Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Adam Audio A77X B 250W stúdió monitor
Adam Audio A77X B 250W stúdió monitor

Hűségforintok: 2698 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

Adam Audio A77X B 250W stúdió monitor

Ár : 269 900 Ft
Ár hűségforintokban: 269900

Az AX széria széles választéka megoldást nyújt sok különböző feladatra. A kitűnő ár/érték arány miatt jó választás a professzionális stúdió alkalmazástól a felsőkategóriás home-stúdiózásig.

Kifinomult forma, könnyű kezelhetőség

Az SX széria több fejlesztése is bekerült az AX sorozat modelljeibe. Az masszív doboz ferdén metszett felső sarkai minimalizálják a fellépő diffrakciót (elhajlás effektus), így nem kell a fáziskiegyenlítéssel bajlódni. A doboz belseje egy speciális szálasanyaggal van bevonva, ami megelőzi a belső rezonanciák kialakulását, és jobb basszreflex hangolást tesz lehetővé. Az előlapra kivezetett kezelőszervek (bekapcsoló, hangerőszabályzó) megkönnyíti a használatot. Az előlapon elhelyezkedő reflexnyílás nagyon jól tud jönni, főleg, ha a falhoz közel kap helyet a hangsugárzó.

Extrém merev membránok

Az A3X kivételével (amely azért így is üvegszálas membránnal készül) az összes AX modell szendvicsszerkezetű membránnal készül: szén- és üvegszál lett összeházasítva Rohacell-lel. Ez a három anyag, köszönhetően az egyedi anyagsűrűségüknek, együtt egy különlegesen merev, mégis egyedülállóan könnyű membránfelületet adnak, ami alapja kiemelkedő tranziens átvitelnek.
A tökéletes kombináció: AB és PWM végerősítő együtt
Az összes AX modell két végerősítőt kapott: az AB osztályú erősítő szolgálja ki az X-ART magas széles frekvenciatartományú meghajtását. Az A3X kivételével a többiek közép/mély hangszóróit nagy teljesítményű és jó hatásfokú PWM végerősítő hajtja, ami nem igényel külön hűtőbordát, és sokkal megbízhatóbb/tartósabb erre a feladatra, mint hagyományos társai.
Az A77X-ba az AX széria minden technikai innovációja bele lett sűrítve. Az erőteljes és kompressziómentes hangvisszaadás a jó lesugárzással alkalmassá teszi mind közeltéri felhasználásra, mind közepes stúdiómonitornak.
Az A77X különlegessége a 2 és fél utas rendszer. Mindkét 7”-es hangszóró 38 Hz-től indul, de az egyik 400 Hz-től kiszáll a játékból, csak a másik megy el 3k Hz-ig, ahol a magas veszi át stafétát. Ez a megoldás előzi meg az interferenciát és a kioltást a középtartományban. Annak ellenére, hogy a keresztváltási frekvenciák és azok potenciális torzításai kívül esnek a középtartományon, az emberi fül nagyon érzékeny rájuk.
Különösen figyelemreméltó tulajdonsága a briliáns térleképezés, a sztereó-tér tökéletes visszaadása. A magasok és közepek 3 dimenzióban jelennek meg, és ahogy a dupla hangszórós megoldástól várható a mélyek masszívak és kompromisszummentesen valósághűek.

 •  Teljesítmény: 250W  RMS / 375W zenei (mély: 2 x 100W, magas: 50W) (B=Jobb oldali hangszoró)
 •  2x7"-os Carbon/Rohacell/Glass közép- és mélysugárzó, 2" X-A.R.T. Tweeter
 •  Kontrolpanel: bemeneti érzékenység
 •  Frekvencia átvitel: 38 Hz - 50 kHz
 •  Max peak SPL / pár: 122dB
 •  Vágási frekvenciák: 400 / 3000 Hz
 •  Bemeneti impedancia: 30 kOhm
 •  Shelving filter magassugárzó: > 5 kHz
 •  Shelving filter mélysugárzó: 100 Hz
 •   Méret: 235 x 530 x 280 mm
 •   Súly: 12,8 kg

Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat