Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Adam Audio A7X 150W aktív stúdió monitor
Adam Audio A7X 150W aktív stúdió monitor

Hűségforintok: 1739 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

Adam Audio A7X 150W aktív stúdió monitor

Ár : 173 900 Ft
Ár hűségforintokban: 173901

Aktív kétutas stúdió monitor hangfal.

Az AX széria széles választéka megoldást nyújt sok különböző feladatra. A kitűnő ár/érték arány miatt jó választás a professzionális stúdió alkalmazástól a felsőkategóriás home-stúdiózásig.

Kifinomult forma, könnyű kezelhetőség

Az SX széria több fejlesztése is bekerült az AX sorozat modelljeibe. Az masszív doboz ferdén metszett felső sarkai minimalizálják a fellépő diffrakciót (elhajlás effektus), így nem kell a fáziskiegyenlítéssel bajlódni. A doboz belseje egy speciális szálasanyaggal van bevonva, ami megelőzi a belső rezonanciák kialakulását, és jobb basszreflex hangolást tesz lehetővé. Az előlapra kivezetett kezelőszervek (bekapcsoló, hangerőszabályzó) megkönnyíti a használatot. Az előlapon elhelyezkedő reflexnyílás nagyon jól tud jönni, főleg, ha a falhoz közel kap helyet a hangsugárzó.

Extrém merev membránok

Az A3X kivételével (amely azért így is üvegszálas membránnal készül) az összes AX modell szendvicsszerkezetű membránnal készül: szén- és üvegszál lett összeházasítva Rohacell-lel. Ez a három anyag, köszönhetően az egyedi anyagsűrűségüknek, együtt egy különlegesen merev, mégis egyedülállóan könnyű membránfelületet adnak, ami alapja kiemelkedő tranziens átvitelnek.

A tökéletes kombináció: AB és PWM végerősítő együtt

Az összes AX modell két végerősítőt kapott: az AB osztályú erősítő szolgálja ki az X-ART magas széles frekvenciatartományú meghajtását. Az A3X kivételével a többiek közép/mély hangszóróit nagy teljesítményű és jó hatásfokú PWM végerősítő hajtja, ami nem igényel külön hűtőbordát, és sokkal megbízhatóbb/tartósabb erre a feladatra, mint hagyományos társai.
Az ADAM A7X a bestseller közeltéri monitor. Jelenleg ez a egyik legjobban kiegyenlített hangú és széleskörűen használható stúdióhangszóró a piacon.
Az X-ART magas vissza tudja adni kompresszálás nélkül a felső tartományt anélkül, hogy fárasztóvá válna egy idő után. A jó doboznak is köszönhetően a mélyvisszaadása is ütős és precíz.
A magas 50 W-al van meghajtva egy AB osztályú végfokon keresztül, a mélyközép pedig 100 W-ot kap a PWM végfoktól. Ez teszi lehetővé a tiszta és árnyalt középfrekvenciás átvitelt zökkenőmentesen még a 2,5 kHz-es keresztváltási frekvencia környékén is.
Az A7X képes megmutatni minden hallható részletet, függetlenül annak apró mivoltától, a levegős hangkép, a tonális mélység, és a sztereó-képe egyaránt inspirálja a zenei producereket és megmagyarázza, hogy miért ez az egyik legkeresettebb és méltán díjazott hangfala az elmúlt éveknek.

  • Teljesítmény: 150W RMS / 225W zenei (mély: 100W, magas: 50W)
  • 7"-os Carbon/Rohacell/Glass mélysugárzó, 2" X-A.R.T. Tweeter
  • Frekvencia átvitel: 42 Hz - 50 kHz
  • Shelving filter magassugárzó: > 5kHz   +/-6dB
  • Shelving filter mélysugárzó: 100Hz
  • Méret: 337 x 201 x 280 mm
  • Súly: 9,2 kg
     

Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat