Regisztráció | Belépés

Epiphone gitárok

Link to this post 29 Dec 11

sziasztok!szeretnék pár véleményt kapni a Tommy Iommi sg ről mennyire bírja a strapát jó rossz tulajdonságok...:) köszi

Link to this post 21 Nov 11

Helló!
Én egy Epiphone g-310 SG-t szeretnék venni csak pár véleményt szeretnék (első elektromos gitárom lesz),és hogy még ebbe az árba mit tudnátok ajánlani?!

Link to this post 28 Oct 11

Nekem már 3 éve Les Paul Standard-om van és azt kell mondjam hogy a mai napig nem bántam meg hogy életem első elektromos gitárja lett.Elismerem hogy egy kicsit nehéz és vastag a nyaka de ez inkább csak egy kis kihívás de nem probléma.A hangzás mindent kárpotól.Szóval én azt mondom aki Epiphone-t akar venni az vegyen bátran ;) (de azért ne az olcsóbb fajtából)

Link to this post 04 Sep 11

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a Les Paul Standard Plus-Top árába a gitáron kívül mi van még benne, gondolok itt olyanokra mint heveder..stb. vagy csak maga a gitár?
Válaszokat előre is köszönöm!

Link to this post 25 Aug 11

Én nemrég vettem egy Nighthawk Custom Reissue-t. Nekem bejött. Szinte minden stílusban megállja a helyét. Bár én azt mondom, hogy metálhoz ne les paul forma gitárt vegyél, hanem valami Schecter/Ibanez/DBZ gitárt. Azok erre lettek kitalálva. A Cortnak is van pár jó gittyója metálhoz.
A Nighthawk-kal annyi problémám volt, hogy az egyik kapcsolóállás rosszul volt gyárilag bekötve, de zet könnyen meg tudtam oldani. A hangzása kiváló. Egyedi a forma és a hang is. Se nem Les Paul, se nem Strato. A nyaka az eddigi legkényelmesebb, amin játszottam. Veri a Fender Telém nyakát is! Kiváló ár/érték arányú gitár. Alapból minden új gitár árába számolj még bele egy normális új 9-es vagy 10-es húrkészletet, és -ha nem tudod te megcsinálni- egy hangszerész általi beállítást. Ég és föld lesz a különbség. Egyébként itt egy youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=Ourg9m1myno
Ezt hallgasd végig és mindent megtudsz.

Link to this post 18 Jul 11

Nekem kb fél éve van meg az Epiphone Les Paul Standardom és használtan vettem de első tulajdonosa már kb 5éve nem használta és nem is használták,most kb probléma vele h el van ferdülve egy kicsit a nyaka vagyis el volt 10percembe került míg megcsináltam és nekem tökéletesen működik...am én azt hallottam az epiphone-ról h 100k fölött nyújtja teljesítményét

Link to this post 31 May 11

Hát én csalódtam az Epiphone-ba másfél év alatt minden rossz tulajdonságát megtudtam és a jók sajnos nem kárpótoltak de nyilván azért mert Kínai a gyártási helye és nem japán vagy Korea ...
egy Epiphone g-400 custom SG-m van 90,000 környékén van a gitár és azt hittem ennyiért már kapok valami jobbat hát nem kaptam ... a potik kijönnek a helyükről a jack bemenet kiesik fejnehéz a gitár és a nyaka nagyon vastag és kényelmetlen az egész egyedül a 3 pick up az ami jó benne mert sok műfajhoz tudtam használni RHCP-től Korn-ig de összességében azt kell mondanom hogy inkább használt régi gitárt kell venni mert azokat legalább jól összerakják inkább B.C. Rich-et vagy Squerit vagy Vintage-et de az Epiphonet csak azoknak ajánlom akik el akkordozgatnak !

Link to this post 13 May 11

Valaki tudna valami véleményt mondani az Epiphone nighthowk custom gitárokra? Milyen stílushoz ajánlott, metál vagy a keményebb zenékbe megállja e a helyét?

Link to this post 05 Apr 11

Minden ami Epiphone.

A Hangszerdiszkont.hu tulajdonosának engedélye nélküli tartalom felhasználás peres eljárást vonhat maga után!   Hibák jelzése