Roland KT-10 lábdob trigger pedál

Precíz és megbízható játékérzet, integrált, alacsony akusztikai zajt biztosító design
A Roland innovatív új technológiájának köszönhetően a V-Drums hangmodulokhoz és más elektronikus ütőhangszerekhez használható KT-10 Lábdob Trigger Pedálnál a valósághű játékérzet rendkívül alacsony zajszinttel párosul. A „minden az egyben” kialakítás gyors és kiegyenlített pedál-reakciót biztosít; az egyedi, fordított ütőfejes trigger mechanika pedig nem csak helytakarékos, hanem a szabvány verőfejes lábgéppel megütött lábdob ütőfelülethez képest, sokkal halkabb működést biztosít. A kis helyigényű KT-10 kényelmesen elfér egy hibrid dobszett lábgépe mellett, valamint tökéletes kiegészítője lehet az SPD/HPD sorozatú elektromos ütős hangszereknek. Természetesen a KT-10 kiváló játékérzetének, hordozhatóságának és a halk működésének köszönhetően optimális választás bármelyik V-Drums elektromos dobkészlethez is.


Alacsony zajszintű lábdob pedál V-Drums elektromos dobokhoz otthoni környezetben
Az akusztikus dobokkal ellentétben a V-Drums dobok egyik nagy előnye, hogy egy fejhallgató használatával lehetővé teszik a csendes dobolást a környezet zavarása nélkül. Miközben a hálóbőrös V-ütőfelületek rendkívül csendesek, egy általános lábgéppel használt lábdob-felület akár jelentős zajt is produkálhat játék közben. Amennyiben ez zavarná a környezetet játék közben, a KT-10 kiváló alternatívát jelenthet. Az innovatív fordított ütőfejes trigger mechanikának köszönhetően ez a pedál kb. 75%-kal halkabb a gyakorlóhelységben (a Roland által mért érték), miközben biztosítja a valósághű játékérzetet. A KT-10 kompatibilis az összes 6.3 mm-es trigger bemenettel ellátott V-Drums hangmodullal.

Ideális választás hibrid dobszettekhez és Roland ütős hangszerekhez
A kis helyigényű kialakításnak és alacsony felépítésnek köszönhetően a KT-10 sokkal kevesebb helyet foglal el, mint egy hagyományos lábdob ütőfelület a hozzá csatlakoztatott pedállal, ami megkönnyíti az elhelyezést egy akusztikus és elektronikus elemeket is kombináló dobkészlet többi pedálja mellett. A Roland TM-2 Trigger Modul tökéletes partner lehet egy hibrid dobszett esetén, mivel rendelkezik beépített hangszínekkel és bemenetekkel a különböző Roland ütőfelületek, pedálok, triggerek számára, beleértve a KT-10-et is. A Roland ütős hangszerek (pl. SPD-SX Sampling Pad, OCTAPAD SPD-30 és HandSonic HPD-20) lehetőségei is egyszerűen bővíthetők a KT-10 alkalmazásával. A pedál egyetlen kábel segítségével, gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a különböző Roland eszközök trigger bemenetére.

Állítható és bővíthető
A KT-10 tulajdonságai közé tartozik a nem elhanyagolható játékérzet testreszabhatósága a saját játékstílusnak megfelelően. A pedál reakciójának módosítása a mechanikájához tartozó súlyok áthelyezésével vagy eltávolításával lehetséges, miközben a pedál előfeszítése a rugó végének áthelyezésével állítható a kívánt keménységre. Továbbá, a praktikus Mix In aljzat lehetővé teszi egy második KT-10 csatlakoztatását, a duplapedálos játék érdekében.


Tulajdonságok:

 • "Minden az egyben" lábdob trigger pedál, alacsony zajszintű működéssel
 • Az innovatív fordított ütőfejes trigger mechanika autentikus játékérzetet biztosít, kompakt méretek mellet
 • Hihetetlenül csendes működés, amely lehetővé teszi az otthoni dobolást a környezetünk zavarása nélkül
 • Megközelítőleg 75-%-kal halkabb, mint egy általános lábgéppel használt Roland KD-9-es ütőfelület (a Roland által mért érték)
 • Kis helyigény és alacsony felépítés, ami ideális a hibrid akusztikus/elektronikus dobkészletekhez vagy ütőhangszerekhez
 • Csatlakoztatható minden 6.3 mm-es trigger bemenettel ellátott Roland termékhez, beleértve a TM-2 modult, V-Drums dobmodulokat, SPD sorozatú ütős hangszereket és a HandSonic HPD-20 kézi ütőhangszert is
 • Masszív konstrukció, kifinomult működés és impozáns megjelenés
 • Állítható rugó és mozgatható súly a kívánt játékérzet eléréséhez
 • Mix In aljzat egy második KT-10 egyszerű csatlakoztatásához

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Roland KT-10 lábdob trigger pedál

 • Megtekintések: 2032
 • Gyártó: Roland
 • Termék kód: HD09223
 • Jutalom pont: 598
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 59.900 Ft
 • Nettó ár: 47.165 Ft
 • Ár jutalom pontban: 59900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Címkék: Dobgépek, dobmodulok, Dobgépek * dobmodulok, Roland, KT-10, lábdob, trigger, pedál, Roland KT-10 lábdob trigger pedál

A kompakt és elérhető árú BT-1 perem-trigger ütőfelület egyszerűen illeszthető bármilyen dobfelszere..
35.900 Ft
Nettó ár: 28.268 Ft
Akusztikus zajszigetelő V-Drums dobokhozA Roland innovatív Noise Eater termékeivel a V-Drums felhasz..
32.900 Ft
Nettó ár: 25.906 Ft
Akusztikus zajszigetelő V-Drums dobokhozA Roland innovatív Noise Eater termékeivel a V-Drums felhasz..
9.490 Ft
Nettó ár: 7.472 Ft
Hibrid változatosság egy akusztikus dobszettenA TM-2 kisméretű, elemekkel is működtethető trigger mo..
65.900 Ft
Nettó ár: 51.890 Ft
Profi megoldás a Hibrid doboláshoz Az új RT-30 sorozat kivételes trigger érzékenységet biztosít, ul..
18.900 Ft
Nettó ár: 14.882 Ft