Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Digitech DOD 280 Compressor gitárpedál

Digitech DOD 280 Compressor gitárpedál

Ár : 33 900 Ft 27 900 Ft
Ár hűségforintokban: 33901

A Digitech DOD 280-nal elkerülhetőek a kiugró csúcsok és kiegyenlíti a hangok és az akkordok, a lefogott és üres húrok közti drámai hangerőkülönbségeket.
A DOD Compressor 280 segít kiküszöbölni a hangszered jelének dinamikatartományát. Hosszabb kitartások (Sustain) érhetőek el, a hangzás hallhatóan vastagabb lesz és közben segít, hogy elkerülje a többi effekt vagy az erősítő túlvezérlését.

A DOD Compressor 280 (2014) független kompresszió és kimenet potméterekkel rendelkezik. Az eredetileg tervezett pedálhoz képest, az új számos fejlesztéssel gazdagodott. A True Bypass segítségével megmarad a gitár eredeti hangzása, amikor a DOD Phasor 201 (2013) kikapcsolt állapotban van. Ez az egyik nagy különbség a régihez képest, ami Bypass állapotban színezte a hangzást. A modern 9V tápcsatlakozó "pedálboard-baráttá" teszi az eszközt.

A Compressor 280-ba be van építve egy elektro-optikai áramkör, amelynek fénye kompresszálás esetén változik. Alacsony jelnél a Comp potméter megemeli a hangerőt, de közben limitálja a kiugró hangokat is. Nagy jelnél összenyomja a hangok és az akkordok hangerejét. A limitálás miatt elveszett hangerő visszanyerhető az Output potméterrel, mely a már kompresszált jelet erősíti fel igény esetén.

* Kompresszor, kimenet vezérlő, lábkapcsoló,
* True bypass, könnyű alumínium ház
* Üzemjelző LED
* Gitár bemenet, erősítő kimenet
* Tápellátás: 9V elem, AC adapter (nem tartozékok)
* Méret: 119 x 67 x 57 mm
* Súly: 281 g

 


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat