Yamaha EMX-5014C 14-csatornás sztereó keverőerősítő

Az új EMX5014C konzol keverőerősítő -könnyű, hordozható, lenyűgöző tulajdonságokkal

Az EMX5014C egy olyan kompakt keverőerősítő, amely magába foglal egy elsőosztályú keverőt, erősítőt, grafikus hangszínszabályozót, digitális effekteket, ráadásul hordozható kivitelben. A könnyebb szállítás érdekében rackbe szerelhető és sokféle feladatra alkalmas. Az EMX5014C az igen elismert EMX5000-12 utódja, még jobb audió minőséggel és keverési funkciókkal felruházva. Jelentős általános alkalmazási és tervezési fejlesztések jellemzik.


"Minden-az-egyben" tudás a könnyű használat és gyors beállítások érdekében

 Az EMX keverőerősítők egyetlen kis hordozható dobozban integrálják a keverő, erősítő, grafikus EQ és digitális effektek tudását. Nincs szükség bonyolult beállításokra és kábelezésekre, egyszerűen csatlakoztassa be és ezzel már készen is van! Az egész rendszer optimalizált beállításokat használ, ezért szinte bárhol könnyű nagyszerű hangzást elérni vele. 


Kiváló hangzás az aprólékos precíz kivitelezésnek és alkatrész kiválasztásnak köszönhetően

A lehető legjobb hangzás a megfelelő alkatrészek kiválasztásával kezdődik és a Yamaha ezen a területen sem takarékoskodik és csak a legjobb minőséggel dolgozik. A pontos, zajmentes hangzás megteremtése érdekében a kritikus fejerősítő áramkör, például, speciális alacsony zajszintű chip ellenálásokat használ. Gondosan ügyeltek az áramkörökre és a rendszer megfelelő földelésére annak érdekében, hogy a hang minőségét ne rontsa zaj vagy interferencia.


Intuitív, jól használható beállítási lehetőségek és csatlakoztathatóság

A keverő rész összesen 14 bemenet változatos konfigurálását teszi lehetővé: 1-6 csatornák monó mikrofon vagy vonal bemenetekkel, az 7/8 és 9/10 csatornák vagy monó mikrofon/vonal bemenetként vagy sztereó vonalbemenetként működhetnek, a 11/12 és 13/14 csatornák pedig sztereó vonalbemenetként használhatóak. A keverő rendelkezik olyan csatlakozókkal is, amelyekkel külső keverőerősítőre vagy effektprocesszora is kötheti berendezését. A 11/12 és 13/14 sztereó csatornák tartalmaznak olyan RCA csatlakozókat, melyekre közvetlenül köthet CD lejátszót vagy más zenelejátszót, és a beérkező jeleket a 7-14 csatornákon szükség szerint három csatornás hangszínszabályozóval állíthatja, az 1-6 csatornákon a középfrekvencia külön állítható. Továbbá rendelkezésére áll két 9-sávos grafikus hangszínszabályozó, melyekkel a hangfalak és/vagy a terem hangképét optimalizálhatja.


Beépített SPX effektek

A Yamaha SPX effektjeit hangosításra és felvételre az egyik legjobb választásnak tartják. Az EMX keverőerősítők beépített SPX effektprocesszora rendkívüli jó minőségű 32 bites effektekkel rendelkezik. A 16 szerkeszthető effekt program között elsőosztályú digitális zengetőt, visszhangot, delay-t, modulációt és torzítót találhat.


Hatékony erősítő

Annak érdekében, hogy az EMX keverőerősítő könnyű, jól alkalmazható legyen, az erősítőknek rendkívül hatékonynak kell lenniük, mindamellett még kiváló hangzást is kell biztosítaniuk. Az EMX erősítők valóban figyelemreméltóan hatékonyak, magas kimeneti teljesítményt képesek nyújtani, ugyanakkor viszonylag alacsony az áramfelhasználás és hőleadás. A kiváló audió minőséget nagyszerű tranzienssel és alacsony torzítással éri el. A kimenő teljesítmény az EMX5014C modell esetében: 500W + 500W.


Könnyű, praktikus felépítés

Az EMX5014C kisebb súlya nem csökkentette a keverő teljesítményét. A keverő háza speciális, könnyű, de kemény anyagból áll, a tápegység biztosítja a rendszer meghajtásához szükséges energiát. A kever[ csupán 1o,5 kg sokkal könnyebb mint az előző modellek. A legjobb hangzás érdekében az erősítőn is fejlesztettek, most különösen hatékonnyá és megbízhatóvá vált. Teljesítmény 5ooW+5ooW. A külső kialakítás lehetővé teszi, hogy az alsó részbe épített fülek segítségével a keverő könnyen szállítható.


Kompromisszummentes megbízhatóság és biztonság

Az EMX keverőerősítők nem csak a nemzetközi biztonságtechnikai és elektromos sugárzásra vonatkozó szabványoknak felelnek meg , hanem több mint 60 szigorú, a legmagasabb fokú megbizhatóságot garantáló belső Yamaha teszten is át kell menniük.


A kényszerített levegő a rendszert még nagy megterhelés közben is megfelelően hűti.

A megfelelő szintű szellőzést nehezítheti a rackbe szerelt alkalmazás, de a szabadtéren a közvetlen napsugárzás is rendkívüli mértékű túlmelegedéshez vezethet. Az EMX keverőkben alkalmazott kényszerített levegő hűtés rendszert minden modell esetében olyan módon került kialakításra, hogy a berendezés még nehezebb körülmények között is megbízható működést és tökéletes hangzást tudjon biztosítani.


6 korszerű analóg kompresszor

Az EMX5014C hat monó bemeneti csatornája korszerű kompresszor áramkörrel rendelkezik, melynek köszönhetően egyetlen potméter segítségével beállíthatja a megfelelő mértékű kompressziót. A kompresszor optimális beállítása általában összetett folyamat, de ezzel az egyedi megoldással zeneileg is élvezhető mértékben emelheti ki a vokál vagy gitár szólamokat a kompresszor segítségével.


Gyakorlatban is jól kamatoztatható tulajdonságok

A Yamaha FCL (Feedback Channel Locating) rendszer segítségével minden eddiginél könnyebben megtalálhatja és semlegesítheti a problémát okozó frekvenciát. Az FCL LED minden csatornán jelzi a frekvencia visszacsatolást (gerjedést), így azonnal láthatóvá válik, hogy melyik csatornán kell szintet vagy EQ-t állítani. Egy másik hasznos funkció a standby kapcsoló, ami az 1-8 csatornák hangját lenémítja, például próba után, szünetben vagy beállások közben az előadók 1-6 bemeneteit a potméterek állítása nélkül némíthatja le, mialatt a sztereó bemenetek továbbra is használhatóak, például háttérzene lejátszására.


Yamaha Speaker Processing

A Yamaha Speaker Processing funkciója optimalizált illesztést biztosít a Yamaha Concert Club, BR vagy AX sorozat hangfalaihoz, a maximális zenei élménynyújtást biztosító tiszta, tömör hangzás elérése érdekében.


Power Amp Mode választó

Az erősítő teljesítmény kapcsoló segítségével a belső erősítőket többféleképpen állíthatja be. Egy egyszerű kapcsoló beállítással a hangosítási feladatnak megfelelően konfigurálhatja az ideális főkimenetet és monitor kimenetet.


Opcionális kiegészítő a rackbe szereléshez

Az EMX keverőket az opcionális RK512 segítségével könnyen rackbe szerelheti.

 • 500 + 500 Watt 4 Ohm teljesítmény
 • 6 monó kompresszoros bemenet inzert ponttal és 4 sztereó vonalbemenet 
 • HPF (high pass filter) az 1-10 csatornán
 • Csatornánkénti 3-sávos EQ (1-6 ch-ig parametrikus középpel és inzert ponttal) 
 • Némítás-kapcsoló a monó csatornákon
 • Sztereó 9 sávos grafikus EQ, csatornánkénti FCL (gerjedésjelző)-rendszer
 • 16 lábkapcsolható, 32 bit-es SPX digitális effekt (opcionális FC5 lábk.)
 • PFL és AFL monitorozás
 • 48V DC fantomtáp
 • Kimeneti teljesítménykapcsoló (75W, 250W és 500W )
 • Speakon és jack csatlakozók a hangfal kimenetre
 • 80Hz felül áteresztő szűrő, AUX1, AUX2 (pre/post) és EFFECT RTN
 • Opcionális rack keret RK5014
 • Tartozék Kézikönyv és AC tápkábel
 • Méret (h/sz/m): 444 x 155 x 493 mm
 • Súly: 10.5 kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Yamaha EMX-5014C 14-csatornás sztereó keverőerősítő

 • Megtekintések: 2704
 • Gyártó: Yamaha
 • Termék kód: HD04184
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 244.900 Ft
 • Nettó ár: 192.835 Ft
 • Ár jutalom pontban: 244900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Komoly élő hang innovatív digitális tulajdonságokkal A konzol típusú keverőerősítő masszív 500W szt..
319.900 Ft
Nettó ár: 251.890 Ft
Soundcraft EPM8 analóg keverő -17%
8 mono bemenet2 sztereó bemenet 2 konfigurálható aux busA mono csatornákon 3 sávos EQA sztereó csat..
86.500 Ft 71.900 Ft
Nettó ár: 56.614 Ft
Soundcraft EPM12 analóg keverő -24%
12 mono bemenet 2 sztereó bemenet 2 konfigurálható aux bus A mono csatornákon 3 sávos EQ A szter..
112.900 Ft 85.900 Ft
Nettó ár: 67.638 Ft
Minimális zajszintű, 6 mono/mikrofon, 4 sztereó csatornás analóg mixer 6 legkorszerűbb, XENYX..
110.900 Ft
Nettó ár: 87.323 Ft
10 csatorna8 univerzális mikrofon/vonal bemenet (XLR / 6,3mm jack)2 univerzális mono/sztereó vonal b..
93.900 Ft
Nettó ár: 73.937 Ft