Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
TC-Helicon Voicetone X1 megafon/torzító effekt pedál

TC-Helicon Voicetone X1 megafon/torzító effekt pedál

Ár : 39 900 Ft
Ár hűségforintokban: 39900

 

“Figyelem, figyelem ... !”VoiceTone X1 képes a koszosabb jellegű parányi teljesítményerősítőkből hallható karakter reprodukálására legyen szó hangosbeszélőről, vagy torzításról, amit az énekes zenei céllal is használhat

Modern megafon-os és torzított soundokat hozhatunk létre a segítségével
Szűrő segítségével modellezett telefon jellegű effekt
Minőségi alkatrészekből álló jó minőségű jelút
A többi VoiceTone single pedállal összefűzhető
A TC-Helicon MP-75-ös színpadi énekmikrofonján található kapcsoló "Mic-Control" funkciójával távolról ki/bekapcsolható

X1 képességek:
* 3X Megafon/Telefon effekt
* 2 Torzító típus
* 3 Amp effekt
* Drive control (módosítja a torzítást)
* Filter control (smart EQ band limitálás)

A torzítás is lehet kívánatos
Mindig kapóra jön, hogyha egy szót vagy egy frázist szeretnénk kihangsúlyozni, vagy egy szám során szeretnénk egy effektet végig használni, a VoiceTone X1 képes az éneket szűrt és torzított hangzásokkal fűszerezni. Egyszerűen kiválasztunk egy preset-et a használható jellegek közül, azután pedig a Drive és a Filter jelzésű potméterekkel beállíthatjuk a kívánt hangzást. Egyszerűen kapcsold be- és ki a lábkapcsolóval!

Pofonegyszerű használhatóság
A VoiceTone single pedáljai által nyújtott stúdió minőségű hangzás előcsalogatása és használata pofonegyszerű, gyakorlatilag a kezelőfelület az effekt jellegét beállító, és a dry/wet szabályzó használatára korlátozódik. A használt algoritmus jellegét és jelszintjét kézben tarthatjuk a potméterekkel, gyakorlatilag a kézikönyvben található ismeretek nélkül is gond nélkül kezelhető, a felépítése és használata szinte magától értetődő.

Erős családi kötelék
Minden VoiceTone single pedál ugyanazon vérvonal szerinti tulajdonságokkal rendelkezik: egy tiszta, alapzajtól mentes mikrofon-előfok, ami felveszi a versenyt a hangosításban használatos eszközökkel, strapabíró házban, csúszásgátló gumi az eszköz alján, stúdió minőségű analóg-digitál-konverter és természetesen ugyanazok a csúcsminőségű algoritmusok, amik a VoiceLive 2-ben is dolgoznak.

A vadonatúj Mic Control funkció
A forradalmian újszerű szabadalmaztatás alatt álló Mic Control funkció áramkörei mindegyik VoiceTone single pedálban megtalálhatóak. Ennek a funkciónak a segítségével tudjuk a TC-Helicon’s MP-75 Modern Színpadi Vokál-mikrofonjának kapcsolójával a VoiceTone single effektjeit be- és kikapcsolni. Képzeljük csak el, hogy mennyi lehetőséget rejt magában az a plusz szabadsági fok, hogy a színpadon, cikázás közben anélkül, hogy tekintetünket a pedálokra kellene vetni a pedált, vagy pedálokat, illetve ezeknek minden olyan tagját, aminek az oldalán a Mic Control funkciója aktív, a mikrofon gombjának segítségével bármilyen kombinációban ki/bekapcsolhatjuk.

Opcionálisan megvásárolható MP-75 mikrofonnal!
 

 


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat