Regisztráció | Belépés

Effekt pedálok

Link to this post 18 Mar

Srácok, én a számítógépes modellezős cuccokat tudom ajánlani...:D A hangcuccom tulajdonképpen az Amplitube 3 szoftverből, hangkártyából, keverőből, végfokból és egy épített ládából áll...:D Olcsón oldottam meg, Regent erősítőt használok végfokként, és olyan boogiet tol, hogy eszméletlen...:D bluest és rockot játszom jelenleg, de mindenféle zenei stílushoz tökéletesen megfelel...:D:D:D

Link to this post 11 Feb

Sziasztok!

Azután szeretnék érdeklődni, hogyha egy zajzár pedált (BOSS NS-2 pl) beékelek az erősítőm (Marshall MG30FX) és a gitár közé akkor csökkenti az erősítő második overdrive(piros) zaját vagy ez csak egy másik pedálnál működik?

Link to this post 28 Jan

Üdv!
Lenne egy kérdésem. Az effektpedál tábla pontosan mire jó? Valahogy oda lehet rögzíteni a pedálokat rá?

Link to this post 20 Dec 11

Én a Behringer Tube Ultragain MIC-200 ról kérdeznék..

Gitáros vagyok.. Ez a pedál tulajdonképpen mit tud csinálni?
Előerősít.. oké.. az mit takar? Egy sima gain potis "effektpedál" ..nem hiszem.. Szóval.. Oké értem a mikrofonos részét de konkrétan ha csak gitárhoz használnám, mit tudok vele elérni?
Csöves-szerű hangot tudok produkálni?

Előre is köszi

Link to this post 10 Aug 11

Igazad van ! :)

Semmi értelme magyarázni ha sokkal könnyebb megnézni.
ÉS sokkal érthetőbb is ha megnézed, egyébként segítőkész vagyok, az egyetlen voltam aki neked válaszolt.
Amúgy én is mindent a neten nézek meg.

húú milyen segítőkész vagy...kössz..

nézd meg a juturón

És ez a " slide " cső mit is csinál? hogy kell használni?

Az egy krómozott fém cső, a neve slide.

Link to this post 09 Aug 11

Hello !!
Még elég kezdő vagyok és az lenne a kérdésem hogy itt ez a szám: Linkn itt... és mi az az ujján Kirk Hammetnek? gondolom valami efekt cucc vagy ilyesmi. Tudtok segíteni? Mi ez és mit csinál itt is lehet kani?
Köszönöm a segítséget !! :)

Link to this post 02 Jul 11

Helló, olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy venni szeretnék egy korg AX5G multi effect pedált és nem tudom milyen táp kell hozzá.
a válaszokat előre is köszönöm.

Link to this post 14 Jun 11

Köszönöm a választ, majd utána nézek a pedálnak :)

Ajánlom az Elektro Harmonix Metal Muff pedált. Használtan elég jó áron kapni.
A Guvnor egy ratyi, olyat ne vegyél. Az olcsó Boss se valami jó...

Hali
A kérdésem az lenne:
Marshall JackHammer vagy Guv'nor?
Vagy Boss DS1/DS2 vagy a Marashall pedálok egyike? Ti melyiket tartjátok jobbnak, rockhoz, metálhoz, fusionhöz?
Válaszaitokat köszönöm
Gergő

Link to this post 18 Apr 11

Helló Gregm3!
Nekem volt ilyen pedálom és még több is,elég sokáig imádtam a modellezős cuccokat,míg rá nem jöttem hogy mi a különbség multi és szimpla effekt között!Ma már nem dugnám a gitárkábelt multiba!!!De persze vannak kivételek pl:LINE6 cuccok eléggé jók!!De persze ez csak az én véleményem!!!Próbálj ki minél többet hogy tudj összehasonlítani!!!

Link to this post 18 Apr 11

Üdv.
Van egy boss overdrive pádálom és az mellé szeretnék valami jó hangú pedált vásárolni 20e Ft max. Elsődleges szempont az hogy rock, metál hangzást szeretnék kreálni. Korábban egyik ismerősöm adott kölcsön egy zoom gx1-et, aminek a hangja nagyon megtetszett viszont volt vele egy kis baj. Amikor el kellett volna hallgatnia mivel lefogtam a húrokat elég érdekes hangot produkált. Így számomra kétségbe ejtő hogy digitális multieffektet vagy analóg "pedál vasútat" vagyek.
A kérdésem az lenne hogy digitális multiefekt pedált vegyek-e vagy valami analógot?
Mi a véleményetek a multiefektekről?

Link to this post 05 Apr 11

Minden ami effekt!

A Hangszerdiszkont.hu tulajdonosának engedélye nélküli tartalom felhasználás peres eljárást vonhat maga után!   Hibák jelzése