Regisztráció | Belépés

B.C. Rich gitárok

Link to this post 03 Jun 11

Az jó is.

Link to this post 01 Jun 11

DE nem tudom még nem próbáltam még B.C.-t de ami késik nem múlik a Báthory modell nagyon jó lehet !

Pedig ezt neked kell eldöntened, nem nekünk.

:D akkor jó mert Schecterem van de az még Koreai 2006-os a 2007-es és későbbi évjáratúak meg már Kínaiak amik nem túl jók a B.C. meg Koreai még mindig szóval nem tudom !

Benya12

Pár napja ugyan ezt kérdeztem a Road zenekar hangszerboltjában, ők a Schectert ajánlották volna. Azt mondják minőségben, hangban, magyarán mindenben veri a B.C.-t

Szerintetek B.C. Rich ASM pro shadow vagy Schecter Hellraiser c-1 Fr ???

Hali!

Ha valaki értesül róla, hogy kapható hazánkban is az új 2011-es BC Rich NT warlock, jelezze nekem. Itt az oldalon fent van, de még nem kapható.
Ugyanakkor véleményeket is szívesen fogadok róla. Köszi.

Link to this post 29 May 11

\m/

1. jpg
Link to this post 12 Apr 11

Kerry King egy nagy zsíros állat.Most hétvégén láttam az arénában.
Hát nem kicsit zsírmalac :D

Link to this post 11 Apr 11

Ákos is ölég furán nézett ki a bc rich-el a kezében, amikor egy kicsit éppen rokkerkedett! :)

Kerry King meglehetősen furán nézne ki egy strattal vagy telével. :D

Hát, ja. Azt azért hozzáteszem, hogy nagyon fontos egy gitár formája, színe, egyáltalán a kinézete. A rock szakmában igenis számít milyen imidzsed van. Egy extrém formájú gitárral tudni kell bánni, tudni kell vele megjelenni, de ez természetesen igaz egy stratra vagy LP-ra is.

Kedves Pekka!Én őszinte leszek,mert szeretek az lenni!!!Örülök a véleményednek,szerintem így jó a világ hogy nem tetszik mindenkinek ugyan az a gitár!!!Én szeretek kitűnni a játékommal a sorból és mindenki azt mondta nekem hogy egy strató nem is állna jól a kezemben!!!Sokszor elborul az agyam gitározás közben,sőt néha teljesen állattá válok és ehez jól megy a különc forma is!!!NEM AKAROM HOGY MINDENKI SZERESSE A B C-KET MERT AKKOR ELVESZÍTENÉ AZT A HATÁSÁT AMI VAN NEKI!!!EZÉRT ÖRÜLÖK HOGY NEM MINDEN EMBERNEK TETSZIK!!!JA ÉS FONTOS HOGY LEGYEN MÁS VÉLEMÉNYÜNK,MIVEL MÁS EMBEREK VAGYUNK,MÁS VÉLEMÉNNYEL ÉS MÁS GITÁRRAL A KEZÜNKBEN!!!!Ha az előbb még mondtatok más márkákat akkor én is mondok egy másik márkát amit imádtam:az pedig egy régi-régi Aria pro 2 mac series volt kb 15-20éves koreai-vagy japán hangszer és azóta is bánom hogy eladtam!!!

Link to this post 09 Apr 11

Én nem is vitatkoztam, nem is fikáztam, tapasztalatot osztottam meg, ez sokmindenkinek segítség, de úgy látom nem igazán érdemes, nem mindenkinek tetszik ha más tapasztalata van.
Amúgy ha van tapasztalatod Cort gitárral, akkor menj át nyugodtan és osszd meg, én is azt osztom meg amit tudok!

Hát a Mockingbird az az extrém Les paul, sztem:D

Na tessék, én pedig eldöntöttem, hogy ha majd új gitárt vásárolok, az vagy egy Mockingbird, vagy egy Gibson flying v lesz. Eléggé megoszlanak a vélemények róluk. Egyiket sem fogtam még a kezemben, csak a hangjukat hallottam. Alaposan ki kell próbálni azt a hangszert, amiért az ember forint tíz-, és százezreket ad ki. Nekem például a Les Paul formájú gitárok a legkényelmesebbek, más meg nem szereti őket.

Ez így oké Pekka, de mi sem megyünk a Cort topicba fikázni a Cortot. Nem lenne alapja, értelme, szóval hagyjuk ezt a vitát.

Nem tudom Hellcore, annyira azért nem jók szerintem...

Nem látásra ítélek!A kijelentésem helytálló számomra, és még sokan osztják a véleményemet, de mivel odaírtam, hogy "izlések és pofonok, valakinek ez jön be" ezért ez nem vonatkozik mindenre!
Valamint nem beszélek a levegőbe, mert nem vagyok hülye, hogy olyanról irjak amit nem ismerek, arról szoktam véleményt mondani amit ismerek is!
Ezek a gitárok voltak a kezemben, sok olyan zenész, gitáros barátom van aki használja is ezeket a hangszereket, egyik sem a kényelem miatt vette meg, sok barátom véleménye nem valami jó ezekről az extrém formákról, az olcsóbb verziók hangjával sem elégedettek minden, próbálnak szabadulni tőle, de használtan már nem kell senkinek, mert az olcsó kategória miatt a használtról mindenkinek egyszerre az jut eszébe sajnos, hogy biztos azért eladó mert nem jó!
Ezek nem üres szavak, emberi tapasztalatokat osztok meg mindenkivel, segíteni próbálok, és ha valaki sok ellentétes vélemenyt lát, hát a legfőbb tanácsom mindíg az, hogy tessék kipróbálni a hangszereket, azután kell dönteni, és nem azért mert az kúl például!Szóval értitek na, ez a lényeg, személyesen megismerni a dologkat, azután dönteni.
Ja és én is játszottam ám Gibson Flying V-n :D a hangja nagyon rendben volt,engem a fejnehézsége zavart nagyon,játék közben még tartani kellett a nyakát, nagyon fárasztó.
Izzy jó haverom :D, úgy néz ki hamarosan lesz egy közös bulink Győrben, meg aztán remélem hamarosan egy nagyobb durranást is beljelenthetek, bízom benne nagyon, zenekarunk honlapja pedig:
http://decaying.uw.hu/index.html

Üdv mindenkinek.
TOvábbi szép napot :D.

Kedves Pekka!Ne ítélj első látásra!!!Nem egy és nem is kettő gitár volt a kezemben,sok márka,sok terméke,de a legjobban ez a márka fogott meg!!!Egyet kell értenem abban hogy a formavilág elég szélsőséges és megosztja az embereket,de ár érték arányban messzemenően nem találni jobb gitárt,még az 50 000-es gitár is nagyon jól össze van rakva és hangjuk pedig nagyon jól használható!!!Persze szerény véleményem szerint a magam fajta "fekete"embereknek készült,nagyon kemény műfajokhoz,de ha megnézzük a Mokingbird-et(Slash modell)nem is csak az ilyen műfajokban használható!!!Szerintem minden téren 5ös hangszerek és árban verhetetlenek!!MINDENKINEK AJÁNLOM HOGY ELŐÍTÉLETEKTŐL MENTESEN PRÓBÁLJON KI EGY-KÉT MODELLT ÉS MONDJON UTÁNA VÉLEMÉNYT(de mielőtt megtenné,nézze meg az árát is és higgyen a szemének!!!)!!!!

Hali Pekka! Igen, ez nagyon ízlés kérdése, így abszolút nem helyálló a kijelentésed! Pld Warlockon miért kényelmetlen játszani? Szerintem, abszolút nem az. Én mondjuk Les Paul fan vagyok, de múltkot pld egy Gibson Flying V használtam fellépésen, és tök kúl volt. :) Tegnap volt bent valaki a boltban, és azt mondta ismer. Izzy Cole felvidékről. Melyik zenekarban is játszol?

Ezek az extrém formájó gitárok fú de nem jönnek be nekem, kényelmetlenek, rondák, nem is szólnak jól ebben az árkategóriában, még ingyen sem kéne, de izlések és pofonok, valakinek ez jön be!

212,Te mégiscsak nagy B C szakértő vagy:) ezek az 50-60-70 ezres Batman Richek megérik az árukat?csak azért kérdem,mert én nemtuti,hogy adnék ennyi pénzt egy ilyen kinézetű gitárért:)
Vagy B C Rich gitárok közül melyik szériával érdemes szemezni?

Link to this post 07 Apr 11

A Slash Mockingbirdön mi az a reverse phase kapcsoló? Ez a kérdés főleg Petinek szól:D

Nekem volt már mokinbird a kezemben,ami igaz az igaz kicsit fejnehéz,de számomra nem zavaró.ugyan ezt mondták a Jr.v-re is és egyátalán nem igaz!!!inkább ülve kényelmetlen egy kicsit!!!!DE AZ INKÁBB A TEST FORMA MIATT VAN!!!Egyszerűen meg kell szokni és kész!!!DE PERSZE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!!

A Mokingbird fejnehéz, és a teste is kényelmetlen a pengetős kéznek.

Link to this post 06 Apr 11

Az remek lesz, köszi!:)

Ülve próbáltam, nagyon tetszett, de holnap letesztelem állva is.

Olvastam pár helyen a Mockingbirdről, hogy fejnehéz. Ez valós állítás? Nagyon tetszik az ST Slash model, tök jó, hogy ilyen sokoldalú...

B.C. Richek etalonok. Mikor megjött a boltba az első szállítmény, - nah mondom, itt vannak a "metál balták". Aztán mikor kezembe fogtam a 100.000 Ft feletti koreai modelleket, lehűltem.
Japán minőségi munka, a legjobb hardverekkel és elektronikával, mint Original Floyd Rose, Grover kulcsok, EMG hangszedők. Az árukat nagyon megérik, és már az is kuriózumnak számít hogy made in korea.

A Hangszerdiszkont.hu tulajdonosának engedélye nélküli tartalom felhasználás peres eljárást vonhat maga után!   Hibák jelzése