Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
TC Electronic M3000 duál engine zengető
TC Electronic M3000 duál engine zengető

Hűségforintok: 3298 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

TC Electronic M3000 duál engine zengető

Ár : 329 900 Ft
Ár hűségforintokban: 329900

Az M3000-ben található VSS3 reverb technológia egy ipari standard. Az M3000 a legjobb hangú legváltozatosabb és könnyen használható professzionális reverb-eket nyújt zenei és filmes/utómunka célú felhasználásra. Irányítva a korai visszaverődéseket és azokat transzparens és harmonikusan tökéletes diffúz mezővel kombinálva a reverb technológia új és magasabb szintre lépett.

Az M3000 az összes hallott közül a legfinomabb és tisztább ambience-t képes a forrásanyaghoz adni. Továbbá eszközök és preset-ek széles skáláját nyújtja a kívánt vintage vagy utómunka reverb-ek előállításához.
A szimultán két reverb-et vagy más effektet biztosító duál-engine architektúrával, díjnyertes intuitív kezelőfelülettel, 600 gyári preset-tel és I/O formátumok sokaságával az M3000 egyike a legjobb választási 

lehetőségeknek high-end zenei és filmes/utómunka produkciókhoz.

Az M3000 VSS-3 és VSS-3 Gate reverb algoritmusokat nyújt, melyek kifejezetten zenei produkciókhoz tervezettek. A 80-as évek közepétől a high-end cégek jelentős erőfeszítéseket tettek a reverb technológiában. Azonban, ezek a technológiák egyazon téma variációi voltak, így csak kevés fejlődés történt. A reverb-ekkel kapcsolatosan sokszor emlegetett nagyobb problémák a nem hiteles térleképzés, fémes hang és a jel nemkívánatos modulációja. A VSS-3 ezeket mind múlttá teszi.

A VSS-3 kiemelt előnyei:

Tökéletesen tiszta diffúz mezőt részletes korai visszaverődésekkel kombinálva a VSS-3 a reverb technológia csúcsa a tökéletes hanghűség eléréséért.

Irányított visszaverődések nagy számú - 40 és 100 közötti - használatával a VSS-3 képes valódi helyiségek akusztikus szimulációjára, korábban nem tapasztalt precizitással.

A VSS-3 a legtisztább késői visszaverődéseket nyújtja - a diffúz mezőt.

A VSS-3 jelfeldolgozása a jelet 100%-ban helyes hangmagasságon tartja, még extrém effektezés esetén is.

A VSS-3 az első reverb technológia, mely képes a jelet a nem kívánt modulációktól 100%-ban mentesen tartani, ám biztosít további modulációs lehetőségeket, melyek opcionálisan hozzáadhatók a jelhez.

A Varázsló funkció gyors és intuitív utat nyújt a kívánt hangzáshoz.
A preset varázsló zenei és filmes/utómunka részekre osztott. Mint egy webes keresőmotor, a varázsló sokkal egyszerűbbé teszi a 600 gyári preset közötti válogatást.

A Recall képernyő az M3000 "otthona", mely hozzáférést nyújt a 600 gyári preset-hez egyedi vagy kombinált engine módban. A preset-ek az Adjust kerék forgatásával válthatók és az OK gomb megnyomásával aktiválhatók.
A 600 preset egyikének szerkesztése után az eredmény könnyedén eltárolható egyéni preset-ként. Az M3000 300 felhasználói preset memóriahellyel rendelkezik: 250 ezekből Single Engine, 50 Combined Engine módú. Egy opcionális PCMCIA kártyán további 300 felhasználói preset tárolható. Hitelkártyához hasonló méretének köszönhetően ez könnyedén elfér egy zsebben, ezáltal a preset-ek akár különböző M3000 egységek között is  egyszerűen hordozhatók.
Preset-ek szerkesztése vagy bármely paraméter megváltoztatása nagyon könnyű az M3000-el. VSS-3, VSS-FP és VSS Gate reverb-ek szerkeszthetők könnyű vagy haladó módban.
Könnyű modban (Easy Mode) a Hi Color és Lo Color eszközökön keresztül a reverb komplex spektrális egyensúlya egy másodperc alatt beállítható. Haladó módban (Expert Mode) logikusan elrendezett paraméterek széles skálája érhető el a teljes körű vezérléshez.

Az erőteljes duál engine architektúra az M3000-ben lehetőséget nyújt algoritmusok bármilyen kombinációjának szimultán futtatására mindegyik engine-en.
6 routing séma közül választhatsz, beleértve a soros, párhuzamos és duál bemenet módokat, a 2 engine flexibilis konfigurációjával.

A Tap Tempo funkció ideális a delay idők ritmusokhoz állításához. Egyszerűen nyomd a Tap gombot ritmusra és az M3000 az ütemmel megegyező delay időt állít be.
A Tap Tempo funkció egyúttal képes beállítani a reverb, decay, kórus sebesség, flanger sebesség, phaser sebesség vagy tremolo sebesség paramétereket is. A Tap Tempo BPM és milliszekundum alapon is mért, és leosztások állíthatók be.

A dinamikus átúsztatás aktiválásakor az egyik engine-en futó preset-ről a másik engine-en futóra történik átúsztatás, egy előre meghatározott bemeneti jelszint által vezérelten. Egyszerűen válassz ki két preset-et, az átúsztatást aktiváló jelszintet és az átúsztatás sebességét, majd hallhatod az eredményt. A dinamikus átúsztatás fantasztikus eszköz változatos vokál sáv esetén, ahol pl. egy Room hangzást alkalmazhatsz a versszakra, és egy nagy csillogó Hall effektet a refrénhez. Az effekt bámulatos eredménnyel automatikusan fut.

A filmes és utómunka területeken használt VSS-FP és VSS-SR algoritmusok esetén a fő szempont a realisztikus hangzás, függetlenül attól, hogy milyen nyersek vagy kemények. A megszokott reverb-ekkel való utómunka során sokszor fárasztó és frusztráló feladatot jelent a helyiség hangzásának a képi tartalomnak megfeleltetése. A VSS-FP és VSS-SR algoritmusoknak köszönhetően ez most már semmiség.

A VSS-FP és VSS-SR fejlesztéséhez tesztekre, preset-ekre és elemzésekre volt szükség. Méréseket végeztünk a kiválasztott helyiségek háromdimenziós modelljén, a különféle borításokkal ellátott szobákban tapasztalható  visszaverődések megfejtéséhez, majd precíz emulációkat készítettünk a reverb-ben található korai visszaverődésekkel.

Effektek:

Az M3000 a reverb algoritmusok mellett további változatos effekteket és eszközöket nyújt. Például kombinálhatsz egy de-essert vagy kórust reverb-bel, ezáltal teljesen új hangzást nyerve.
Az alábbi effektek és processz eszközök érhetőek el:

* Delay
* Pitch
* Chorus
* Flanger
* Tremolo
* Panner
* Phaser
* De-Esser
* Expander/Gate
* Compressor

Preset-ek

Az M3000 a felhasználási terület specifikus gyári preset-ek változatos tárházát nyújtja. 250 Single Engine + 50 Combined Engine dedikált zenei célú preset, és 250 Single Engine + 50 Combined Engine filmes/utómunka preset teszi ki az összesen 600 gyári preset listáját.
Az összes preset zeneipari profik által készített és azonnal használható. Az M3000 preset-ek használata egyszerű: válassz ki egy preset-et, állítsd be a Decay, Predelay és talán HiColor paramétereket, és előállt a kívánt reverb hangzás.

Méret: 483 x 44 x 208 mm
Súly: 2.35 kg


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat