Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Pioneer DDJ-SZ DJ kontroller

Hűségforintok: 5928 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

Pioneer DDJ-SZ DJ kontroller

Ár : 592 900 Ft
Ár hűségforintokban: 592900

Minden idők legfejlettebb DJ kontrollere. Kifejezetten a Serato DJ szoftverhez tervezve. A PIONEER DDJ-SZ tervezésekor a mérnökök egy olyan eszközt hoztak létre, amely ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a CDJ-2000NXS pult a Pioneer legnagyobb DJ keverőivel.

Jogtárcsák:
A nagyméretű, 206mm jogtárcsa ugyanakkora, mint a CDJ-2000 Nexus-ban. Precíz scratch vezérlés, kijelzővel a közepén, amely mutatja a playback státuszt és pozíciót. A jog keménységének beállítására szintén lehetőség van, mint a CDJ modelleken. A jogtárcsa felbontása és jeladója a leggyorsabb a világon, még precízebbé téve a scratch módot.

4 csatornás keverő:
A PIONEER DDJ-SZ keverőjének kezelőfelülete a Pioneer professzionális DJM sorozatából lett átemelve. Egyszerű, könnyen kezelhető és érthető felület, valamint tágas elrendezés jellemzi. A csatornánkénti és a master kivezérlés jelző teszi még teljesebbé a keverő felületet.

Padok:
A nagyméretű gumi padok mindig kéznél vannak. Segítségükkel a hot cue pontok, valamint a sampler is könnyedén vezérelhető. A multicolor visszajelzés segítségével mindig könnyen informálódhatunk a pad státuszáról.

Két USB port:
Két USB port, és két hangkártya került beépítésre, hogy egy időben két számítógép is csatlakoztatható legyen. A dedikált A/B gomb segítségével válthatók az USB portok, nincs többé lefagyott gép, és kínos szünet.

Pioneer exkluzív MAGVEL CROSSFADER:
A PIONEER DDJ-SZ a Pioneer legújabb, saját fejlesztésű mágneses crossfaderével van szerelve, amely által tökéletesen lágy, vagy tökéletesen éles átmenetek kivitelezhetők. A mágneses, non-kontakt fader több, mint 10 millió mozdításra van kalibrálva.

Magas minőségű audio áramkörök - professzionális hang:
A PIONEER DDJ-SZ 24 bit-es, kiváló minőségű hangkártyával van szerelve, hogy professzionális kimenetet, jelszintet és hangminőséget biztosítson. A Wolfson DAC 111dB jel/zaj viszony.


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat