Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Moog MF-103 Moogerfooger 12 Stage Phaser analóg modulációs effektpedál
Moog MF-103 Moogerfooger 12 Stage Phaser analóg modulációs effektpedál

Moog MF-103 Moogerfooger 12 Stage Phaser analóg modulációs effektpedál

Ár : 110 900 Ft
Ár hűségforintokban: 110900

Az MF-103 12-stage phaser pedál egyenesági leszámazozttja az eredeti Moog moduláris szintetizátorok elemének, csakhogy most különálló egységként képes bármilyen hangszer, vagy vonaliszintű jelet modulálni. Két modulátor funkciót lát el egyben, egy 6, vagy 12 stege-es phaser rezonnáns vezérlővel, és egy széles spektrumú LFO. Ezt a modellt még Bob Moog tervezte. 

A Phaser vezérlő paraméterei a következők: sweep frekvencia, resonance, LFO sebesség, és mérték. Mindegyik paraméter a kezelőfelületről kiváló minőségű, potméterek segítségével változtatható, de külső expression pedállal és akár CV-vel is vezérelhető. 
Az effekt akár gitárral, basszusgitárral, szintetizátorokkal, hangmintákkal, vagy már felvett sávokkal is használható, képes a finom  hangszínezésre, de extrém beállításokknál a phase-elés teljesen kitekerheti a hangot eredeti valójából. 

A phase egyfajta fésüszűrő, az MF-103 esetében két fésüszűrő egyszerre, ezzel érhetők el a phaser-re jellemző forgó, vibráló, csilingelő, bugyborékoló effektusok, teljesen új textúrák hozhatók vele létre.
A készülék súlya 1.8 kg


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat