Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
ART PS 4x4 PRO Power Station feszültségelosztó rendszer
ART PS 4x4 PRO Power Station feszültségelosztó rendszer

ART PS 4x4 PRO Power Station feszültségelosztó rendszer

Ár : 62 900 Ft
Ár hűségforintokban: 62901

Minden Pro sorozatú tápfeszültség szabályzó rendszer rendelkezik egy úgynevezett APF™ (Advanced Power Filtering) diszkrét belső modullal, amely kiszűri a digitális és a fényerő szabályzókból származó, valamint a nagyfeszültségű, a hangspektrumon kívül eső zajokat egyaránt. Néhány más, egyszerűbb külső eszköz telítődik és veszít a szűrés hatásosságából a terhelés növekedése esetén, de a nagyteljesítményű diszkrét kapcsolással lehetőség nyílt olyan szűrőt létrehozni, amely a teljes működési tartományban hatásos marad.
A szűrő tervezése során használt közös és differenciál mód alkalmazásával sikerült csaknem az összes nemkívánatos zajt megszüntetni a váltakozó áramú hálózat és a földelés, valamint a tápfeszültség két ága között. Ez a módszer a rendszer földhurok által okozott problémáira is megoldást nyújt. A hálózat magasfrekvenciás zajait is nagymértékben lecsökkenti a készülék, mégpedig mindkét irányban, vagyis egyik saját készülék által termelt nagyfrekvenciás zaj sem jut vissza a hálózatra, így több Pro Series Power Conditioner alkalmazásával lehetőség nyílik az érzékeny berendezéseknek a zajt okozó készülékektől való izolálására. Ezen kívül minden 10 kHz feletti jel kiszűrésre kerül a hálózatból több mint 40 dB-lel, egészen 100 kHz-ig.
Minden Pro Series Power Conditioner 1800 Watt kapacitású, ezen kívül áramingadozás és túlfeszültség elleni védelemmel, EMI és RFI szűrős APF modullal, előlapi hálózati kimenő csatlakozóval és a hátoldalon lévő, a rack belsejét remekül megvilágító állítható gégecsöves lámpával rendelkezik. A hátsó hálózati csatlakozók mérete és elhelyezése különféle hálózati dugók és adapterek használatát teszi lehetővé.

* LED-s vonalfeszültség és áram kijelző
* 2 kihúzható, dimmerelhető frontvilágítás
* 8 hátlapi kimeneti aljzat (C13 típusú)
* 1800 Watt max. terhelhetőség
* Túlfeszültségvédelem
* EMI és RFI szűrés
* Hátsó rack világítás
* 1U magas 19" rack-be való beszerelésre alkalmas
* Méret: 483 x 45 x 200 mm
* Súly: 2.2 kg


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat