Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
TC Electronic Spark Booster  pedál

Hűségforintok: 429 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

TC Electronic Spark Booster pedál

Ár : 42 900 Ft
Ár hűségforintokban: 42901

A Spark Booster az a fajta pedál, amit az ember folyton folyvást használ, élettel telik meg a hangkép, kompresszál, kicsit karcosabbá is válik tőle a jel, de mindezt nagy szerethető, zenei módon. Mindegy, hogy a gitáron milyen pickup működik, testesebb, ütősebb lesz a hangzás és ugyanaz a szeretni való jelleg, ami a végletekig kitekert gitárerősítőket jellemzi...

Természetesen megállja a helyét úgy is, hogyha csak néha szeretnénk egy drámai szólóba belecsapni, egyes részeket kiemelve, és így nem túlzás állítani, hogy a már jól ismert Overdrive/Torzított hangzáson túl egy újabb fejezetet, talán egy újabb sebességet ad a gitárerősítőnek. Ettől fog igazán zúzni az a rész, aminek ezt a szerepet szánjuk. A Spark Booster képességeit úgy alakították ki, hogy hozzáadjon a bennünk rejlő potenciálhoz, a Level szabályzóval 26 dB boostot vethetünk be - méghozzá úgy nyúl bele a gitár jelébe, hogy megtratja karakterét. A Spark Booster Gain potméterét ha feltekerjük, akkor úgy fogunk szólni, mintha a gitárerősítő tiszta fokozatát hallanánk, szépen pregnánsan.

Az aktív EQ-n pedig találunk Bass és Treble szabályzót is - így külön vághatunk és emelhetünk is ezeken a frekvenciákon. Tökéletesen alakíthatjuk velük a jelet, ahogyan csak szeretnénk, mivel szépen ki tudja tolni a basszust ugyanakkor viszont a magas tartománynak is szép fényt kölcsönöz.

A Spark Booster is a többi pedálhoz hasonlóan True-bypass felépítésű, úgyhogy a pedált a jel útjából kihagyva a jelet változatlan formában fogjuk hallani. A pedál kezelőszervei úgy férhettek el, hogy a kis kapcsoló segítségével tudunk a három különöző jelleg közül választani. A 'Clean' beállítás szerinti működés a teljes frekvencia-tartományon egyenletesen fogja a jelet emelni vagy csökkenteni, attól függően, hogy a potikkal mit állítunk be. A 'Fat' beállítás még kövérebb, zsírosabb hangzást nyújt, így a hangszínszabályzóval precízen beállíthatjuk amit csak szeretnénk. A 'Mid' beállítással pedig a középtartományban egy határozott emelést lehet hallani, amitől a gitározás csak még zeneibb lesz.


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat