Roland TD-1K V-Drum dobszett - Ajándék fejhallgatóval!

V-Drums minőség gyakorlásra, tanulásra és otthoni dobolásra
A Roland V-Drums dobok a világ legnépszerűbb elektromos dobjai és ennek egyetlen oka van: ők a legjobbak. A V-Drums család mindegyik tagjánál - a több, mint három évtizedes elektromos dob fejlesztéseknek köszönhetően - a kiváló hangzás párosul a remek játékérzettel és az elképesztő strapabírással. Nem kivétel ez alól a kompakt TD-1K sem, ahol a V-Drums minőség egy helytakarékos dobfelszerelésben testesül meg.     
A TD-1K ideális hangszer minden otthon dobolni vágyó számára, mivel a különféle zenei műfajokhoz illeszkedő, minőségi dobszettek széles választéka áll rendelkezésünkre, továbbá a beépített oktató és felvételi funkciók segítenek a tanulásban és visszahallgatva játékunkat mindig nyomon követhetjük hol is tartunk a fejlődésben. Roland TD-1K tulajdonosként nem csupán egy izgalmas zenei utazás veszi kezdetét – hanem csatlakozol a V-Drums Családhoz is, egy csapat jó ízlésű emberhez, akik között a világ legkiválóbb dobosai és ütősei is megtalálhatók. 


15 dob szett különféle zenei műfajokhoz 
Egy akusztikus dobfelszerelést általában úgy állítanak össze, hogy az megfeleljen egy adott zenei műfajnak és azt az egy fajta hangzást stabilan hozza. A TD-1K esetében ez másképp van – 15-féle dobfelszerelés található benne, így ha még tanulsz és nem döntötted el milyen irányba mész tovább, egyetlen gombnyomással többféle műfajban is kipróbálhatod magad a rock-tól a blues-on és jazz-en át egészen a világ-, vagy elektronikus zenéig. Gyakorlás közben bármelyik zenekar dobosává átalakulhatsz a különféle hangzásoknak köszönhetően. Mindegyik beépített dobkészlet éppúgy reagál, mint az általuk emulált akusztikus vagy elektronikus dobok, így egyetlen kompakt dobfelszerelésből rendkívül változatos hangzásokat érhetünk el.  


Fejleszd a játéktechnikád az érzékeny ütőfelületek és cintányérok segítségével !
Néhány dobos kerüli az elektromos dobokat; aggódnak, hogy nem olyan érzés rajtuk játszani, mint akusztikus megfelelőjükön. A TD-1K-nál nincs ok az aggodalomra, mivel vele megvalósíthatók a legalapvetőbb akusztikus játéktechnikák, mely különösen fontos kezdők számára, hogy a helyes technikával tanuljanak meg dobolni. Mindegyik dobhang széles dinamika tartományt és természetes megszólalást ad, és az ütőfelületek is természetes érzetet biztosítanak. A tipikus kezdő elektromos dobokkal szemben, a TD-1K cintányérjaira ugyanaz a kifejezőkészség jellemző, mint amit az összes többi TD-sorozatú V-Drums modul nyújt, köztük a kúp és szél hangokat és a cintányér lefogásának lehetőségét. A lábcin szépen reagál a lábmunka apró finomságaira is, megőrizve ezzel minden dobos egyedi karakterét. A jó dobolás alapja a jó feeling, és nincs ez másképp a TD-1K esetében sem. 


Maradj motivált a beépített oktató funkciók segítségével, melyekkel öröm a tanulás!
A TD-1K-ban számos tanulást ösztönző, élvezetes funkció található, melyek használhatók autodidakták számára, és dobtanárnál rendszeresen tanulók számára egyaránt. Gondolhatunk úgy is a TD-1K-ra, mintha együtt élnénk a dobtanárunkkal és lenne egy saját kísérő zenekarunk is, mivel ez a dobfelszerelés olyan oktató eszközöket tartalmaz, melyekkel fejleszthető a technikánk, melyek motiválnak és segítenek a legtöbbet kihozni a gyakorlásra szánt időnkből. A beépített metronómra dobolva fokozható a tempótartás, a Coach mód használatával pedig fejleszthető a gyorsaság, a kitartás és a pontosság. Készülj az első zenekarodra: gyakorolj a dobmodulba épített belső dalokra, vagy csatlakoztasd telefonod, vagy zenelejátszód a Mix In aljzathoz és dobolj kedvenc zenéidre. A beépített felvevővel azonnal visszahallgathatunk egy éppen gyakorolt technikát, vagy gyorsan felvehetünk és lejátszhatunk egy-egy új ötletet, groove-ot.  


Gyakorlás otthon fejhallgatóval és az ultra-halk, verőfej nélküli lábgéppel 
A hagyományos akusztikus dobok elképesztően hangosak – az otthoni gyakorlás rajtuk élvezetes neked, azonban a körülötted élők számára fájdalmas lehet! Az elektromos dobok egy fő előnye a csendes működés, és a Roland TD-1KV különösen halk tud lenni, amikor erre van szükség, köszönhetően a hangmodul fejhallgató kimenetének, valamint a pergő, a tamok és a cintányérok csendes akusztikus hangjának. Míg a legtöbb elektromos dobnál a lábgép fejének csattanása a lábdob ütőfelületen olyan kopogást idéz elő, amire nagyon ugranak a szomszédok, addig a TD-1K ütőfej nélküli lábdob kialakítása minimalizálja ezt a kellemetlen zajt. Az alattunk lakók kímélése érdekében akár további zajcsökkentés érhető el az opcionális NE-10 Noise Eater lapok elhelyezésével a láb és lábcin pedálok alatt 


Elfér a szobádban és igazodik a játékstílusodhoz  
Egy rendes, nagy akusztikus dobfelszerelést elhelyezni otthon nem kis feladat. Elfoglalod az emeleti vendégszobát, vagy megpróbálod bezsúfolni a nappaliba? A helytakarékos TD-1K lényegesen praktikusabb választás ilyen célra, mivel egy kicsi élettérben kis könnyedén elhelyezhető, ráadásul stílusos megjelenésének köszönhetően az élet változatlanul mehet tovább körülötte a normális kerékvágásban. A strapabíró és ergonomikusan kialakított dob állvány, könnyedén átállítható, így bárki számára kényelmes dobolást biztosít, lehet az gyerek vagy felnőtt. Továbbá az egyes cintányérok magassága és a pergő dob dőlésszöge is külön szabályozható, hogy tökéletesen illeszkedjen a különböző játékstílusokhoz. A TD-1K tökéletes választás tanulók számára, de akár tapasztalt dobosoknak is otthoni gyakorlásra, vagy koncert előtti bemelegítéshez.      


Egy dobfelszerelés, ami játékoddal együtt fejlődik 
Ahogy egyre jobban megy a dobolás, nem akarhatod, hogy a dobszerkód tartson vissza. A Roland TD-1K veled együtt képes fejlődni, ugyanis számos opcionális extra kiegészítővel bővíthető. Az opcionális OP-TD1C segítségével egy plusz beütő cintányérral bővíthetjük a szettet, vagy akár lecserélhetjük a gyári lábdobot KT-10-re, vagy KD-9-re. Használhatunk továbbá egyéb kiegészítőket is a TD-1K-hez, mint az NE-10 Noise Eater, a TDM-3 V-Drums szőnyeg, vagy a PM-03 személyi dobmonitor. 


Felvétel számítógépre, szabvány USB kábelen keresztül  
A TD-1K nem csupán egy jó gyakorlódob – kiváló eszköz lehet számítógépes zeneszerzésre is. A beépített USB-MIDI interfésznek köszönhetően egyszerűen kommunikálhatunk a számítógéppel egy szabvány USB kábelen keresztül. Játékunkat felvehetjük bármilyen számítógép alapú felvevő szoftverbe és élő dob feelinggel szólaljanak meg a dobsávok legújabb szerzeményünkben. Továbbá használhatjuk a Roland ingyenes V-Drums Friend Jam alkalmazásait is, mely további jam track-eket, gyakorló funkciókat kínál, valamint akár versenyezhetünk online a világ többi V-Drums felhasználójával is. Az elmélyültebb gyakorláshoz pedig rendelkezésünkre áll a DT-1 V-Drums Tutor szoftver, mellyel egy élvezetes és dinamikus platformon keresztül tanulhatjuk meg a kottaolvasást és az alapvető dob technikákat. Bármelyik alkalmazást is választjuk a TD-1K-el mindez lehetséges. 


Percek alatt elsajátítható egyszerű működés 
Az akusztikus doboknál minden egyértelmű: megütöd, és már szól is. Ha úgy gondolod, hogy az elektromos dobok bonyolultak, gondold újra – a TD-1K használata pofonegyszerű. A kezelőszervek logikus elrendezésének köszönhetően minden funkció gyorsan és könnyedén elérhető, és minden információ egyszerre látható a LED kijelzőn és a metronóm villogó tempó jelzője segítségével


Tulajdonságok:

 • Jól átlátható kezelőfelület az egyszerű működtetés érdekében
 • Metronóm: 40-260 tempó, 5-féle ritmus, 8-féle dal, 10 hangerő jelszint
 • 7-szegmenses, 3 karakteres LCD kijelző
 • Sztereó kimenet/fejhallgató jack, sztereó keverő bemenet jack, B-típusú USB port, trigger bemenetet (lábdob, pergő, tam 1, tam 2, tam 3, lábcin, beütő 1, beütő 2, kísérő cin, lábcin vezérlő)
 • USB-MIDI interfész
 • Tápegység: AC adapter
 • Helyigény: 1000 x 1250 x 1200 mm
 • Méret (cinek és szék nélkül): 800 x 1150 x 700 mm
 • Súly: 11.4 kg (adapterrel együtt)

A készlet tartozékai:

 • TD-1 hangmodul
 • 1 pergődob
 • 3 tam
 • 1 beütő cin
 • 1 kisérő cin
 • 1 lábcin
 • 1 lábdob pedál (ütőfej nélküli)
 • 1 lábcin pedál

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Roland TD-1K V-Drum dobszett - Ajándék fejhallgatóval!

 • Megtekintések: 4673
 • Gyártó: Roland
 • Termék kód: HD10415
 • Jutalom pont: 1539
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 153.900 Ft
 • Nettó ár: 121.181 Ft
 • Ár jutalom pontban: 153901

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Címkék: Elektromos, dobok, Elektromos dobok, Roland, TD-1K, V-Drum, dobszett, Ajándék, fejhallgatóval!, Roland TD-1K V-Drum dobszett - Ajándék fejhallgatóval!

Az RMP-5 az RMP-1 utódja és az RMP-3 professzionálisabb változata a Ritmus Segéd családban.Tulajdons..
81.900 Ft
Nettó ár: 64.488 Ft
Alkalmazkodva a hangzás és játékérzet terén megnövekedett igényekhez, a megújult V-Compact sorozat a..
427.900 Ft
Nettó ár: 336.929 Ft
Megújult külső a maximális mobilitás érdekébenKönnyen és gyorsan összecsukható, kis helyigényű kiala..
244.900 Ft
Nettó ár: 192.835 Ft
Alesis DM Lite Kit összecsukható elektronikus dobfelszerelés -5%
A DM Lite Kit beépítet LED megvilágításos padjai a kezdő és rutinos dobosok számára felemelő játékél..
98.500 Ft 93.900 Ft
Nettó ár: 73.937 Ft
A Roland fejlesztéseinek eredményeként a HandSonic HPD-20 megjelenésével a digitális kézi ütőhangsze..
310.900 Ft
Nettó ár: 244.803 Ft