Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Boss RC-3 frázis looper
Boss RC-3 frázis looper

Boss RC-3 frázis looper

Ár : 46 900 Ft
Ár hűségforintokban: 46901

Az RC-3 egy jól felszerelt, ugyanakkor kényelmesen használható frázis felvevõ kompakt pedál kiszerelésben. Akár háromórányi sztereó felvételi idõ, 99 tárolható loop, „igazi dob” ritmus szekció és USB 2.0 kompatibilitás, mindez egy BOSS kompakt pedálban!

Az RC-3 háromórányi sztereó felvételt tesz lehetõvé közvetlenül a belsõ memóriába. Ezentúl nagyon hosszú frázisokat is rögzíthe- tünk, anélkül, hogy a memóriával kéne foglalkozni. A 99 memória tárhelyre elmenthetjük frázisainkat, ötleteinket. Azok a gitárosok pedig, akik sztereó külsõ effekteket használnak, biztosan nagyra értékelik majd az RC-3 sztereó ki és bemeneteit. Az Auto felvétel funkció lehetõvé teszi, hogy abban a pillanatban induljon a felvétel, ahogy elkezdünk játszani, vagy amint elindítjuk a csatlakoztatott zenelejátszót. A Count-In módban egy együtemes beszámolás lesz hallható a felvétel megkezdése elõtt. Menet közben lehetõség van visszavonásra is (Undo/Redo). A három óra felvételi idõvel pedig határ a csillagos ég!
A loop frázisok tökéletes tempóban tartásához használhatjuk az RC-3 beépített ritmusait is felvétel közben. Tízféle ritmus típus, mint például a Rock, Pop, Funk, Shuffle, R&B és Latin. Külön hangerõszabályzó áll rendelkezésre a ritmus hangerejének változtatására, a tempót pedig lépésenként és TAP tempó segítségével is állíthatjuk. Továbbá az ütemmutató is meghatározható. A frázis mentésekor a ritmus típusa és az ütemmutató is megjegyzésre kerül. Egy szabvány USB kábellel csatlakoztathatjuk az RC-3-at számítógép- hez is és learchiválhatjuk az RC-3 felvételeket computerre. Továbbá a számítógépbõl WAV fájlokat tölthetünk közvetlenül az RC-3-ba. Az RC-3 elfogad 16-bit/44.1kHz WAV fájlokat egészen 1.7GB méretig.
Amellett, hogy felvehetünk gitárral, vagy basszusgitárral és a felvéte- leket lejátszható loopokká alakíthatjuk, külsõ sztereó zenelejátszót is csatlakoztathatunk az RC-3 AUX IN bemenetére. Így egy digitális ze- nelejátszó hangját könnyedén felvehetjük és loopolhatjuk.
* javasolt terhelési ellenállás 10 kOhm vagy nagyobb * maximum felvételi idõ: körülbelül 3 óra * maximum frázis memória: 99 frázis * sávok száma: 1 * adat formátum: WAV (44.1 kHz, 16-bit lineáris, sztereó) * ritmus típusok: Hi-Hat, Kick & Hi-Hat, Rock 1, Rock 2, Pop, Funk, Shuffle, R & B, Latin, Percussion * Hi-Speed USB interfész * szabályzók: pedál kapcsoló, loop kimenet, ritmus kimenet, le, fel, írás, ritmus be/ki kapcsoló, tap empo * felvétel, lejátszás (DUB) indikátor * 7 szegmensû, 2 karakteres (LED) kijelzõ * 1/4" jack A bemenet * 1/4" jack B bemenet * sztereó minijack típusú AUX bemenet * 1/4" jack A kimenet * 1/4" jack B kimenet * 1/4" TRS stop/memóriaváltó aljzat * USB csatlakozó * DC bemenet (DC 9 V) * tápellátás: DC 9 V alkáli elem (9 V, 6LR61), AC Adapter Újratölthetõ Ni-MH elemek nem használhatók! * tartozékok: használati utasítás, információs lap, alkáli elem (9 V, 6LR61): behelyezve a készülékbe * méret: 129 x 73 x 59 mm * súly: 450 gr
 


Vélemények (2)
Értékelés: 2 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat