Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
TC Electronic Flashback X4 Delay/Looper pedál

TC Electronic Flashback X4 Delay/Looper pedál

Ár : 81 900 Ft
Ár hűségforintokban: 81901

A Flashback Delay & Looper a Toneprint-es pedálok egyik legnépszerűbb darabja. Mivel a TC Electronic olyan cég, ahol a termékeket zenészek fejlesztik és a felhasználók kéréseire a TC nagy hangsúlyt fektet, ezért elkészült egy nagyobb tudású, több képességgel ellátott nagytestvér, ami ezeket az igényeket és még ezen felül számos extra képességet kapott.

A legfontosabb frissítés, hogy az eszközbe három darab presetet bele is menthetünk, tehát ahol éppen állnak a potméterek állnak, ha megnyomjuk az A, B, vagy C nevű lábkapcsolókat hosszan, akkor az adott beállítást az eszköz megjegyzi, és a lábkapcsolók rövid megnyomása visszaállítja a letárolt beállításot. A pedál még több fajta delay típus szerint tud szólni, az új jellegek a Tube, azaz egy csöves karakterisztika, a legendás 2290 modulált változata és egy Space nevű delay típus is.

Az eszköz most már 4 különböző Toneprintet tud tárolni, úgyhogy kevenc gitárosaink beállításai közül már egyszerre többet is vihetünk a pedállal, anélkül hogy USB-n, vagy okostelefonnal új beállításokat küldenénk bele.

A Flashback X4-es változata kapott még egy MIDI IN és THRU csatlakozót, úgyhogy a szinkron és az automatika is új értelmet kap, valamint a nagyobb alapterületű kasztnin egy Tap Tempo lábkapcsoló is helyet kapott. Hab a tortán, hogy a delay és a looper szekció hangereje külön is állítható és a lábkapcsolókkal pedig vezérelhetjük a looper funkcióit.


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat