Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Moog MF-108M Moogerfooger Cluster Flux analóg modulációs effektpedál
Moog MF-108M Moogerfooger Cluster Flux analóg modulációs effektpedál

Hűségforintok: 1758 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

Moog MF-108M Moogerfooger Cluster Flux analóg modulációs effektpedál

Ár : 175 900 Ft
Ár hűségforintokban: 175900

A Moogerfooger pedálok az eredeti moduláris Moog szintetizátor moduljainak egyesági leszármazottai, strapabíró fémházban, masszív oldallapokkal ellátott, időtlenül eredeti kivitelben szolgálják a zenészek producerek kreativitását. Rendkívül sokoldalú, a digitális komponensektől "beszennyezetlen" meleg, analóg-hangú eszközök, melyek még Bob Moog személyes felügyelete alatt készültek. Hangjuk rendkívül zenei, könnyen kezelhetőek, a hangjuk minősége top stúdiókba, és a legjobbak számára színpadra predesztinálja ezeket. Prémium kategóriás analóg effektek a legjobb paraméter-konfigurációkkal.  Senkit ne tévesszen meg a Chorus/Flange kapcsoló a pedálon. A Clusterflux ugyan képes megidézni a legszebb krémes chorus effektet, és a legjobb flangerek "Jet" jellegű hangzását is de ezeken felül még pluszban nagyon széles spektrumú modulációkra is képes, megcsillantva a zene teljesen új dimenzióit. Teljesen saját sound-ok készíthetők vele, az LFO-ja 6 hullámformát tud (Sine, Triangle, Square, Ramp, Reverse Ramp, valamint Sample and Hold), mindegyik teljesen más zenei inspirációt ad. Tempóhoz szinkronizálható az LFO akár a Tap Tempo kacsolóval, vagy MIDI órajellel is. 

Az átlagos chorus/flanger pedálokhoz képest sokkal több lehetőséget ad a pozítív, vagy negtív értékre állítható feedback jelút, akár hangolt onoszcillációig is hajthatja a Clusterflux-ot.
Az Amount, és Rate paraméterekkel állítható be a késleltetés, vagy akár a vibrátó mértéke egészen a legelképsztőbb hangzások is kitekerhetők belőle. Ha csak minimális effektel szeretnénk a hangzás gazdagítani, megadható a mix control tekerővel az effektezett, és a száraz jel aránya. Ha több kontroller kell a valós idejű paraméterezéshez, akkor akár CV jack bemenettel, vagy más Moogerfooger pedállal, vagy a Moog EP-2 expression pedállal is vezérelhető minden paramétere.

Ahogy az összes Moogerfooger pedál, a Clusterflux tökéletesen alkalmas gitárhoz, dobgépekhez, szintetizátorokhoz, felhasználásának csak a fantázia szabhat határt. Klasszikus Moog kivitelű effektpedál, a legszélsőségesebb modulációs képességekkel.

A készülék súlya 1.8 kg


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat