Regisztráció | Belépés

Ibanez gitárok

Link to this post 17 Apr

Sziasztok!
Most vettem egy használt Ibanez GRG 270B-t.Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Nagyon könnyen lehangolódik, ezzel mit tudok csinálni?A tremolo kart nem tudom rögzíteni? Hangszedők felezhetők?
Előre is köszönöm!
Nucso97

Link to this post 29 Sep 11

Hali!
Ibanez RGD2120z gitárt nem lehet nálatok kapni? Ha mégis, mennyiért?
Köszi

Link to this post 10 Apr 11

hogyne lennének,csak kezd elég hátborzongató árkategóriába kerülni:)
200 felett elég tuti Ibanezek vannak...

Link to this post 09 Apr 11

Nekem is egy régi ibanezem van rg321 bkf ,igaz koreai csak , de bitang jó hangszer . Manapság nagyon körül kell nézni mit vesz az ember , nem hiába szemezgetek mostanság az ltd-vel. De meglepődtem , amikor a lentebb lévő hangszereket sikerült kipróbálnom, és kiderült, hogy igenis még vannak jó ibanez szériák a piacon . :)

Link to this post 09 Apr 11

Nekem hálisten van birtokomba igaz nemrégóta egy Ibanez RG560 még az őskorból,hát valóban össze sem lehet hasonlítani a mai Ibikkel,igaz ez még Japán cucc:)

Link to this post 08 Apr 11

Ez nagyon igaz nagyon sok márkára!!!Nem értem miért csinálják ezt a gyártók!Oké hogy csinál olcsó kategóriás gyengébb minőségűt,de hagyja meg a jól bevált,nagyobb számban eladott gitárokat és szerintem ha még az árát is próbálnák jó szinten tartani,megmaradnának a vásárlók!!!Nézzük meg B C-éket!!!Csinálnak olcsóbbat is és még azok is verik a kategóriájukat elég szépen,a 100 000 felettiekről ne is beszéljünk!!!Mondjuk nekem az egyik ismerősöm az mondta hogy már az enyémek sem olyanok mint voltak!!!Belegondoltam milyen is lehetett régebben....

Link to this post 08 Apr 11

hát én kb az összeset kipróbáltam amit lehet kapni magyarországon:) van is itthon 1-2 darab,de én már nem merek jókat írni Ibanez gitárokról,mert engem már megköveznek ezért:)

Link to this post 07 Apr 11

Ibanez rgr321ex , rga32 mol-t volt szerencsém kipróbálni , hát... ár/érték bajnokok :)

és azt már lehet tudni,hogy ezek közül melyik modellek lesznek magyarországonforgalomba?MErt ez az RG870 QMZ igen megtetszett:) Your text to link here...

RGR320 már nincs gyártásban! Íme a 2011-es kínálat: Your text to link here...

és azt véletlen nemtudod,hogy az RGR320EX-et gyártják e még vagy forgalomban van e még?ugye az ugyanez mint az RGR321,csak a 320 Edge tremolós ha jóltudom.

Link to this post 06 Apr 11

RGR321 globálisan lett drágább! Tőlünk nyugatabbra ahol még az áfa is kevesebb, dettó ennyi.

Látom, ismét van RGR321, de egy tízessel hosszabb az ára, mint volt... Remélem, lesz majd jóárasítva valamikor ;)

Ibanez RG09LTD-vel kapcsolatban nincs valakinek valami tapasztalata? ha jóltudom ez valami limitált kiadás volt,csakhát RG széria lévén elég olcsónak tűnik?Talán ezek az utolsó kifutó darabok?

Link to this post 05 Apr 11

Minden ami Ibanez!

A Hangszerdiszkont.hu tulajdonosának engedélye nélküli tartalom felhasználás peres eljárást vonhat maga után!   Hibák jelzése