Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Tech21 Richie Kotzen Signature RK5 Fly Rig multieffekt pedál

Tech21 Richie Kotzen Signature RK5 Fly Rig multieffekt pedál

Ár : 121 900 Ft
Ár hűségforintokban: 121901

Richie Kotzen nem csak a nevét adta az új pedálhoz, hanem aktívan közreműködött a Fly Rig 5 multieffekt módosított változatának, valamint egy különálló új overdrive effektnek, a Richie Kotzen Signature OMG pedálnak megtervezésében.

Az új Fly Rig 5 nem csak abban tér el a korábbi verziótól, hogy vörös lakkozást kapott, és Richie Kotzen aláírása látható az előlapon, hanem abban is, hogy a korábbi Plexi overdrive szekciót az új OMG signature overdrive-ra cserélték, amely egy „A” osztályú csöves erősítő hangját reprodukálja. Az egység hangját a LEVEL, TONE, DRIVE potméterekkel áll módunkban szabályozni. Az OMG részben található BOOST kapcsolóval 21 dB erősítést érhetünk el. A booster a SansAmp és a DLA szekciótól függetlenül használható.
 
Az RK5 megörökölte elődje SansAmp csöves erősítő emulátor egységét, melyet elsősorban tiszta hangzásokra lehet használni. A 3 sávos aktív EQ mellett LEVEL és DRIVE szabályzási lehetőség áll rendelkezésünkre. Itt találjuk a vintage reverbet, amely a  Boost RVB pedálja alapjaira épül.
 
Az utolsó részegysége a Fly Rignek a delay szekció amely a Boost DLA pedált varázsolja az összeállításba. Ez a szekció kiválóan emulálja a hagyományos szalagos echo effektet, LEVEL, REPEATS, DRIFT és TIME állítási lehetőséggel, és külön Tap Tempo lábkapcsolóval rendelkezik. Ugyanakkor, ha a DRIFT gombot feltekerjük a 12 óra álláson túlra, kórus effektként használhatjuk a DLA szekciót.
Az RK5 teljesen analóg áramkörökből épül fel, az effektet univerzális “Auto-Switching” 12V DC 100V-240V tápegységgel szállítják.

További jellemzők: 

* Magas impedanciájú 6,3 mm-es jack bemenet
* Alacsony impedanciájú 6,3 mm-es jack kimenet
* Csendes kapcsolás
* Tápegység: 12V DC adapter (tartozék!) 


Vélemények (1)
Értékelés: 1 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat