Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
TC Electronic Röttweiler Distortion torzító pedál

Hűségforintok: 288 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

TC Electronic Röttweiler Distortion torzító pedál

Ár : 28 900 Ft
Ár hűségforintokban: 28900

A High-Gain gitár pedál! Legyen szó akár a klasszikus értelemben vett metálról, vagy thrashről, a teljesen elszabadult, kitekert hangzásig, a pedál otthon érzi magát, bármilyen zúzdáról legyen szó!

A Röttweiler Distortion a korábbi pedálokhoz képest még tovább merészkedik, páratlan hangzása hosszú időre meghozza a kedvet a gyakorlása, a riffek élvezetesebbek lesznek, köszönhetően a torzítás sűrű szövetének. A Röttweiler Distortion tervezése során az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy pontosan olyan pedált hozzunk létre, ami képes pontosan úgy működni, ahogy csak egy igazi, nagy teljesítményű csöves gitárerősítő lenne képes.

A pedál jelútja tisztán analóg, az eszköz hangzását a soft clipping révén forrón tartott jelszintek határozzák meg, így a Röttweiler is autentikus hangzással büszkélkedhet, a pedál révén bevetheted ugyanazt a csontig hatoló jelleget, amiért a gitárerősítőket annyira szeretjük.

A Röttweiler Distortion olyan jelleggel szólal meg, hogy átütően szól aki a mixből, nem úgy, mint a hagyományos stompbox eszközök, amiknek az elmosódottabb hangzása beleveszik a hangképbe.

Tipikusan csak magukban szólalnak meg az ezekkel a pedálokkal megmunkált hangzások, egy együttesben már elvesznek a részletek, zenei környezetben nem mindig váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Biztosíthatunk, hogy a Röttweiler Distortion esetében ennél többről van szó, akár gyakorláshoz, akár fellépéshez tökéletes az eszköz!

A "Voice" feliratú kapcsoló két eltérő jelleg között vált, az egyik a klasszikus hard rock a másik inkább a metál vonalnak kedvez. A kapcsolón kívül viszont rendelkezésre áll a Treble és Bass szabályzó, amivel finomhangolhatjuk, hogy pontosan milyen körvonalakkal működjön a torzító, egy mozdulat kérdése, és a pedál segítségével a torzított gitár úgy szól, ahogy szeretnéd!


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat