Behringer DEQ2496 Ultracurve Pro equalizer
 • 24-bit/96 kHz processzor
 • 32/40-bites legebőpontos DSP technológia
 • 24-bit/96 kHz A/D és D/A konverter
 • 4 egyidejűleg választható EQ modul (31 sávos grafikus EQ, 10-sávos PEQ, Feedback Destroyer + 3 Dynamic EQ minden sztereó csatornán)
 • 61 sávos valós idejű FFT analizátor kiegészítő auto EQ funkcióval
 • VPQ (Virtual Paragraphic EQ) opció lehetővé teszi a grafikus EQ parametrikus szabályzását
 • State-of-the-art kompresszor/expander peak limiterrel
 • Multifunkcionális szintmérők: peak, RMS, VU, SPL
 • 64 memórihely felhasználói beállításokhoz
 • Különálló, fantomtápos mikrofon/vonal bemenet
 • XLR be- és kimenetek, sztereó aux kimenet, AES/EBU és S/PDIF be- és kimenetek
 • Professzionális Wordclock bemenet és MIDI csatlakozás
 • "Planet Earth" tápegység
 • Méret: 483 x 45 x 215 mm
 • Súly: 2.2 kg

A DEQ2496 egy nagy pontosságú 24-bit/96 kHz EQ/RTA mesterező processzor, ideális audiofil utómunkákhoz, vagy élő felhasználáshoz! Mindkét területen felülmúlhatatlan segítséged lesz! 


Equalizáció? Dinamika? Gerjedéscsökkentés? 

Igen, igen, és igen! Mind a tiéd lehet a DEQ2496-al. Szeretnél egy FFT elemzést automata EQ-val? Azt is tettünk bele!

A DEQ2496 egy egész szekrénynyi rugalmas equalizer, dinamika és idő korrekció funkció célja, hogy megoldja a problémákat, az optimális hangminőség érdekében. Íme csak néhány példa:

Dual 31-sávos grafikus EQ (sztereo összekapcsolható) 

 • Dual 31 sávos virtuális Paragraphic EQ (sztereo összekapcsolható)
 • Dual 10 sávos parametrikus EQ sztereó oldalanként
 • Dinamikusan aktivált EQ , gerjedésgátló tanulási móddal 
 • Ssztereo leképező
 • Kompresszor / expander
 • Limiter
 • Digital Delay
 • RTA / SPL / FFT analizátor Auto EQ funkcióval
 • Dual 31-sávos grafikus EQ, 31 sávos virtuális Para-grafikus EQ és a 10 sávos parametrikus

Természetesen a DEQ2496 van egy fázis-semleges digitális grafikus EQ ... de ezen kívül már hozzá olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy módosítsa a sávszélesség minden frekvencián standard 1/3-tól akár 59/3-ig. Vagy, ha úgy tetszik, a régi típusú megközelítéssel változtatható sávszélességgel, van benne egy 10 sávos parametrikus szűrő, amit lehet finomítani lépésekben, 1/60 oktávonként. 


Dinamikusan-aktivált EQ 

A dinamikus EQ automatikusan növeli vagy csökkenti a meghatározott frekvencia tartomány alapján hangerőt. Ez szó szerinti kombinációja egy hangszín szabályzónak (frekvencia-központ és a sávszélesség kontroll), és a dinamika processzornak (az Attack, Release, Threshold és Ratio paraméterek állíthatók). DEQ megnyitja a világot a kreatív mastering és PA problémamegoldó lehetőségekkel. Megadtuk a teljes ellenőrzést több szűrő segítségével, beleértve a sávkikerülő módot is. És természetesen tárolhatod a DEQ beállításait, és visszahívhatod bármikor manuálisan vagy MIDI-n keresztül.


Gerjedésgátló, tanulási móddal 

A felsorolt digitális képességek mellett könnyű belátni, hogy miért voltunk képesek egy rendkívül hatékony gerjedésgátló (FBD) szolgáltatást beépíteni - ez lényegében egy dinamikusan aktivált parametrikus EQ, ami "figyeli" az egész frekvencia spektrumot 1 / 60 oktáv sávokban, majd azonnal azonosítja, és kiveszi a gerjedést. Az FBD-t lehet futtatni AUTO módban, hogy kompenzálja az előadók mozgását a színpadon, vagy SNGL módban, amely rögzíti az egyes frekvenciákat, majd változtat a csillapításon a sávszélesség függvényében visszajelzéseket stimulálva - jobban megfelel a rögzített mikrofonon telepítésnél. Azt is szerepel Learn módban, hogy létrehoz rövid hang-impulzusokat, emeli az erősítést amíg gerjedést nem tapasztal, majd zárolja a potenciális bajt okozó sávokat. 


Sztereó leképező (WIDTH) 

Bár többnyire mesterelő technikák része, a sztereó-kép szélesítése élőben is jól jön. Amikor meghallod akcióban, te és a közönséged is el lesz ragadtatva. A DEQ2496 szélesség processzora irányítást biztosít e felett (mennyire egyértelműen választja el egymástól a két oldalán a sztereó képet), aszimmetria (relatív mennyiség a bal / jobb sztereó jel között), forgatás (panoráma sztereó + monó a sztereó képben), és többrészes Shuffle funkció, ami további alacsony frekvenciájú sztereó szélességét generál.


Tömörítő/Kiterjesztő és limiter 

A DEQ2496 átfogó dinamika eszközöket tartalmaz, két független csatornaként, vagy sztereó kapcsolódásban. Minden amit egy külön kompresszorban/expanderben megtalálsz, itt van. 1:1,1 és 1:100-os ATTACK 0 és 200 ms között, 0-3dB változó és 20-tól 4000-msig RELEASE, minden állítható durvától a finom skáláig. A beépített külön LIMITER-nek Threshold, a Hold és a Release funkciói vannak.


Digitális csúsztatás (delay) 

Csúsztathatod a DEQ2496 fő, vagy aux kimenetét bárhova 0 és 300ms között, és a bal és jobb csatornákat külön. Nem csak méterben és lábban tudod megadni a távot, de még a környezeti hőmérséklethez is állíthatod, ami csökkenti a hang sebességét!


RTA/SPL/FFT elemző Auto EQ funkcióval 

A DEQ2496 tartalmaz FFT valósidejű elemzőt 61 frekvenciasávos kijelzéssel. Ellenőrizheted a fő vagy a digitális kimenetet, Aux/Digital Out-ot, vagy az RTA mikrofon jelét, és megjelenítheted többféleképpen, mint a régi stílusú VU mutató. Minden szokásos kijelzést megkapsz, amit vársz, plusz egy felhasználói AEQ, ami automatikusan állítja a frekvenciákat (tökéletes, ha először úgy Kb-re be akarod lőni a hangzást). Grafikus EQ módban választhatsz a korrigálatlan visszajelzés (ami a szomszédos sávok hatásait mutatja), vagy True visszajelzést, ami a valós eredményt mutatja.


Egyszerű használni 

A DEQ2496 sztereó be- és kimenetekkel rendelkezik, aranyozott XLR csatlakozókkal, sztereó AUX kimenettel, AES/EBU és S/PDIF bemenettel, és XLR plusz optikai kimenettel. A beállítás intuitív, a kijelző diagramjaival. Külön kapsz mikrofon RTA bemenetet fantomárammal, profi világóra és MIDI csatlakozást távvezérléshez. Akár 64 egyéni felhasználói beállítást tárolhatsz az eszközön, akár külön a DEQ, PEQ Szélesség, vagy Dyn értékekre. Ezekkel az albeállításokkal csak az adott részeket állítod, a főbbek az eredeti szerint maradnak.


Kemény, mert az útra terveztük, de precíz a stúdióba is 

A DEQ2496 tartalmaz csúcsminőségű 24-bit/96 kHz A/D és D/A átalakítót, és két, nagy teljesítményű 32/40-bites lebegőpontos jelfeldolgozót a hihetetlen részletgazdagságért, és 113dB tartományt képes kezelni. A tápegysége 100-240V-ig bármin elmegy, és zajmentes.

Hasonlítsd össze a lehetőségeket az árakkal, és máris lesz egy ULTRACURVE-öd 

Őszintén? Mi hisszük, hogy a DEQ2496 a legjobb multi funkciós processzor a zeneiparban. Miért vennél drágábbat?

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Behringer DEQ2496 Ultracurve Pro equalizer

 • Megtekintések: 5610
 • Gyártó: Behringer
 • Termék kód: HD05311
 • Jutalom pont: 1089
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 108.900 Ft
 • Nettó ár: 85.748 Ft
 • Ár jutalom pontban: 108901

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Címkék: Dinamika, processzorok, Dinamika processzorok, Behringer, DEQ2496, Ultracurve, Pro, equalizer, Behringer DEQ2496 Ultracurve Pro equalizer

18 csatornás, 3/2-buszos keverő XENYX mikrofon előfokkal, kompresszorral valamint brit EQ-val, 24-bi..
92.900 Ft
Nettó ár: 73.150 Ft
22 csatornás, 2/2-buszos keverő XENYX 8 mikrofon előfokkal és kompresszorral valamint brit EQ-val, 2..
92.900 Ft
Nettó ár: 73.150 Ft
24 csatornás, 4/2-buszos keverő XENYX mikrofon előfokkal és kompresszorral valamint brit EQ-val és U..
130.900 Ft
Nettó ár: 103.071 Ft
Minimális zajszintű, 4 mono/mikrofon, 4 sztereó csatornás analóg mixer 4 XENYX fantomtápos mi..
92.900 Ft
Nettó ár: 73.150 Ft
Kontrollált 24 bites FX processzor 9 effekttel, külső effektek rácsatolási képességével 45-mm-es “..
89.900 Ft
Nettó ár: 70.787 Ft