sziasztok!szeretnék pár véleményt kapni a Tommy Iommi sg ről mennyire bírja a strapát jó rossz tulajdonságok...:) köszi
|
|||||||||
Epiphone gitároksziasztok!szeretnék pár véleményt kapni a Tommy Iommi sg ről mennyire bírja a strapát jó rossz tulajdonságok...:) köszi Helló! Nekem már 3 éve Les Paul Standard-om van és azt kell mondjam hogy a mai napig nem bántam meg hogy életem első elektromos gitárja lett.Elismerem hogy egy kicsit nehéz és vastag a nyaka de ez inkább csak egy kis kihívás de nem probléma.A hangzás mindent kárpotól.Szóval én azt mondom aki Epiphone-t akar venni az vegyen bátran ;) (de azért ne az olcsóbb fajtából) Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a Les Paul Standard Plus-Top árába a gitáron kívül mi van még benne, gondolok itt olyanokra mint heveder..stb. vagy csak maga a gitár? Én nemrég vettem egy Nighthawk Custom Reissue-t. Nekem bejött. Szinte minden stílusban megállja a helyét. Bár én azt mondom, hogy metálhoz ne les paul forma gitárt vegyél, hanem valami Schecter/Ibanez/DBZ gitárt. Azok erre lettek kitalálva. A Cortnak is van pár jó gittyója metálhoz. Nekem kb fél éve van meg az Epiphone Les Paul Standardom és használtan vettem de első tulajdonosa már kb 5éve nem használta és nem is használták,most kb probléma vele h el van ferdülve egy kicsit a nyaka vagyis el volt 10percembe került míg megcsináltam és nekem tökéletesen működik...am én azt hallottam az epiphone-ról h 100k fölött nyújtja teljesítményét Hát én csalódtam az Epiphone-ba másfél év alatt minden rossz tulajdonságát megtudtam és a jók sajnos nem kárpótoltak de nyilván azért mert Kínai a gyártási helye és nem japán vagy Korea ... Valaki tudna valami véleményt mondani az Epiphone nighthowk custom gitárokra? Milyen stílushoz ajánlott, metál vagy a keményebb zenékbe megállja e a helyét? |
|||||||||
|
|
|||||||||
|
A Hangszerdiszkont.hu tulajdonosának engedélye nélküli tartalom felhasználás peres eljárást vonhat maga után!
Hibák jelzése |