Behringer X32 Compact digitális keverő
 • 40-bemenet, 25-busz, rack-be szerelhető
 • 16 MIDAS-tervezésű, programozható mikrofon előfok
 • 17 x 100 mm-es automata, motoros fader
 • 8 XLR kimenet, további 6 line in/output, 2x fejhallgató csatlakozó, talkback szekció XLR bemenettel
 • Dinamikus LCD Scribble Strip minden csatornán és buszon
 • 32 x 32 csatornás USB 2.0 audio interfész
 • iPad, iPhone alkalmazások a professzionális távirányíthatósághoz
 • Nagy felbontású 5" szines TFT-kijelző
 • Main LCR, 6 matrix busz, mind a 16 mix busz jellemzője az insert, 6-sávos parametrikus EQ, dinamikus jelfeldolgozás valamint 8 DCA csoport és 6 némitó csoport
 • Virtual FX rack jellemzője 8 sztereó FX slot
 • 40-Bit lebegőpontos DSP
 • Erőteljes jelenet-management
 • 48-csatornás Digital Snake ready
 • A-típusú USB csatlakozó
 • Dedikált channel strip szekció
 • Kiegészítő felhasználó-definált vezérlő szekció
 • ULTRANET csatlakozás
 • Hálózati távvezérlés Ethernet-en keresztül
 • Beépített bővítő-port
 • Méret: 215 x 625 x 510 mm
 • Súly: 15.4 kg

2.0-ás játszma!

A BEHRINGER x32 teljesen újrarajzolja a pályát, újragondolva, hogy mit is kell tudnia egy digitális keverőnek - és tízezrek élvezik az új lehetőségeket.

Könnyű vezérlés, teljesen interaktív, ismerős kialakításával magabiztosan fogod kezelni már az első használatkor. Kimagasló mérnöki munka, és aprólékosan megtervezett kivitel, fantasztikus hangteljesítményt nyújt megfizethető áron. 

Három cég osztotta ugyanazt a nézetet, hogy kifejlessze és megépítse a legjobban hangzó, legfejlettebb hangtechnikai termékeket a szakma igényes rétegeinek. Az X32 digitális keverőcsalád a legendás konzolgyártó MIDAS, az ikonikus jelfeldolgozó zseni KLARK TECHNIK, és a kiváló értékű BEHRINGER közös gyermeke. 

E három cég szinergiája az X32. MIDAS tervezésű mikrofon előerősítők, a KLARK TEKNIK sziklaszilárd, ultra-alacsony késleltetésű SuperMAC hálózati technológiája és a BEHRINGER teljesen újraírt feldolgozó algoritmusai egy készülékben! 

A technológiai tökéletességben közös szenvedélyünk és egyszerűség iránti elhivatottságunk segítségével tudtuk megalkotni a kreativitásod ideális kifejező eszközét. 


De még el sem kezdtük! 

Az új, 2.0-s firmware drámaian javította a munkafolyamatokat, és olyan új képességekkel ruházza fel a készüléket, mint az "akusztikus integráció", amivel teljes csatlakoztathatóságot és vezérlést nyersz a hangszórók és a fejhallgatód között.

Ezután újragondoltuk mind az 50 beépített effektet, és klasszikus feldolgozómintákat tettünk bele a “Valódi Physical Modelling” (Valós fizikai modellezés) elvén. Az X32-t ezen felül flexibilisebbé is tettük a cserélhető kiegészítő kártyákkal, amelyekkel USB, ADAT, MADI és Dante protokollon keresztül is tudsz jelet továbbítani, kiegészítve a beépített ULTRANET és AES50 csatlakoztathatóságot. És mindenek fölött úgy terveztük, hogy a digitális jelfeldolgozás erejét adja a kezedbe, kompromisszumok nélkül. 

Te nyertél. 


Motorizált féderek 

Az X32 25 darab, 100mm távú szervomotoros fédert tartalmaz a fő keverési vezérléshez, ami együttműködik a "Firkacsík"-al, és a TFT kijelzővel, így funkciójukon kívül még visszajelzésre is használhatod. Külön féderszekciók segítik az átláthatóbb összeszerelést. Akár száz beállítást is eltárolhatsz, és mindegyik betöltésekor a megfelelő helyre suhannak a motorizált csúszkák!


LCD "Firkacsík" (Scribble Strip) 

Az X32 automatizált vezérlőfelülete mindig azt adja a kezed alá, amire éppen szükséged van. Összesen 29 programozható LCD kijelző kínálja a legkényelmesebb csatornaazonosítást. Minden csatornát megjelölhetsz egy névvel, egy ikonnal, de még a színét is megváltoztathatod, hogy egyetlen pillantással átláthasd a teljes felületet. Egyszerű, elegáns, hatékony, és többé nem kell maszkolószalagra firkálni!


Csatornacsík 

Az X32 csatornacsíkja a legfontosabb feldolgozó paramétereket egyetlen szekcióban elvégzi, így mindegy melyik csatornán dolgozol, a vezérlő ugyanott van!

A kimagaslóan hatékony kialakítás a BEHRINGER több évtizedes konzolépítő tapasztalatának, és a felhasználók visszajelzéseinek az eredménye. A továbbfejlesztett megvilágítás mindenhonnan nézve pont azt emeli ki, amit kell.

Megvilágított potméterekkel és kapcsolókkal vezérelhetsz előerősítő beállításokat, frekvencia rendezést, kettős dinamikus szekciókat, és multi módú parametrikus EQ-t, buszjeleket, fő, monó, és sztereó csúsztatást. 


7" elsődleges kijelző 

Az X32 egy 7 colos, napfényben is látható, színes TFT kijelzőt kapott, ami a beállítások paramétereit mutatja akkor, amikor szükséged van rá.

Nagy kontrasztú teljesítmény, és kültéri láthatóság: a TFT ideális koncertre, és kültéri fesztiválokra. Nagy precizitású érintőképernyőjén rengeteg beállítást és paramétert vezérelhetsz. Intelligens tervezésének köszönhetően a legfontosabb kezelők mindig szem előtt vannak, az effektek, a mérések, jelirányítás egy-két gombnyomásra találhatók. 


Küldés a féderrel 

Az X32 segítségével a digitális keverés az Aux és kimeneti buszokon is elérhető, köszönhetően a beépített Féderes küldés (Sends on Fader) technológiájának. Ezzel a hihetetlen funkcióval erőteljes, külön mixeket készíthetsz a monitorokra, másodlagos zónákra, anélkül, hogy belezavarnál a fő keverésbe. A konzol megjegyzi hol álltak a féderek, és amint kiválasztod a kívánt buszt, azonnal beállnak azokra a pozíciókra.


DCA csoportok 

A DCA (Digitálisan vezérelt erősítő) csoportok több jelet is képesek kezelni anélkül, hogy egybe kelljen mosniuk azokat egy buszon keresztül. Az X32 8 DCA csoportja több jel kezelését teszi lehetővé egyetlen féderrel, mint pl. egy teljes dobmix, a fúvósok szekciója, vagy a háttérénekesek satöbbi. A DCA vezérlés a fő mixet szabályozza anélkül, hogy az alcsoportokhoz nyúlna. Az eredmény a végtelenül flexibilis kezelés, nem csorbítva az eredeti alcsoportok hasznosságát.


Betekintő funkció 

Az egész X32-n keresztül stratégiailag fontos helyeken "View" (megtekintés) gombokat helyeztünk el, amelyek rengeteg mindenre jók. Mind az adott funkció információit jeleníti meg. Például, ha az EQ szekció View gombját nyomod meg, azonnal megjelenik az elsődleges kijelzőn az adott csatorna EQ információja, teljes vezérelhetőséggel. Ezelőtt ilyen kényelmet csak exponenciálisan drágább keverőkben tapasztalhattál!


Hozzárendelő szekció 

Míg más konzolokon kevesebb, a felhasználó által személyre szabható dolog van, az X32 hozzárendelő szekciója új etalont állít fel a 36 programozható vezérlőjével, és 3 szintű beállíthatóságával, ahogy a csatornáknál és buszoknál, a kijelzőcsíkok segítenek az azonosításban. A gombokat beállíthatod paraméterek ki-be kapcsolására, beállíthatod az időzítés vezérlésére, vagy adott képernyőnézet megjelenítésére.

Adott csatorna paraméterekhez rendelhetők LED-galléros forgó vezérlők, vagy a dinamikus szekcióban beállíthatók az adott csatornához szükséges vezérlések. 


“Akusztikus integráció” – A hangforradalom 

A legendás, 40 éves brit TURBOSOUND cég - akik a világ leghíresebb hangszórórendszereit gyártják – csatlakozott a BEHRINGER csapatához, hogy zökkenőmentes legyen a keverő hangfalakkal párosíthatósága. Mi ezt úgy hívjuk, hogy “Akusztikus integráció”. Az X32 ULTRANET busza akár 16 csatornán kristálytiszta hangot képes továbbítani a TURBOSOUND IQ hangfalakra egyetlen CAT5 kábelen keresztül, vezérlőjelekkel együtt, hogy távolról is lehessen beállításokat módosítani. Továbbá az IQ sorozat “Valódi Physical Modeling” variánsait még távvezérelni is tudod az X32-vel, hogy a hangmérnöknek ki se kelljen mozdulnia a keverő mögül a hangfalak átkonfigurálásához.

Az “Akusztikus integráció” a legújabb hangtechnikai forradalom! 


100 sávos RTA minden csatornán/ Busz EQ-n 

Az X32 tartalmaz egy nagyfelbontású, 100-sávos valós idejű analizátort (RTA), teljes értékű oszlopdiagram és spektrográf nézettel. Ez az RTA megjeleníti a hangjelen energiáját 100 frekvenciasávon, egy sonogrammot alkotva 10 másodpercnyi zenéből. Kapcsolhatsz a nagy RTA nézet és a kombinált nézett között: Az első teljes képernyőn, a másik a csatorna EQ-n mutatja a jelerőséget.

Azonnal láthatod a hangspektrumon tett változtatásokat. Ráadásul az EQ fölött is megjelenítheted az FX sávon. A frekvenciák monitorozása és vezérlése sosem volt ilyen egyszerű! 


16 lélegzetelállító FX “Plug-In”, a Valódi Physical Modeling elvén megalkotva 

Adtunk hozzá 16 új effekt plugin-t, íg több mint 50 effektből választhatsz, amelyek hardveresen több tízezer dollárba kerülnének. Ezek az új generációs effekt-pluginok a klasszikus audió hardverek "Valódi Physical Modeling" elvén alapulnak. Tulajdonképpen újraépítettük a klasszikus analóg eszközöket a digitális világban, olyan legendás feldolgozókkal dolgozva, mint az Urei 1176*, Teletronix LA-2A* és Fairchild 670* kompresszorok, Pultec* EQP- 1a és EQ5 equalizerek, stb. Még egy csúcstechnikás, 5 sávos kompresszort is hozzátettünk. Végül, de nem utolsó sorban az X32 31 sávos equalizeren keresztül tud 4 stúdió minőségű sztereó reverbet játszani, 8 csatornán.


Gain felosztás és távvezérlő FOH-hoz és Monitoringhoz

Az új Gain mód elválasztja a csatorna gain-t (trim) az erősítő gain-jétől, így mindenütt a helyi, digitális Trim-et lehet használni. Kiegészítésképpen az új Gain remote opció segít, hogy a konzol gain-jét másik konzolról vezérelhesd, például ha az X32-t színpadi dobozként használod.


Több jelirányítási és feldolgozási lehetőség 

Az X32 jelirányítója sokkal flexibilisebb az új firmware miatt. A kimenetek és XLR kimenetek már külön vannak kezelve, így az AES50 jeleit és a kiegészítő kártyák jeleit közvetlenül lehet az X32 analóg kimeneteire irányítani.

Például az X32 rack kimeneteit direkt visszavezetheted a főkonzolról a PA monitorjelére. Az új kimeneti pontok egyszerűen némíthatók, hogy könnyen tudod együtt használni a P16-os személyi keverőddel. Ez hasznos olyankor, amikor némítani akarsz csoportokat, de nem akarod a jeleket megzavarni. 


Fantasztikus eszközök a jelen kezeléséért 

Bemutatkozik a CUE lista, egy innovatív módja az új snippet-ek automatizálásának a show különböző pontjain. Mind az 500 belépőpont aktiválhatja a 100 beállítás közül akármelyiket, külön-külön, vagy egy időben. Így elérhetsz 500 Cue x 100 beállítás x 100 snippet-et - mindet azonnal automatikusan beolvasva, teljesen függetlenül a konzol beállításától. Gyakorlatilag elmented a bemenet, visszatérés, FX egység, busz, mátrix, fő vagy DCA csoport egy pillanatban aktív beállítását, és bármikor előhívhatod.


Készen az útra 

A díjnyertes x32 digitális keverőpult ami megváltoztatta az ipart, további fejlődéssel egészíti ki a családját. Turné csomagot is adunk az X32, X32 compact, és x32 producer mellé. Ezek kifejezetten arra vannak tervezve, hogy ezeket a konzolokat kényelmesen és biztonságosan szállíthasd. A strapabíró házban ütésálló alumínium megerősítések vannak, és minden zár és sarok úgy van kialakítva, hogy vigyázzon a technikusok ruhájára pakolás közben. A belsejét nagy sűrűségű műanyag habbal béleltük ki. Amikor úton vagy, a legpraktikusabb megoldást szeretnéd a szállításra; a turné pakk egyszerűbbé teszi az életed.


MIDAS, az arany előerősítő 

Az X32 bemeneti topológiája mind a MIDAS elhivatott mérnökei által lett tervezve: mikrofon előerősítők, programozható gain és A/D szintek. Egy egyedi, egységes rendszerként tervezett csomagként építettük a prémium A/D konverterek köré, hogy elkapja a bemeneti jelek legfinomabbjait is. A Gain 72dB-ig teljesen programozható, 0,5dB-s lépcsőnként.

Mivel akár +23 dBu bemeneti jelet is kezel, az X32 az analóg VR-eket és lábkapcsolókat a múltba száműzi. Audiofil Cirrus Logic áramkörei és multicsatornás A/D konverterei 114dB dinamikus sávval rendelkeznek, kimagaslóan alacsony torzítással. A MIDAS tervezésű előerősítő pedig a legmagasabb minőségű jelintegritásért felel. 


Audió hálózati interfész 

Az X32 több hálózati opciót is kapott. Kettős AES50 digitális hálózata akár 96 audiócsatornát támogat árnyékolt CAT5 kábelen keresztül, amivel több X32-t is egybe köthetsz. A beépített ULTRANET 16-csatornás digitális keverést ad közvetlen a P16 Személyi monitorozórendszerre, hozzáadott hardver nélkül. Ethernet, USB 2.0, MID, mind benne van.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Behringer X32 Compact digitális keverő

 • Megtekintések: 4266
 • Gyártó: Behringer
 • Termék kód: HD07639
 • Jutalom pont: 5998
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 599.900 Ft
 • Nettó ár: 472.362 Ft
 • Ár jutalom pontban: 599900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Címkék: Digitális, keverők, Digitális keverők, Behringer, X32, Compact, digitális, keverő, Behringer X32 Compact digitális keverő

32-csatornás digitális keverő, 16 mix busz, (kezelő potméter) 6 némító és 8 DCA csoport MIDAS diz..
747.500 Ft
Nettó ár: 588.583 Ft
40-bemenet, 25-busz, rack-be szerelhető kivitel 16 MIDAS-tervezésű, programozható mikrofon előfok ..
465.900 Ft
Nettó ár: 366.850 Ft
40-bemenet, 25-busz,1-U rack-be szerelhető kivitel 48-csatornás Digital Snake ready kettős AES50 po..
289.500 Ft
Nettó ár: 227.953 Ft
40-bemenet, 25-busz, rack-be szerelhető kivitel 16 MIDAS-tervezésű, programozható mikrofon előfok ..
419.500 Ft
Nettó ár: 330.315 Ft
Kompakt, 112-csatornás digitális hangkeverő, bővíthető be/kimenetekkel 4-44 db mikrofon be..
1.429.000 Ft
Nettó ár: 1.125.197 Ft