Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Line 6 Sonic Port VX mikrofonos digitális iOS audio interfész
Line 6 Sonic Port VX mikrofonos digitális iOS audio interfész Line 6 Sonic Port VX mikrofonos digitális iOS audio interfész Line 6 Sonic Port VX mikrofonos digitális iOS audio interfész

Hűségforintok: 549 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

Line 6 Sonic Port VX mikrofonos digitális iOS audio interfész

Ár : 54 900 Ft
Ár hűségforintokban: 54901

A Sonic Port VX egy hihetetlen sokrétűen használható mobil kiegészítő, aminek segítségével a világ legjobb gitárhangzásait használhatod Apple mobil eszközeiden. Köss be egy szintit és két monitort és máris kész a mobil stúdiód, vagy dugd be a gitárod és kösd tovább az erősítődbe a Sonic Port VX keresztül és máris élőben játszhatsz. Bárhogy használod, a Sonic Port professzionális hangzást biztosít a GarageBand, a Line6 Mobile POD, a Jammit és további Core Audio applikációk segítségével.

Világhírű gitáros titánok is előszeretettel használják a Line 6 POD multieffektjeit. Az ingyenesen letölthető Mobile POD applikáció elérhetővé teszi a te iOS eszközödön ezeket a hangzásokat: a Mobile POD applikáció több mint 10000 hangszín beállítást nyújt, amelyeket sztár gitárosok, a Line 6 cég, illetve más felhasználók terveztek, így egy pillanat alatt előhívhatod a céljaidnak leginikább megfelelő hangszínt.

Ha te magad szeretnéd kikeverni a hangszíneidet, lehetőséged van 32 erősítőből, 16 effektből és 16 gitárládából válogatnod. A felhasználóbarát kezelőfelület ráadásul nagyon megkönnyíti a dolgod.

A Sonic Port VX megkönnyíti a hangszered iOS készülékhez való csalakoztatását és azon keresztül történő zenélést. Csak kösd be a hangszert a gitár bemenetbe, indítsd el a GarageBand-et, az ingyenes Line 6 Mobile POD appot, vagy egyéb CoreAudio alkalmazást és kezdődhet a zene! Professzionális specifikációk biztosítják a tökéletes minőséget: 48 kHz-es mintavételezési frekvencia 24 biten és 110 dB-s dinamikatartomány a gitár bemeneten.

A Sonic Port VX ezek mellett képes az iPod touch-ot, az iPhone-t vagy az iPad-et egy komplett mobil stúdióvá alakítani. Végy fel billentyűt, mixeket vagy bármit CD-ről a 3.5 mm-es sztereó vonalbemenetről. Dugd be a kedvenc fülesed hogy eszméletlen tisztán halld a zenét, de akár aktív monitort is köthetsz a 6.3 mm-es monó/sztereó gitár/vonal szintű kimenetre. Ez a kimenet tehát mind monó, mind pedig sztereó kimenetként funkcionál.

A Sonic Port az iOS eszközöddel együtt lehetővé teszi számodra, hogy pontosan azokat a hangszíneket használd a színpadon, amelyekkel a stúdiófelvételeken dolgoztál. Mentsd el a Mobile POD beállításaid a stúdióban és a Sonic Portod az iOS eszközöddel egy rugalmas pedalboardként használhatod élőben.

Egyszerűen kösd be a Sonic Port VX-et az iOS eszközöddel a gitárod és az erősítőd közé egy sztenderd 6.3 mm-es jack kábellel, és a Mobile POD alkalmazással egy pillanat alatt lehívhatod bármelyik dalodhoz tartozó effektláncot. Ez a legegyszerűbb módja, hogy pontosan ugyanazt a hangzást kapd minden alkalommal.

A Sonic Port VX egy beépített stúdió minőségű, mono/sztereó kondenzátor mikrofonnal bír. Míg a Sonic Port kizárólag a gitárosok igényeit tartotta szem előtt, addig a Sonic Port VX nyit minden olyan modern zenész felé, akik mobiltelefonjukkal vagy házi stúdiójukban rögzítenék zenéjüket.

Azoknak a zenészeknek ajánljuk, akik rögtön az ihletett pillanatban akarják rögzíteni zenei ötleteiket. Bármilyen előadó számára hasznos egy beépített stúdió-minőségű stereo/mono kondenzátor mikrofon, akár előadásaikat, akár vennék fel.

* Csinálj profi minőségű, többsávos felvételeket bárhol, bármikor
* 2 be/2 kimenetes audio illesztőegység 24-bit/48kHz hangminő-
   séggel
* Beépített sztereó és mono kondenzátor mikrofon profi, 45dB ér-
   zékenységű előfokkal
* 6.3 mm-es csúcsminőségű, bufferelt gitár/basszusgitár bemenet
   120dB-es dinamikatartománnyal
* 3.5 mm-es sztereó vonal bemenet dobgépnek, DJ mixernek stb.
* 6.3 mm-es simmetrikus sztereó kiment stúdió monitorhoz
* 3.5 mm-es sztereó fejhallgató kimenet
* Késésmentes monitorozás
* Kompatibilis PC, iOS, Mac
* Zökkenőmentes működés a GarageBand és más CoreAudio zenei
   alkalmazásokkal
* Kompatibilis a Line 6 Mobile POD alkalmazással mely több mint 10000
   hangszín beállítást kínál iOS eszközödhöz
* Kompatibilitás a minimum 4. generációs iPod Touch, iPhone 4 illetve
   iPad készülékekkel
* Tápellátását az iOS eszköz biztosítja
* Tartozék mikrofon-adapteres asztali állvány

Line 6 Mobile POD app (ingyenesen letölthető)

- 32 erősítő, 16 effekt és 16 hangláda modell
- Több mint 10.000, sztár gitárosok, a Line 6 cég, illetve más felhaszná-
   lók által tervezett hangszínbeállítás
- Integrált kromatikus hangoló
- Auto Mute funkció


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat