Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
dbx DriveRack VENU360 Digitális hangrendszer vezérlő
dbx DriveRack VENU360 Digitális hangrendszer vezérlő

Hűségforintok: 2915 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

dbx DriveRack VENU360 Digitális hangrendszer vezérlő

Ár : 291 500 Ft
Ár hűségforintokban: 291501

A DriveRack VENU360 egy rendkívül so koldalú, és legapróbb részletekig vezérelhető eszköz, mely tartalmazza a dbx legújabb fejlesztéseit: a dbx AFS™ gerjedés gátló és AutoEQ™ algoritmusokat melyek korábban már bemutatkoztak a DriveRack PA2 processzorban. A megnövelt  bemeneti jelfeldolgozó kapacitás mellett az AFS algoritmus automatikusan felismeri és eltávolítja a problémás gerjedést okozó frekvenciákat az átvitelből. Emellett az alábbi jelfeldolgozó komponensek lesznek segítségünkre: 31-sávos grafikus EQ, 12-sávos parametrikus EQ keskeny lyukszűrő lehetőséggel, dbx kompresszor, szuharmonikus szintézis a megnövelt mélyfrekvenciás hatásért, késleltetések és zajzárak.

A többutas hangváltó konfigurációk rengeteg módozatot támogatnak: szélessávú, kétutas, háromutas, egyéni négyutas, ötutas, sőt hat különálló út is konfigurálható. A kimeneti jelfeldolgozó szekció is kibővítésre került: 12-sávos AutoEQ (8-sáv AutoEQ, 4 személyreszabható sáv), dbx kompresszor, automatikus gain-vezérlés, szubharmonikus szintézis, zajzár, torony delay (1000ms/kimenet), 8-sávos parametrikus EQ (hangfal gyári beállításokhoz), dbx limiter és hangszóró delay. 

A dbx RTA-M mérőmikrofont (külön kapható) az előlapi RTA mikrofon bemenethez csatlakoztatva aktiválhatjuk a dbx szabadalmaztatott Level Assist és AutoEQ algoritm usait, melyek precíz egyensúlyt, és hangszínkiegyenlítést, még kifinomultabb és pontosabb hangképet és frekvencia átvitelt tesznek lehetővé. Mivel az AutoEQ mostantól a kimeneti jelfeldolgozó egységben található meg, a rendszer egyes tagjai külön-külön is hangolhatók az automatikus algoritmus segítségével. Így az AutoEQ akár használható külön a FOH, külön a monitorrendszeren, a zónákon vagy delay tornyokon is!

A Driverack VENU360 a hátoldali Ethernet port és egy wifi router segítségével távolról is vezérelhető kompatibilis iOS, Android, Windows és Macintosh eszközökkel. Ehhez csak az ingyenesen letölthető vezérlőalkalmazás szükséges a DriveRack PA2-höz hasonlóan. Az eszköz nem csak mobilról vezérelhető, hanem az előlapi LCD kijelzőn keresztül is, mely térkép stílusban jeleníti meg a menüpontokat és a paramétereket. A DriveRack processzorokhoz hasonlóan itt is megtalálható az előlapon a be- és kimeneti szintjelzők, és a dedikált csatorna némító gombok. 

A továbbfejlesztett automatizált beállítás varázsló mostantól színpadi monitor beállításokat is támogat, így akár az egész hangrendszert is behangolhatjuk gyorsan, könnyedén és precízen. A beállítás varázsló paraméterek százait teszi elérhetővé egyetlen gombnyomásra, melyekhez semmiféle előképesítés sem szükséges.  A varázsló számos funkciója (mint. pl. Level Assist, AutoEQ, AFS) mellett beépített hangfal- és erősítő beállítások is a rende lkezésünkre állnak leginkább JBL Professional hangfalakhoz és Crown Audio erősítőkhöz, de számos más gyártó termékeihez is. Maximum 75 különálló felhasználói beállítás menthető el a készülékbe, így nem kell minden egyes alkalommal újra és újra behangolni a rendszert. 

A VENU360 szimmetrikus analóg XLR és digitális AES bemenetekkel rendelkezik a keverőpulttal való összeköttetéshez, monó, sztereó, LCR és AUX szub konfigurációkhoz. A hat, szintén szimmetrikus XLR kimenet pedig konfigurálható FOH, színpadi monitor, delay torony, sőt többzónás alkalmazásokhoz is. A VENU360 teljes mértékben kompatíbilis a BSS AUDIO új Contrio Ethernet fali vezérlőivel. Az eszközön található USB port firmware frissítési célokat szolgál. 

Főbb tulajdonságok:

* Ferekvenciaválasz: 20 Hz – 20.000 Hz, +0/-0.5dB
* Támogatott mintavételi ráta: 48/96 kHz 
* 24 bites AD/DA konverzió
* RTA mikrofon előfok +48 VDC fantomtáppal
* RF szűrt bemenetek: 3 anallóg XLR vonal, 3 AES digitális, XLR RTA 
   mikrofon
* Bemeneti jelfeldolgozás:
   - dbx kompresszió
   - AFS gerjedésgátló
   - 31-sávos grafikus EQ
   - 12-sávos parametrikus EQ (keskeny lyukszűrő lehetőségekkel)
   - Szubharmonikus szintézis
   - Delay
   - Zajzár
* RF szűrt kimenetek: 6 vonalszintű XLR
* Maximális kimeneti jel: +22 dBu, szimmetrikus, ≤1% THD
* Kimeneti jelfeldolgozás:
   - hangváltó (szélessávt&oacut e;l mono 6 útig)
   - 12-sávos AutoEQ (8 AutoEQ sáv, 4 felhasználói sáv)
   - dbx kompresszió
   - automatikus gain vezérlés
   - szubharmonikus szintézis
   - zajzár
   - torony delay (akár 1000ms/kimenet)
   - 8-sávos parametrikus EQ (hangfal tuninghoz)
   - dbx limiter
   -hangszóró delayek
Tesztelt wifi routerek
   - Dlink 636L
   - Dlink Cloud router 2000
   - Cisco / Linksys WRT54G2V1
   - Netgear WGR614 v7
   - Netgear WNR 1000
   - (más routerek is kompatibilisek, a lista a gyártó által tesztelt 
      készülékeket tartalmazza)
* Méret: 44 x 203 x 483 mm
* Súly: 2.5 kg


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat