Roland Aira MX-1 produkciós keverő

MX-1 Produkciós Keverő / Mix Performer
Az MX-1 mixer összehozza a szintetizátoraidat, dobgépeidet, loopjaidat és a stúdiószoftvered sávjait, egy produkcióra tervezett keverőbe. Tartalmaz egy mixert, kontrollert, audio-interfészt és egy „step-based” effekt szekciót. Az MX-1 úgy lett megtervezve, hogy az elektronikus zenei produkció központja legyen. Egy keverő, amin „játszhatsz” is!


Keverd össze!
Hat analóg bemenettel, négy AIRA Link USB porttal, digitális ki- és bemenettel, Send és Return csatlakozókkal és azzal a képességével, hogy 18 csatornát biztosít a stúdiószoftverből, az MX-1 összehozza a legkülönfélébb zenei forrásokat, és közvetlenül a kezünk alá teszi. De ez nem egy szokványos keverő.
A kifinomult, szolid féderek mindegyike hat különböző hangerő görbével rendelkezik. Minden csatornának van egy Tone/Filter gombja, tíz szűrő típussal, EQ-val és izolátorral. A gyors hozzáférésű elnémítás a LED-megvilágítású féderekkel, még sötétben is jól láthatóan mutatja az állapotát.
A DJ-stílusú fejhallgatós „cue-monitorozás” lehetővé teszi, hogy amikor készen állunk, zökkenőmentesen keverjünk mindegyik forrásból és ne csak rádobjunk sávokat az ütemre. A különálló fejhallgató és Master hangerő gombok, precíz és fénylő szintjelzőkkel biztosítják a folyamatos ellenőrzést. És minden, beleértve az összes effekt és beállítás menthető, és azonnal visszatölthető.


Drámai. Ritmikus. Érd el a kívánt hangzást!

Tény, hogy az effektek nagy szerepet játszanak a hangzás egyediségében és hangulatában. És az MX-1 izgalmas, új módon integrálja az effekteket. Az MX-1 effekthangzása tökéletes és ritmusra állítható, köszönhetően a tempó-érzékeny és step-based, TR-stílusban működő kezelőfelületnek.
Amellett, hogy egy külső effekt is használható, minden egyes csatorna rendelkezik Filter, Slicer és Side Chain effektek tartalmazó BEAT FX szekcióval. Ezek, a híres Roland dobgépeken is megtalálható TR-stílusú, Step Sequencer gombokkal vezérelhetőek. Ez lehetővé teszi az egyedi szűrést, lüktetést és szeletelést mindegyik csatornán, amivel dögös ritmusokat, variációkat és egyedi pulzálást hozhatunk létre.  A Beat FX azonnal ki- és bekapcsolható, minden csatornán egyedi, világító gombokkal.
Hatféle Master FX, különféle variációkkal színesítheti bármelyik csatornát, vagy akár az összest. Egy nagy gombbal, könnyedén vezérelhetjük. A Master FX is használható a Step Sequencer különböző kombinációival, ami érdekes és egyedi ritmust, vagy „glitch” hangzást hozhat létre, érdemes kipróbálni.


Szereti a számítógépeket, de az egyedüllétet is élvezi.
Ma már a számítógépek nagy szerepet játszanak az alkotás során és egyre inkább a színpadon is. De nem mindig illeszkednek megfelelően más eszközökhöz, vagy hangszerekhez és szükség lehet audio-interfészre, kontrollerre. Az MX-1 megoldás erre a problémára, mert három különböző módban használható.
„Control Surface” módban, az MX-1 szinkronizálható a számítógéppel és ekkor, mint egy professzionális MIDI-kontroller, használható bármilyen stúdió szoftverrel (DAW). Remek. De van még ennél érdekesebb módja is.
Mixer módban, az MX-1 az összes csatlakoztatott eszközt képes keverni, beleértve az analóg és digitális bemeneteket, valamint az AIRA és a számítógép sztereó kimeneteit. Miközben van egy dedikált csatorna a számítógép sztereó kimenetéhez, mellette még rendelkezésre áll négy USB audió csatorna, amennyiben nincsenek használatban az AIRA Link USB portjai. Nagyon szuper!
„External” módban az MX-1 képes az összes bemenetet közvetlenül a stúdiószoftverbe továbbítani, mint egy professzionális audio-interfész. Ezzel egy időben, a stúdiószoftver 18 csatornáját tudjuk keverni az MX-1 tolópotmétereivel. Ez ötvözi a stúdiószoftver felvételi, clip indítási, effektezési és keverési funkcióit, az MX-1 „cue-monitorozás”, szinkronizálás és színpadra optimalizált mixelés és effektezés képességeivel.  Ez fantasztikus dolog, képzeljük csak el egy pillanatra a lehetőségeket.
Jó hír, hogy amíg az MX-1 besegít a munkába, több lehetőség marad a számítógépen történő egyéb feladatokra. Akár a stúdiószoftver teljes vezérlését végezhetjük az MX-1 kezelésével, kikerülve a szoftveres környezetből a produkció készítése, vagy előadása során.


Légy csatlakoztatva. Összekötve és szinkronban.
Az MX-1 annyira szórakoztató, hogy mindenféle eszközöket akarunk csatlakoztatni bele. Négy különálló ¼-es Jack csatlakozó, ez a legtöbb hangszerben megtalálható és a sztereó 1/8-os Jack csatlakozó, ami pedig ideális okos telefonokhoz, táblagépekhez és mindenféle kütyükhöz.
Van még négy AIRA Link USB port, amihez az AIRA eszközök csatlakoztathatóak. Az ARIA Link USB portok teljesen automatikus csatlakoznak és továbbítanak audió, MIDI és tempó szinkron jelet, egyetlen USB-kábelen.  Az egyik USB porton képes biztosítani a tápellátást, az ezt támogató AIRA eszközöknek, mint például a TB-3 Touch Bassline és a VT-3 Voice Transformer. Az AIRA link beállítása egyszerű és gyors, továbbá csökkenti kábelrengeteget.
Az MX-1 állandóan biztosítja, hogy kézben tartható legyen a start, stop, tempó és az időzítés. Szinkronizálhatunk egy sor zenei eszközt, MIDI-n, vagy AIRA Linken keresztül. Kézben tartható minden, a fénylően világító TR-stílusú start-/stop gombokkal és finoman állítható nagy tempó gombbal, Shuffle beállítással és tap-funkcióval.


Egy keverő. Hangszerré alakítva.
Az MX-1 masszív felépítésű, maximálisan rugalmas, könnyen használható keverőként és effekt kontrollerként. Mivel az MX-1 effektjei és a keverési módja egyértelműen működik, minden nagyon gyors, átlátható és intuitív. Nagyon zenei, arra lett tervezve, hogy játszanak rajta. Mint ahogy az összes AIRA eszközben, zavaró menük és egymásra pakolt funkciók nélkül.

 • 18 csatornás produkciós keverő, Step-based effektekkel, lejátszás és tempó vezérlőkkel TR-stílusú gombokkal
 • Hatféle Master FX (48 variáció), nagy vezérlő gombbal
 • Beat FX és Master FX alkalmazható bármelyik, vagy akár az összes bemenetre, a Beat FX csatornánkénti Combi módban a Step Sequencer használatával, ritmikusan változó Master FX hozható létre
 • Négy AIRA Link USB port, mely támogatja az audiót, MIDI-t, tempó szinkront és az USB busz tápellátást az AIRA eszközöknek
 • Mix üzemmódban hat analóg, egy digitális (sztereó), négy AIRA (sztereó) és két PC-csatorna keverhető és effektezhető
 • External módban, stúdió szoftverből 18 csatornát keverhetünk és effektezhetünk (összes bemenet közvetlenül a stúdiószoftverben)
 • Control Surface módban, teljes stúdiószoftver vezérlés MIDI-n keresztül
 • DJ-stílusú „cue-monitorozás”, gyors elnémítás és csatornánként hat féder görbe
 • Csatornánkénti Tone/Filter gomb, tízféle EQ-val, szűrővel és izolátorral
 • Lejátszás és tempó vezérlés, Fine, Shuffle és tap-tempó funkciókkal
 • Azonnal menthető és betölthető komplett beállítások, beleértve az összes FX-konfigurációt
 • Csatlakozók: 6.3 mm-es sztereó fejhallgató kimenet, 6.3 mm-es aszimmetrikus mix kimenet (L/Mono, R), 6.3 mm-es aszimmetrikus 1-4 csatornabenet (L/Mono, R/Mono), sztereó mini 5-6 csatornabemenet, RCA Aux visszatérő (L, R), RCA Aux küldő (L, R) Audio-Midi USB port, USB Host 1-4 port (Audio, Midi, vagy csak TB-3/VT-3/TR-8/SYSTEM-1), USB Host 3 port (USB busz meghajtású), koax be-és kimenet, MIDI csatlakozó, tápcsatlakozó
 • Tartozék tápegység
 • Méret: 400 x 65 x 264 mm
 • Súly: 1.8 kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Roland MX-1 18 csatornás keverő

 • Megtekintések: 1506
 • Gyártó: Roland
 • Termék kód: HD12135
 • Jutalom pont: 1539
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 153.900 Ft
 • Nettó ár: 121.181 Ft
 • Ár jutalom pontban: 153901

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Címkék: Analóg, keverők, Analóg keverők, Roland, Aira, MX-1, produkciós, keverő, Roland Aira MX-1 produkciós keverő

Beépített 4-csatornás hangkártya (24-bit/96 kHz) 3-sávos csatorna EQ isolator funkcióval Beépített..
499.900 Ft
Nettó ár: 393.622 Ft
Az első találkozás a SYSTEM-1-el vélhetően olyan élményt nyújt, amellyel eddig még nem találkozhattu..
162.900 Ft
Nettó ár: 128.268 Ft
4 mic csatorna Rugalmas útvonal kijelölés valamennyi csatornán 2 sztereó RCA line, 2 sztereó ..
599.900 Ft
Nettó ár: 472.362 Ft
Beépített 4-csatornás hangkártya (24-bit/96 kHz) 3-sávos csatorna EQ isolator funkcióval Beépített..
499.900 Ft
Nettó ár: 393.622 Ft
Beépített 4-csatornás hangkártya (24-bit/96 kHz) 3-sávos csatorna EQ isolator funkcióval Beépített..
499.900 Ft
Nettó ár: 393.622 Ft