Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Roland UA-22 Duo Capture EX USB-s audio interfész
Roland UA-22 Duo Capture EX USB-s audio interfész

Hűségforintok: 455 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

Roland UA-22 Duo Capture EX USB-s audio interfész

Ár : 45 600 Ft
Ár hűségforintokban: 45600

Professzionális bemenet/kimenet PC-re, Mac-re és iPad-re

Kompakt méretével és masszív fémburkolatával a DUO-CAPTURE EX egy ideális eszköz otthoni felvételek készítéséhez, valamint mobil stúdió munkákhoz. A beépített VS Preamp pár ugyan azokat a professzionális alkotóelemeket használja, mint a Roland vezető digitális keverői. Két kombinált XLR/TRS bement használható, beleértve egy Hi-Z bemenetet a gitárok és basszusgitárok közvetlen csatlakoztatásához. A három utas hálózati ellátás (USB busz, elemek vagy külön beszerezhető AC adapter) rugalmasan alkalmazható az adott felvétel szituációnak megfelelően. A DUO-CAPTURE EX kompatibilis a Windows, Mac OS X, és iOS* operációs rendszerekkel, ami nagymértékben növeli az eszköz flexibilitását és alkalmazhatóságát.

* Apple Camera Connection Kit alkalmazása, valamint a DUO-CAPTURE EX elemekkel vagy AC adapterrel történő tápellátása szükséges az iPad-dal történő használatához.

* Két VS Preamp, fantom tápellátás támogatással
* PC, Mac és iPad* kompatibilitás
* Alacsony zajszintű, három utas hálózati ellátás (USB busz, két AA elem vagy AC adapter).
* Masszív és kompakt alumínium ház
* Hi-Z bemenet az elektromos gitárok vagy basszusgitárok számára
* MIDI bemenet és kimenet

VS előerősítők
A DUO-CAPTURE EX két prémium minőségű, digitális úton vezérelt mikrofon előerősítővel (VS Preamp) büszkélkedhet, amelyek ugyan azokból a kiváló minőségű alkotóelemekből épülnek fel, mint a Roland V-Studio 700 és M-400 digitális keverők előerősítői. Két XLR/TRS kombinált bemenet biztosított az előerősítők számára, valamint független fantom tápellátás az egyes csatornákra.

Alacsony zajszintű tápellátás
A DUO-CAPTURE EX egyik legfontosabb rejtett tulajdonsága az alacsony zajszint és flexibilis hálózati ellátás. A zajszegény szimmetrikus bemenet és kimenet megbízható alapot biztosít bármilyen professzionális audio alkalmazás vagy környezet számára. A DUO-CAPTURE EX újra generálja az USB-n keresztül beérkező tápellátást és ezáltal ideális feszültséget biztosít az optimális hangminőséghez és hatékonysághoz, mobil stúdió környezetben is.

Otthoni felvételek
A DUO-CAPTURE EX két XLR/TRS bemenettel (fantom tápellátás a kondenzátor mikrofonok számára) rendelkezik, valamint egy Hi-Z bementi kapcsolóval, amennyiben a cél egy elektromos gitár vagy basszusgitár közvetlen csatlakoztatása. A DUO-CAPTURE EX kompatibilis az összes legfontosabb számítógépes platformmal, beleértve a WDM/ASIO-t (Windows), Core Audio-t (Mac), illetve az iOS-t (iPad).

Utazó zenészeknek
Kompakt méretének és erős alumínium borításának köszönhetően a DUO-CAPTURE EX ideális választás az utazó zenészek számára. Egy hátitáskában is könnyen elhelyezhető és a mindössze 440 grammos súlyával szinte semmilyen plusz terhet nem jelent az utazáskor. A mobilitás és rugalmasság érdekében a DUO-CAPTURE EX tápellátására három különböző lehetőség kínálkozik: USB busz, két AA elem vagy AC adapter (külön beszerezhető). A prémium minőségű előerősítők és alacsony zajszint professzionális felvétel minőséget eredményez, kültéri és beltéri munkáknál egyaránt.

iPad-hez
A DUO-CAPTURE EX* csatlakoztatásával professzionális felvevő eszközként használható az iPad. A DUO-CAPTURE EX-en keresztül kiváló hanginőséggel rögzíthet éneket, gitárt vagy más hangszereket az iPad-ra a kedvenc iOS alkalmazásokkal. Továbbá a DUO-CAPTURE EX funkcionálhat USB-MIDI interfészként az iOS alkalmazások elektronikus hangszerekkel (pl. MIDI billentyűzet, V-dobok stb.) történő vezérléséhez.

* A DUO-CAPTURE EX egy Apple Camera Connection Kit segítségével csatlakoztatható az iPad-ra. A DUO-CAPTURE EX interfész iPad-dal történő használatakor elemekről vagy AC adapterről történő tápellátás szükséges. A DUO-CAPTURE EX nem használható az iPad töltésére.


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat