Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
TC-Helicon VoiceTone D1 szólamvastagító pedál

TC-Helicon VoiceTone D1 szólamvastagító pedál

Ár : 45 900 Ft
Ár hűségforintokban: 45901

Slágerekhez termett vokál effekt pedál
VoiceTone D1 thickens your live vocals with realistic doubling emulations, octaves, and detune effects in an easy-to-use pedal.

Stúdió minőségű szólamduplázást tesz lehetővé az élő fellépés során
A jelútban a mikrofon és a keverő közé illesszük be
Minőségi alkatrészekből álló jó minpségű jelút
A többi VoiceTone single pedállal összefűzve komplexebb összeállítások is megvalósíthatóak
A TC Helicon MP-75-ös színpadi énekmikrofonján található kapcsolójának "Mic-Control" funkciójával ki/bekapcsolható.

Double Styles:
* Tight
* Loose
* Group
* Detune
* Thick
* Octave Up
* Octave Down
* Shout

A Chorus-on túl
A VoiceTone D1-ben működő szólam-duplázási algoritmus a TC-Helicon fejlesztéséből levont tapasztalatok alapján készült, hogy a fő ének-szólamhoz miként tudunk hangközökkel elhangolt szólamokat hozzáilleszteni, mindezt a lehető legjobb minőségben. Az énekszólamhoz képest egy vagy több szólam variánsait is használhatjuk, a klasszikus fix detune-tól az oktávval eltoltakon át akár egy kórus egymáshoz képest elhangolt szólamain át.

Pofonegyszerű használhatóság
A VoiceTone single pedáljai által nyújtott stúdió minőségű hangzás előcsalogatása és használata pofonegyszerű, gyakorlatilag a kezelőfelület az effekt jellegét beállító, és a dry/wet szabályzó használatára korlátozódik. A használt algoritmus jellegét és jelszintjét kézben tarthatjuk a potméterekkel, gyakorlatilag a kézikönyvben található ismeretek nélkül is gond nélkül kezelhető, a felépítése és használata szinte magától értetődő.

Erős családi kötelék
Minden VoiceTone single pedál ugyanazon vérvonal szerinti tulajdonságokkal rendelkezik: egy tiszta, alapzajtól mentes mikrofon-előfok, ami felveszi a versenyt a hangosításban használatos eszközökkel, strapabíró házban, csúszásgátló gumi az eszköz alján, stúdió minőségű analóg-digitál-konverter és természetesen ugyanazok a csúcsminőségű algoritmusok, amik a VoiceLive 2-ben is dolgoznak.

A vadonatúj Mic Control funkció
A forradalmian újszerű szabadalmaztatás alatt álló Mic Control funkció áramkörei mindegyik VoiceTone single pedálban megtalálhatóak. Ennek a funkciónak a segítségével tudjuk a TC-Helicon’s MP-75 Modern Színpadi Vokál-mikrofonjának kapcsolójával a VoiceTone single effektjeit be- és kikapcsolni. Képzeljük csak el, hogy mennyi lehetőséget rejt magában az a plusz szabadsági fok, hogy a színpadon, cikázás közben anélkül, hogy tekintetünket a pedálokra kellene vetni a pedált, vagy pedálokat, illetve ezeknek minden olyan tagját, aminek az oldalán a Mic Control funkciója aktív, a mikrofon gombjának segítségével bármilyen kombinációban ki/bekapcsolhatjuk.

“átkozottul jó” a VoiceTone D1
Mit is mondhatnánk a VoiceTone D1-ról, a rövid válasz az, hogy “átkozottul jó….Nincs szükség arra, hogy órákon át állítsuk be újra és újra az overdub-ban felvett szólamokat. Egyszerűen válasszuk ki a szólamduplázás jellegét, és a jelszint-beállító potival pedig keverjük össze az eredeti jelhez képest arányosan, és hadd szóljon ... Ennyi az egész. ...

Opcionálisan megvásárolható MP-75 mikrofonnal!
 


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat