Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
TC-Helicon Voicetone E1 echo & delay pedál

TC-Helicon Voicetone E1 echo & delay pedál

Ár : 42 900 Ft
Ár hűségforintokban: 42901

VoiceTone E1 az echo és slapback effektek klasszikus karakterét nyújtja, amit oly sok legenda hangján hallottunk. Mostanra a színpadon már nem csupán a gitárosoknak, hanem az énekeseknek is szívesen használnak echo stílusú csúcsminőségű effekteket.

A vokálnak képes mélységet adni a széleskörű echo effektek segítségével
A lábkapcsoló segítségével megadhatjuk a daban használt echo idejét
Csúcs minőségű jelút, robosztus, masszív házban
Összefűzhető a VoiceTone Single pedálokkal
A TC-Helicon MP-75-ös mikrofonjával távolról ki/bekapcsolható

12 különböző típusú Echo & Delay:
* Slap echo 1 & 2
* Tap – 1/4, 1/8, Triplet 1/8th, Dotted 1/8th, Triplet 1/4, Dotted 1/4 notes
* Echo FX 1 & 2
* Filter vezérlés (smart EQ band limitálás)

Pofonegyszerű használhatóság
A Rockabilly-ben szinte elkerülhetetlen “tape slap” echo-tól egészen a trance-ben használatos hosszú lecsengésekig, amik a dal tempójához igazodnak. A VoiceTone E1 segítségével az énekes előadás kifejezőerejét fokozhatjuk. A használata roppant egyszerű; használhatjuk egy, a fülünknek kellemes beállításokkal, vagy a számok tempójának és jellegének megfelelően kicsit változtathatunk rajta, amikor pedig a közönségnek mondanánk valamit, olyankor pedig a lábkapcsolóval, vagy a dry/wet szabályzóval az effektek használatát megszüntethetjük.

Egyszerű, mint egy mikrofon csatlakoztatása
A VoiceTone single pedáljai által nyújtott stúdió minőségű hangzás előcsalogatása és használata pofonegyszerű, gyakorlatilag a kezelőfelület az effekt jellegét beállító, és a dry/wet szabályzó használatára korlátozódik. A használt algoritmus jellegét és jelszintjét kézben tarthatjuk a potméterekkel, gyakorlatilag a kézikönyvben található ismeretek nélkül is gond nélkül kezelhető, a felépítése és használata szinte magától értetődő.

Erős családi kötelék
Minden VoiceTone single pedál ugyanazon vérvonal szerinti tulajdonságokkal rendelkezik: egy tiszta, alapzajtól mentes mikrofon-előfok, ami felveszi a versenyt a hangosításban használatos eszközökkel, strapabíró házban, csúszásgátló gumi az eszköz alján, stúdió minőségű analóg-digitál-konverter és természetesen ugyanazok a csúcsminőségű algoritmusok, amik a VoiceLive 2-ben is dolgoznak.

A vadonatúj Mic Control funkció
A forradalmian újszerű szabadalmaztatás alatt álló Mic Control funkció áramkörei mindegyik VoiceTone single pedálban megtalálhatóak. Ennek a funkciónak a segítségével tudjuk a TC-Helicon’s MP-75 Modern Színpadi Vokál-mikrofonjának kapcsolójával a VoiceTone single effektjeit be- és kikapcsolni. Képzeljük csak el, hogy mennyi lehetőséget rejt magában az a plusz szabadsági fok, hogy a színpadon, cikázás közben anélkül, hogy tekintetünket a pedálokra kellene vetni a pedált, vagy pedálokat, illetve ezeknek minden olyan tagját, aminek az oldalán a Mic Control funkciója aktív, a mikrofon gombjának segítségével bármilyen kombinációban ki/bekapcsolhatjuk.

Opcionálisan megvásárolható MP-75 mikrofonnal!
 


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat