Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
TC-Helicon VoiceTone R1 zengető élő előadásra

TC-Helicon VoiceTone R1 zengető élő előadásra

Ár : 42 900 Ft
Ár hűségforintokban: 42901

Használj stúdió minőségű zengetést, élőben!
A VoiceTone R1 stúdióban hallható nívójú minőségi zengetést nyújt a különböző akusztikájú környezetek jellegének segítségével.

Az élő fellépés során teszi használhatóvá a stúdió minőségű zengetést
A jelútban a mikrofon és a keverő közé illesszük be
Minőségi alkatrészekből álló jó minőségű jelút masszív, robosztus felépítésű házban
A többi VoiceTone single pedállal láncbafűzhető
A TC-Helicon MP-75-ös színpadi mikrofonján található kapcsoló segítségével az effekt távolról ki/bekapcsolható

Reverb stílusok:
* Hall
* Plate
* Theater
* Club
* Room
* Studio
* Ambience
* Arena
* Felső-kategóriás Zengető

A TC-Helicon zászlóshajójának, a csúcs VoicePro processzor algoritmusai alkotják a VoiceTone R1 jelútját. A korai visszaverődések, a lecsengési idő és a lecsengés karakterének variálásával a 8 darab zengetési jelleg szerint dolgozó pedállal könnyűszerrel találhatunk a szám jellegéhez passzoló zengetést.
Pofonegyszerű használhatóság
A VoiceTone single pedáljai által nyújtott stúdió minőségű hangzás előcsalogatása és használata pofonegyszerű, gyakorlatilag a kezelőfelület az effekt jellegét beállító, és a dry/wet szabályzó használatára korlátozódik. A használt algoritmus jellegét és jelszintjét kézben tarthatjuk a potméterekkel, gyakorlatilag a kézikönyvben található ismeretek nélkül is gond nélkül kezelhető, a felépítése és használata szinte magától értetődő.

Erős családi kötelék
Minden VoiceTone single pedál ugyanazon vérvonal szerinti tulajdonságokkal rendelkezik: egy tiszta, alapzajtól mentes mikrofon-előfok, ami felveszi a versenyt a hangosításban használatos eszközökkel, strapabíró házban, csúszásgátló gumi az eszköz alján, stúdió minőségű analóg-digitál-konverter és természetesen ugyanazok a csúcsminőségű algoritmusok, amik a VoiceLive 2-ben is dolgoznak.

A vadonatúj Mic Control funkció
A forradalmian újszerű szabadalmaztatás alatt álló Mic Control funkció áramkörei mindegyik VoiceTone single pedálban megtalálhatóak. Ennek a funkciónak a segítségével tudjuk a TC-Helicon’s MP-75 Modern Színpadi Vokál-mikrofonjának kapcsolójával a VoiceTone single effektjeit be- és kikapcsolni. Képzeljük csak el, hogy mennyi lehetőséget rejt magában az a plusz szabadsági fok, hogy a színpadon, cikázás közben anélkül, hogy tekintetünket a pedálokra kellene vetni a pedált, vagy pedálokat, illetve ezeknek minden olyan tagját, aminek az oldalán a Mic Control funkciója aktív, a mikrofon gombjának segítségével bármilyen kombinációban ki/bekapcsolhatjuk.

Opcionálisan megvásárolható MP-75 Mikrofonnal!

 


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat