Regisztráció | Belépés

Gitárerősítők

Link to this post 15 Apr

Eladó Roland Cube 20XL, újszerű, zsir állapotban! Ára 30000 Ft!
Érd: bencsizy@gportal.hu

Link to this post 13 Apr

Üdv!

Úgy döntöttem, hogy beruháznék egy jobb erősítőbe, és már egy ideje nézelődök is.
Eleinte úgy döntöttem, hogy egy Marshall MA 100 Combora kezdek el félretenni, mivel nekem nagyon bejön a hangja.
De láttam mostanában a Marshalltól az MG FX szériát, és annak a hangja is tetszetős, sok mindent is tud.
Kinek mi a véleménye, melyik a jobb? Az MA drágább csöves, míg az MG tranyós, de olcsóbb és sokszínűbb. Nem tudok dönteni, ezért is szeretném a tapasztaltabbak segítségét kérni.

Link to this post 12 Apr

Sziasztok! Tudnátok véleményt mondani a Fender FM 65R gitárkombóról? megéri használtan 40E-ért?

Link to this post 06 Mar

Sziasztok, az lenne a kérdésem h a KUSTOM Defender 15H fej elég lenne-e próbára? persze 1 nagyob teljesítményű ládára kötve. köszi a választ.

Link to this post 14 Feb

Hallod nehogy kipróbáld!!!

Link to this post 12 Feb

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy szabad e, illetve, hogy van e értelme két csöves erősítőt egymás után kötni (pl. egy 15 W után egy 30W vagy 50 W-os erősítő) Például a jel felerősítése (előerősítése) végett annak érdekében, hogy nagyobb torzítást érjek el a második fejnél (mivel mind a két erősítő csak clean.) Ja mind a két fej elő és végerősítő is egyben. Előre is köszi a segítséget.

Link to this post 09 Dec 11

Adnak hozzá, de most le van akciózva itt a Fender Frontman 10G kombó, olcsóbban megkapod mint a Cort-ot, amúgy pedig drágább lenne, és van rajta aux bemenet MP3-nak, CD-nek. Szerintem azzal jobban járnál.

Link to this post 09 Dec 11

Hellósztok!
Nem rég kezdtem gitározni és egy gitárkombót szeretnék venni.
Még pedig a "cort cm10g 10w gitárkombó"-t, e mellé jár tápkábel vagy külön kell hozzá venni?

Előre is köszönöm!

Link to this post 07 Dec 11

Sziasztok. Melyik erősítőt érné meg jobban?

Roland Cube 15xl

vagy

Line6 Spider IV 15w

Egyenlőre otthoni gyakorlásra kéne. Főként rockot játszanék, szólókat (AC/DC, Bon Jovi, stb), de metalt is szeretnék rajta játszani (Metallica, főleg olyat ami standard hangolásban van)

Link to this post 06 Dec 11

Sziasztok! Gitár erősítőt szeretnék zenekari gyakorlásra kettő közül vacilálok Marshall MG 101 FX illetve Line6 SPider III 75W. melyiket ajánlanátok illetve ha van más ötlet azt is szívesen fogadom. Köszönöm!

Link to this post 15 Jul 11

@ seraphthrone Próbáld ki sz összes szóbajött modellt és az alapján dönts. Én használtam Valvekinget, jelenleg DSL100 am van. A Marshall egy komolyabb hangszás, magasabb minőség mint a Valveking, színpadon a világon bárhol megálja a helyét és szerintem metálra is nagyon jó:) Még a TSL100 at ajánlom figyelmedbe, az elég metál :) Ha használtba is megfelel neked az erősítő, fordulj hozzám, Peavey Valveking 90körül , Marshall DSL100 160körül, TSL100 160 köröl, Peavey JSX 260körül, ENGL Powerball E645 + lábkapcsoló 250 körül. Jó állapot, megbízható. e-mail címem Dannytech@citromail.hu

Link to this post 13 Jul 11

Eladó!! 1973-as Morcz Csaba által készített 100wattos full csöves
marshall jmp fej. Felújított de jelenleg nem működik. 50000ft
érd. 30/5472075

1. jpg
Link to this post 11 Jun 11

Szerintem is inkább a Peavey, de 100 watt az sok, nézz kisebbet szerintem!

Link to this post 10 Jun 11

Metálhoz inkább a Peavey, bár van, aki elég megbízhatatlannak tartja. Többször kell elvinni "megnézetni" szakemberrel, de amúgy rendben van sztem...

Link to this post 10 Jun 11

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Melyik erősíítőt ajánlanátok inkáb: Peavey Valveking 100, vagy valamelyik marshall TSL vagy DSL típust(ezek drágábbak jóval ), az új Marshall MA 100-at, vagy Crate Blue Voodoo-t? Metal zenéhez kell.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Link to this post 18 May 11

Szente93!
Nkem van egy cube 30x-em eladó ha érdekel!!!Idén januári és megkímét csak szobában használt!!!Ha érdekel keress meg tel-en:70/221-33-39!!!

Link to this post 06 May 11

Én a LIne6-ot venném mert az tudja a legtöbbet!AMúgy ROland 30 xl nincs, csak 20 xl, vagy 40 xl van!

Link to this post 06 May 11

Sziasztok! Abban a helyzetben vagyok, hogy most vennék új kombót! Arra lennék kíváncsi, hogy melyik érné meg jobban? Line 6 Spider IV 30w , Fender Mustang I , Roland cube XL 30 ?

Link to this post 29 Apr 11

Hali, egy hete vettem egy Orange crush 35 LDX kombót és ha a wah pedált elé kötöm akkor nem müködik, ez mitöl lehet? A pedálnak semmi baja nincs, más cuccal müködik! Mit csináljak vele, hogy jó legyen? Köszönöm a segitségeteket!

Link to this post 06 Apr 11

Valahol a hozzászólások számát is rosszul tartja nyilván a törlés után, így inkább csak módosítsatok, ha valami nem tetszik. Írjátok oda pl, hogy a hozzászólás tartalma törölve

Link to this post 05 Apr 11

Minden ami gitárerősítő.

A Hangszerdiszkont.hu tulajdonosának engedélye nélküli tartalom felhasználás peres eljárást vonhat maga után!   Hibák jelzése