Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
TC-Helicon VoiceTone C1 hangmagasság korrigáló pedál

TC-Helicon VoiceTone C1 hangmagasság korrigáló pedál

Ár : 42 900 Ft
Ár hűségforintokban: 42901

A híres-neves pitch-korrekció algoritmusa
A mostanában annyira népszerű HardTune effektjeitől a csak leheletnyi hangmagasság-korrekcióig és a vokálok jellegének manipulálásáig a VoiceTone C1 pedál segítségével a VoiceTone C1 az énekes pedálok által érintetlen terepre is lép.

A “Kevés-től az egész vad” hangmagasság korrekció effektje
A jelútban a mikrofon és a keverő közé illesszük a célszerű használat érdekében
Minőségi alkatrészekből álló
Több VoiceTone single pedálból álló lánc is összeállítható
A TC-Helicon MP-75-ös színpadi mikrofonjának kapcsolójával távvezérelhetjük, hogy az effekt ki- vagy be legyen kapcsolva
A leheletnyi processzálástól egészen a szélsőségekig fokozható
A VoiceTone C1 hangmagasság korrekciója fülbarát, a jellege egyáltalán nem tolakodó és rendelkezik egy gitár számára felhasználható bemenettel is a harmónia céljára. Hogyha nem a transzparens jelleg a cél, hanem az ének drasztikus átalakítása, akkor a C1 szabályzóival akár a mostani hiper-modern robot-hangú hang-alakítást is bevethetjük.

Pofonegyszerű használhatóság
A VoiceTone single pedáljai által nyújtott stúdió minőségű hangzás előcsalogatása és használata pofonegyszerű, gyakorlatilag a kezelőfelület az effekt jellegét beállító, és a dry/wet szabályzó használatára korlátozódik. A használt algoritmus jellegét és jelszintjét kézben tarthatjuk a potméterekkel, gyakorlatilag a kézikönyvben található ismeretek nélkül is gond nélkül kezelhető, a felépítése és használata szinte magától értetődő.

Erős családi kötelék
Minden VoiceTone single pedál ugyanazon vérvonal szerinti tulajdonságokkal rendelkezik: egy tiszta, alapzajtól mentes mikrofon-előfok, ami felveszi a versenyt a hangosításban használatos eszközökkel, strapabíró házban, csúszásgátló gumi az eszköz alján, stúdió minőségű analóg-digitál-konverter és természetesen ugyanazok a csúcsminőségű algoritmusok, amik a VoiceLive 2-ben is dolgoznak.

A vadonatúj Mic Control funkció
A forradalmian újszerű szabadalmaztatás alatt álló Mic Control funkció áramkörei mindegyik VoiceTone single pedálban megtalálhatóak. Ennek a funkciónak a segítségével tudjuk a TC-Helicon’s MP-75 Modern Színpadi Vokál-mikrofonjának kapcsolójával a VoiceTone single effektjeit be- és kikapcsolni. Képzeljük csak el, hogy mennyi lehetőséget rejt magában az a plusz szabadsági fok, hogy a színpadon, cikázás közben anélkül, hogy tekintetünket a pedálokra kellene vetni a pedált, vagy pedálokat, illetve ezeknek minden olyan tagját, aminek az oldalán a Mic Control funkciója aktív, a mikrofon gombjának segítségével bármilyen kombinációban ki/bekapcsolhatjuk.

Opcionálisan megvásárolható MP-75 mikrofonnal!
 


Vélemények (1)
Értékelés: 1 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat