Az jó is.
|
|||||||||
B.C. Rich gitárokDE nem tudom még nem próbáltam még B.C.-t de ami késik nem múlik a Báthory modell nagyon jó lehet ! :D akkor jó mert Schecterem van de az még Koreai 2006-os a 2007-es és későbbi évjáratúak meg már Kínaiak amik nem túl jók a B.C. meg Koreai még mindig szóval nem tudom ! Benya12 Pár napja ugyan ezt kérdeztem a Road zenekar hangszerboltjában, ők a Schectert ajánlották volna. Azt mondják minőségben, hangban, magyarán mindenben veri a B.C.-t Hali! Ha valaki értesül róla, hogy kapható hazánkban is az új 2011-es BC Rich NT warlock, jelezze nekem. Itt az oldalon fent van, de még nem kapható. Kerry King egy nagy zsíros állat.Most hétvégén láttam az arénában. Ákos is ölég furán nézett ki a bc rich-el a kezében, amikor egy kicsit éppen rokkerkedett! :) Hát, ja. Azt azért hozzáteszem, hogy nagyon fontos egy gitár formája, színe, egyáltalán a kinézete. A rock szakmában igenis számít milyen imidzsed van. Egy extrém formájú gitárral tudni kell bánni, tudni kell vele megjelenni, de ez természetesen igaz egy stratra vagy LP-ra is. Kedves Pekka!Én őszinte leszek,mert szeretek az lenni!!!Örülök a véleményednek,szerintem így jó a világ hogy nem tetszik mindenkinek ugyan az a gitár!!!Én szeretek kitűnni a játékommal a sorból és mindenki azt mondta nekem hogy egy strató nem is állna jól a kezemben!!!Sokszor elborul az agyam gitározás közben,sőt néha teljesen állattá válok és ehez jól megy a különc forma is!!!NEM AKAROM HOGY MINDENKI SZERESSE A B C-KET MERT AKKOR ELVESZÍTENÉ AZT A HATÁSÁT AMI VAN NEKI!!!EZÉRT ÖRÜLÖK HOGY NEM MINDEN EMBERNEK TETSZIK!!!JA ÉS FONTOS HOGY LEGYEN MÁS VÉLEMÉNYÜNK,MIVEL MÁS EMBEREK VAGYUNK,MÁS VÉLEMÉNNYEL ÉS MÁS GITÁRRAL A KEZÜNKBEN!!!!Ha az előbb még mondtatok más márkákat akkor én is mondok egy másik márkát amit imádtam:az pedig egy régi-régi Aria pro 2 mac series volt kb 15-20éves koreai-vagy japán hangszer és azóta is bánom hogy eladtam!!! Én nem is vitatkoztam, nem is fikáztam, tapasztalatot osztottam meg, ez sokmindenkinek segítség, de úgy látom nem igazán érdemes, nem mindenkinek tetszik ha más tapasztalata van. Na tessék, én pedig eldöntöttem, hogy ha majd új gitárt vásárolok, az vagy egy Mockingbird, vagy egy Gibson flying v lesz. Eléggé megoszlanak a vélemények róluk. Egyiket sem fogtam még a kezemben, csak a hangjukat hallottam. Alaposan ki kell próbálni azt a hangszert, amiért az ember forint tíz-, és százezreket ad ki. Nekem például a Les Paul formájú gitárok a legkényelmesebbek, más meg nem szereti őket. Ez így oké Pekka, de mi sem megyünk a Cort topicba fikázni a Cortot. Nem lenne alapja, értelme, szóval hagyjuk ezt a vitát. Nem látásra ítélek!A kijelentésem helytálló számomra, és még sokan osztják a véleményemet, de mivel odaírtam, hogy "izlések és pofonok, valakinek ez jön be" ezért ez nem vonatkozik mindenre! Üdv mindenkinek. Kedves Pekka!Ne ítélj első látásra!!!Nem egy és nem is kettő gitár volt a kezemben,sok márka,sok terméke,de a legjobban ez a márka fogott meg!!!Egyet kell értenem abban hogy a formavilág elég szélsőséges és megosztja az embereket,de ár érték arányban messzemenően nem találni jobb gitárt,még az 50 000-es gitár is nagyon jól össze van rakva és hangjuk pedig nagyon jól használható!!!Persze szerény véleményem szerint a magam fajta "fekete"embereknek készült,nagyon kemény műfajokhoz,de ha megnézzük a Mokingbird-et(Slash modell)nem is csak az ilyen műfajokban használható!!!Szerintem minden téren 5ös hangszerek és árban verhetetlenek!!MINDENKINEK AJÁNLOM HOGY ELŐÍTÉLETEKTŐL MENTESEN PRÓBÁLJON KI EGY-KÉT MODELLT ÉS MONDJON UTÁNA VÉLEMÉNYT(de mielőtt megtenné,nézze meg az árát is és higgyen a szemének!!!)!!!! Hali Pekka! Igen, ez nagyon ízlés kérdése, így abszolút nem helyálló a kijelentésed! Pld Warlockon miért kényelmetlen játszani? Szerintem, abszolút nem az. Én mondjuk Les Paul fan vagyok, de múltkot pld egy Gibson Flying V használtam fellépésen, és tök kúl volt. :) Tegnap volt bent valaki a boltban, és azt mondta ismer. Izzy Cole felvidékről. Melyik zenekarban is játszol? Ezek az extrém formájó gitárok fú de nem jönnek be nekem, kényelmetlenek, rondák, nem is szólnak jól ebben az árkategóriában, még ingyen sem kéne, de izlések és pofonok, valakinek ez jön be! 212,Te mégiscsak nagy B C szakértő vagy:) ezek az 50-60-70 ezres Batman Richek megérik az árukat?csak azért kérdem,mert én nemtuti,hogy adnék ennyi pénzt egy ilyen kinézetű gitárért:) Nekem volt már mokinbird a kezemben,ami igaz az igaz kicsit fejnehéz,de számomra nem zavaró.ugyan ezt mondták a Jr.v-re is és egyátalán nem igaz!!!inkább ülve kényelmetlen egy kicsit!!!!DE AZ INKÁBB A TEST FORMA MIATT VAN!!!Egyszerűen meg kell szokni és kész!!!DE PERSZE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!! Olvastam pár helyen a Mockingbirdről, hogy fejnehéz. Ez valós állítás? Nagyon tetszik az ST Slash model, tök jó, hogy ilyen sokoldalú... B.C. Richek etalonok. Mikor megjött a boltba az első szállítmény, - nah mondom, itt vannak a "metál balták". Aztán mikor kezembe fogtam a 100.000 Ft feletti koreai modelleket, lehűltem. |
|||||||||
|
|
|||||||||
|
A Hangszerdiszkont.hu tulajdonosának engedélye nélküli tartalom felhasználás peres eljárást vonhat maga után!
Hibák jelzése |