Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Soundcraft Si Impact digitális keverő
Soundcraft Si Impact digitális keverő

Hűségforintok: 8498 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

Soundcraft Si Impact digitális keverő

Ár : 849 900 Ft
Ár hűségforintokban: 849900

A professzionális szintű, igazán megfizethető digitális keverés még soha nem volt annyira realisztikus mint most. Elképesztő szintű erő és jelfeldolgozó kapacitás egy teljes mértékben megfizethető csomagban: A Harman Professional csoportba tartozó Soundcraft az angliai Potters Bar-ban található főhadiszálláson mutatta be a rendkívül izgalmas új Si digitális keverőpultját mely az Si Impact nevet viseli.

Az Si Impact a Soundcraft több mint 40 éves live sound tapasztalatára épült, a legfrissebb digitális innovációk, és a páratlan hangminőség egyedi kombinációja. Az Si Impact keverőpultot úgy tervezték hogy egyszerű legyen mint egy analóg pult, de radikális finomításokkal és DSP erővel amely révén tökéletes eszköz bármely színpadhoz vagy felvételi stúdióhoz.

Az Si Impact összesen 40 keverhető bemenettel, teljes értékű ViSi® iPad vezérléssel, és beépített Stagebox csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Az erőteljes komponenseken felül az Si Impact rendelkezik egy 32be-/32 kimenet kapacitású USB felvételi és visszajátszó interfésszel, mely több sávos rögzítést és visszajátszást tesz lehetővé közvetlenül DAW állomáson keresztül. Ehhez ingyenes Ableton Live 9 Lite szoftver is megtalálható lesz a dobozban (letöltés formájában).

A teljesen motorizált féderek a Soundcraft digitális keverőpultokban megszokott FaderGlow™ technológia segítségével kapnak színes megvilágítást az aktuálisan betöltött funkciónak megfelelően, melyet a szintén színes csatornánkénti LCD kijelzők egészítenek ki.

Az Si Impact 32 db mikrofon/vonal szintű bemenettel, összesen 40 db DSP bemeneti csatornával (32 monó, 4 sztereó) rendelkezik és 31 kimeneti busszal (mind teljes DSP jelfeldolgozással és grafikus EQ-val), valamint 20 szub-group aux busszal, és 4 monó/sztereó Matrix busszal. A vonal szintű jelforrások, hangszerek a 8 db XLR/jack kombinált aljzaton keresztül csatlakoztathatók. A 4 sávos fullparametrikus EQ minden egyes csatornán és buszon elérhető. Emellett az Si Impact számos stúdió minőségű effektet és dinamikát is felvonultat melyekről a Soundcraft testvérvállalatai gondoskodtak: BSS, dbx és Lexicon.

Az Si Impact 8 VCA Master gyűjtőt és 8 Mute Group-ot is támogat, plusz 26 motorizált tolófédert, és külön LR/Mono (szintén teljesen motorizált) buszokat. A konzol egyes funkciói között egy minden eddiginél nagyobb 5” átmérőjű érintőképernyőn keresztül tájékozódhatunk: Show mentés és visszatöltés, patchelés, effektek rendszer- és biztonsági beállítások.

Ja és persze a legendás brit hangzás!

„ Az Si Impact az első olyan típusú keverőpultunk mely az analóg munkafolyamatokat kombinálja a digitális sokoldalúsággal, minden eddiginél kedvezőbb árfekvésben” – mondta Sean Karpowicz a Soundcraft termékmenedzsere. „A legfontosabb hogy a Soundcraft Si impact tényleg a legjobb hangminőséget nyújtja a saját kategóriájában, szemben más versenytársakkal melyek többször nagyobb méretűek és magasabb árfekvésűek. Az USB interfésznek köszönhetően pedig teljes mindegy hogy otthon vagyunk, a stúdióban vagy éppen úton”

* 32 mikrofon bemenet
* 8 XLR/6,3mm Jack kombinált bemenet hangszerekhez és vonal szintű
   jelforrásokhoz
* 40 DSP csatorna (32 monó és 4 sztereó)
* 31 kimeneti busz (mind teljes értékű DSP-vel és grafikus EQ-val)
* 4 sávos full parametrikus EQ minden csatornán és buszon
* 8 VCA + 8 Mute Group
* 26 motorizált tolóféder (24 bemenet + LR + Mono)
* 4 teljes testreszabható felhasználói layer
* Beépített Stagebox csatlakozás
* 5” érintőképernyő
* Színes LCD csatornakijelző minden bemeneti féder felett
* 4 db stúdióminőségű Lexicon effektprocesszor és dedikált effektbuszok
* BSS grafikus EQ minden kijáraton
* 20 szub-group / aux busz
* 4 monó/sztereó mátrix busz
* 32/32-es USB audio interfész többsávos rögzítéshez és visszajátszáshoz
* Ableton Live 9 Lite szoftver
* Méret: 750 x 500 x 160 mm
* Súly: 20 kg


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat