Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Zoom H2n MP3/Wav hangrögzítő
Zoom H2n MP3/Wav hangrögzítő

Zoom H2n MP3/Wav hangrögzítő

Ár : 64 900 Ft 55 900 Ft
Ár hűségforintokban: 64900
* Válassz kiegészítőt:
* MP3/Wav rögzítő, 5 mikrofonnal
* 5 mikrofon kapszula
* Felbontás: 24bit/96 kHz Wav, vagy 320 kbps Mp3
* Felvételi módok: Mid-Side (MS) stereo, 90° X/Y stereo, 2-csatornás, és 4-csatornás felvételi módok
* SD/SDHC-kártyára rögzít (max. 32 GB), 2 GB tartozék
* Funkciók: mélyvágó szűrő, kompresszor/limiter, Auto Gain, Pre-Rec, Auto-Rec, hangológép, metronóm, változtatható sebességű visszajátszás, Key Control, A-B Repeat, file darabolás, Normalize, MP3 utólagos tömörítés, Marker és Surround Mixer
* Kijelző: LCD kijelző, 128 x 64 felbontás
* Beépített hangszóró
* Bemenet: mikrofon/vonal 1/8"
* Kimenet: fejhalgató, USB 2.0
* Használható: 2xAA ceruza elem, USB, vagy külső adapter (nem tartozék)
* Tartozék: Steinberg WaveLab LE 7 szoftver, 2GB SD memória kártya, 2xAA ceruza elem
* Opcionálisan vásárolható: APH-2n: vezetékes távirányító kábellel, szélfogó szivacs, hálózati adapter, USB kábel, 3-lábú állvány, tok, és mikrofon állványhoz kengyel
 

Élvezze az új minőséget
A hordozható felvevők új generációját képviseli a H2n, amely a Zoom jelenlegi legújabb kézi felvevője. Forradalmian új tulajdonságokkal láttuk el az ultra könnyű hordozható készüléket, amely lehetővé teszi, hogy eredeti audio felvételeket készítsen bárhol.

Filmezéstől és rádiózástól kezdve, az újságíráson keresztül, a podcastingon, zenei előadások, dalszövegírás és próba esetén is csodálatos felvételi minőséget biztosít a H2n.

Új mikrofonok, új hang
A H2n eddigi legjobb mikrofonjainkkal rendelkezik és az egyetlen hordozható felvevő, amely öt mikrofon kapszulával van ellátva. Ez a modell a H2n számára négyféle felvételi módot tesz lehetővé: Középső-oldalsó (MS, mid-side technológia) sztereó, 90°-os X/Y sztereó, 2 csatornás és 4 csatornás térhatású hang.

Az első hordozható MS technológiával rendelkező felvevő
A H2n az első hordozható felvevő, amely mid-side sztereó felvételt tesz lehetővé, ez egy olyan technika, amelyet sok éve használnak a filmezésben és a rádiózásnál, ahol a környezeti- és háttérzaj döntő jelentőségű. A mid-side felvétel egyesíti az egy irányú középső mikrofont, amely a közvetlenül eléd érkező hangokat veszi fel, és a két-irányú oldal mikrofont, amely jobb és bal oldaladról érkező hangokat rögzíti. Az oldal mikrofon szintjének növelésével vagy csökkentésével a sztereó mező szélességét tudja beállítani, amely hihetetlen rugalmasságot tesz lehetővé felvételnél. Amennyiben RAW módban vesz fel, akkor a sztereó szélességet a felvétel után is be tudja állítani.

A mid-side (MS) mikrofonok folyamatosan változtatható sztereó szélesség állítást tesznek lehetővé

Továbbra is van X/Y konfiguráció…
A H2n beépített 90°-os X/Y sztereó kondenzátor mikrofonjai a jobb és bal mikrofonokkal megegyező tengelyen találhatók. Ez a kialakítás biztosítja, hogy a mikrofonok mindig egyforma távolságra legyenek a hangforrástól a tökéletes lokalizáció és a fáziskésés elkerülése érdekében. Az eredmény ragyogó sztereó felvétel természetes mélységgel és pontos képalkotással.

Az X/Y mikrofonok figyelemre méltó sztereó mélységet és tisztaságot vesznek fel.

Teljes térhatás
A H2n mid-side és X/Y mikrofonjainak együttes használatával, pompás 360°-os térhatású hangfelvételt készíthet. Válasszon a 2 sávos mód, amely a mid-side és az X/Y mikrofonokat egyesíti, és a 4 sávos mód közül, amely két különböző sztereó fájlt vesz fel és ezzel még szélesebb körű utólagos szerkesztést tesz lehetővé. Mindegy melyik módot használja, teljesen kiegyensúlyozott, térhatású felvételeket fog kapni.

Korszerűsítse felvételi gyakorlatát
A H2n készüléket nagyon egyszerű használni. Az újonnan kialakított felhasználói interfész segítségével, a fontos irányító gombok kéznél vannak, és nagyon megkönnyítik a stúdió minőségű felvételek készítését.


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat