Roland UA-22 Duo Capture EX USB-s audio interfész

Professzionális bemenet/kimenet PC-re, Mac-re és iPad-re

Kompakt méretével és masszív fémburkolatával a DUO-CAPTURE EX egy ideális eszköz otthoni felvételek készítéséhez, valamint mobil stúdió munkákhoz. A beépített VS Preamp pár ugyan azokat a professzionális alkotóelemeket használja, mint a Roland vezető digitális keverői. Két kombinált XLR/TRS bement használható, beleértve egy Hi-Z bemenetet a gitárok és basszusgitárok közvetlen csatlakoztatásához. A három utas hálózati ellátás (USB busz, elemek vagy külön beszerezhető AC adapter) rugalmasan alkalmazható az adott felvétel szituációnak megfelelően. A DUO-CAPTURE EX kompatibilis a Windows, Mac OS X, és iOS* operációs rendszerekkel, ami nagymértékben növeli az eszköz flexibilitását és alkalmazhatóságát.

* Apple Camera Connection Kit alkalmazása, valamint a DUO-CAPTURE EX elemekkel vagy AC adapterrel történő tápellátása szükséges az iPad-dal történő használatához.

* Két VS Preamp, fantom tápellátás támogatással
* PC, Mac és iPad* kompatibilitás
* Alacsony zajszintű, három utas hálózati ellátás (USB busz, két AA elem vagy AC adapter).
* Masszív és kompakt alumínium ház
* Hi-Z bemenet az elektromos gitárok vagy basszusgitárok számára
* MIDI bemenet és kimenet

VS előerősítők
A DUO-CAPTURE EX két prémium minőségű, digitális úton vezérelt mikrofon előerősítővel (VS Preamp) büszkélkedhet, amelyek ugyan azokból a kiváló minőségű alkotóelemekből épülnek fel, mint a Roland V-Studio 700 és M-400 digitális keverők előerősítői. Két XLR/TRS kombinált bemenet biztosított az előerősítők számára, valamint független fantom tápellátás az egyes csatornákra.

Alacsony zajszintű tápellátás
A DUO-CAPTURE EX egyik legfontosabb rejtett tulajdonsága az alacsony zajszint és flexibilis hálózati ellátás. A zajszegény szimmetrikus bemenet és kimenet megbízható alapot biztosít bármilyen professzionális audio alkalmazás vagy környezet számára. A DUO-CAPTURE EX újra generálja az USB-n keresztül beérkező tápellátást és ezáltal ideális feszültséget biztosít az optimális hangminőséghez és hatékonysághoz, mobil stúdió környezetben is.

Otthoni felvételek
A DUO-CAPTURE EX két XLR/TRS bemenettel (fantom tápellátás a kondenzátor mikrofonok számára) rendelkezik, valamint egy Hi-Z bementi kapcsolóval, amennyiben a cél egy elektromos gitár vagy basszusgitár közvetlen csatlakoztatása. A DUO-CAPTURE EX kompatibilis az összes legfontosabb számítógépes platformmal, beleértve a WDM/ASIO-t (Windows), Core Audio-t (Mac), illetve az iOS-t (iPad).

Utazó zenészeknek
Kompakt méretének és erős alumínium borításának köszönhetően a DUO-CAPTURE EX ideális választás az utazó zenészek számára. Egy hátitáskában is könnyen elhelyezhető és a mindössze 440 grammos súlyával szinte semmilyen plusz terhet nem jelent az utazáskor. A mobilitás és rugalmasság érdekében a DUO-CAPTURE EX tápellátására három különböző lehetőség kínálkozik: USB busz, két AA elem vagy AC adapter (külön beszerezhető). A prémium minőségű előerősítők és alacsony zajszint professzionális felvétel minőséget eredményez, kültéri és beltéri munkáknál egyaránt.

iPad-hez
A DUO-CAPTURE EX* csatlakoztatásával professzionális felvevő eszközként használható az iPad. A DUO-CAPTURE EX-en keresztül kiváló hanginőséggel rögzíthet éneket, gitárt vagy más hangszereket az iPad-ra a kedvenc iOS alkalmazásokkal. Továbbá a DUO-CAPTURE EX funkcionálhat USB-MIDI interfészként az iOS alkalmazások elektronikus hangszerekkel (pl. MIDI billentyűzet, V-dobok stb.) történő vezérléséhez.

* A DUO-CAPTURE EX egy Apple Camera Connection Kit segítségével csatlakoztatható az iPad-ra. A DUO-CAPTURE EX interfész iPad-dal történő használatakor elemekről vagy AC adapterről történő tápellátás szükséges. A DUO-CAPTURE EX nem használható az iPad töltésére.

+1 év garancia - Garancia regisztráció

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Roland UA-22 Duo Capture EX USB-s audio interfész

  • Megtekintések: 1564
  • Gyártó: Roland
  • Termék kód: rolua22
  • Jutalom pont: 459
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Garancia: 2 év
  • 45.900 Ft
  • Nettó ár: 36.142 Ft
  • Ár jutalom pontban: 45901

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Tripla erő: három bemenet, különleges felvételi módok A TRI-CAPTURE USB átalakító kategóriájában eg..
38.900 Ft
Nettó ár: 30.630 Ft
* Egy bemenet/kimenet, kiváló minőségű FPT processzálással * Kompatibilis Mac és Windows operációs ..
12.900 Ft
Nettó ár: 10.157 Ft
Az AkaiPro EIE I/O egy asztali kivitelű I/O eszköz és audio interfész, amely az otthoni felhasználás..
79.900 Ft
Nettó ár: 62.913 Ft
* Nyolc prémium mikrofon előerősítő (VS PREAMP) * AUTO-SENS funkció - az optimális bemeneti szint i..
169.900 Ft
Nettó ár: 133.780 Ft
* Két XLR/TRS kombinált bemenet prémium mikrofon előfokokkal (VS előfokok), két TRS kimenet, koaxiá..
65.900 Ft
Nettó ár: 51.890 Ft