Regisztráció | Belépés

Cort gitárok

Link to this post 13 Apr

Zurrik Egyáltalán nem. Én már nyaktól kivágtam az EMG-t és kapott egy Seymour SH2 Jazz modellt. A különbség ég és föld az utóbbi javára. Teljesen máshogy (jobban) szól tőle. Nyakhoz várom a megfelelő Sh4-et (használtan). Egyébként a Z44 nagyobb tesójában a Z64-ben is Seymourok vannak (igaz nyaknál SH1) De csak ennyi a különbség a két gitár között.

Link to this post 06 Sep 11

Meaningless! Nekem is egy Cort AD810 -em van és meg vagyok vele elégedve. Az árkülönbség megéri. Ez előtt Soundsation -om volt, de elvált a hátlap az oldallaptól és Cort-ra váltottam. Ez nem egy általános hiba, de a hangja a Cortnak akkora felüdülés volt ezek után, hogy nem győztem pislogni. Csak egy valamit bánok, hogy nem elektroakusztikus. Ha nem kezdő vagy már akkor inkább elektroakusztikusban gondolkodj mindenképpen (AD810E). Sajnos én sem tudom kikerülni hogy idővel ne váltsak elektroakusztikusra... természetesen csak is Cortra. A másik dolog pedig, hogy sokkal, de sokkal kényelmesebb mint a Soundsation. Alacsony húrmagasság, vékony nyak, stb.. A Soundsationon a 9 -es húrokkal nehezebb volt játszani, mint a Corton a 10 -essel. Tehát a kérdésed nem kérdés többé!!! :)

Link to this post 04 Sep 11

Szerintetek dúrva lenne, ha a Z44-ben kicserélném az eredeti hangszedőket Seymour Duncan SH2-re és SH4-re?

Link to this post 02 Sep 11

Helló.
Akusztikus gitáron töröm a fejem. Sajnos sok pénzem nincs, viszont érdekelne, hogy valóban megéri-e a Cort A810 a pénztöbbletet a Soundsation gitárokhoz képest, mert itt az oldalon mindkettőt dícsérik. (nem kezdőnek lesz)
Előre is köszönöm a választ.

Link to this post 10 Aug 11

Basszerosunknak egy CORT ACTON-ja van, és nagyon tuti jó basszgitár.
Ebben az árban simán ezt ajánlom!

Link to this post 09 Aug 11

hello. lehet vak vagyok de " Basszusgitár " témát nem találtam és nem mertem új témát csinálni de Cort gitárom van (mármint szóló) és ide írok:D Szval...kezdő vagyok még de basszusgitár után érdeklődöm illetve véleményeket és segítséget kérnék. Egy kezdőnek való basszusgitárt keresek de nem olyan nagyon gagyit meg nem is túl drágát olyan középúton és nem szeretnék 50.000-en felül fizetni érte. :) köszi a segítséget:)

Link to this post 05 Aug 11

Attól függ hogyan állsz hozzá, mire akarod használni. Alapvetően a Cort-ok jók. Nekem egy Cort Z-44esem van és szerelmes vagyok belé :)

Link to this post 31 Jul 11

Sziasztok... cort g110-ről kérnék véleményeket :)
By:Sipi

Link to this post 20 May 11

Hello Brian667!

Az Agathis és a fenyő ugyan az mivel az Agathist másnéven Dammarafenyőként is ismerik.

Link to this post 07 May 11

Hello! Lenne egy kérdésem. Van lassan 3 éve egy Cort X1-esem. Amikor én vettem akkor még mindenhol azt olvastam, hogy a test anyaga agathis. Most viszont fenyőt írnak az oldalon. Most melyikból van?
A másik az, hogy a fényes lakkozásúak miért drágábban, mint a mattok? :)

Link to this post 01 May 11

Sziasztok!
A CORT honlapján mindegyik szériának van egy Custom változata. Engem konkrétan a G-sorozat Custom változata érdekelne. Lehet kapni, és mennyibe kerül?
Köszi!

Link to this post 09 Apr 11

Hell Mindenki!Szeretnék véleményeket kérni az MR100 elektro-akusztikus gitárról,persze ha van valakinek ilyen!!!A leges legkomolyabb kérdésem megéri megvenni vagy nézzek mást helyette?A válaszokat előre is köszönöm!!!!

Link to this post 05 Apr 11

Minden ami Cort!

A Hangszerdiszkont.hu tulajdonosának engedélye nélküli tartalom felhasználás peres eljárást vonhat maga után!   Hibák jelzése