Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Pioneer RMX-1000 remix station és sampler
Pioneer RMX-1000 remix station és sampler Pioneer RMX-1000 remix station és sampler

Hűségforintok: 2258 Ft

* Minden elköltött 100 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

Pioneer RMX-1000 remix station és sampler

Ár : 225 900 Ft
Ár hűségforintokban: 225900

A Pioneer RMX-1000 remix station egy innovatív és technológiailag rendkívül fejlett eszkösz a DJ szettek magasabb szintre emeléséhez, mivel a használatával új és egyedi remix effekteket készíthetünk és adhatunk a zenékhez, valamint a ritmikus sampling lehetőségek széles tárházával rendelkezik. A Pioneer RMX-1000 négy remix funkciót egyesít: Isolate FX, Scene FX, X-Pad FX és Release FX, amelyek intuitív vezérlést biztosítanak a felhasználónak. Az eszköz tartozéka a Pioneer remixbox szerkesztő szoftver, amely lehetővé teszi a Pioneer RMX-1000 szinte valamennyi funkciójának testre szabását a felhasználó igényei szerint. A renndszer USB vezérlőként is funkcionál a tartozék VST/AU RMX-1000 Plug-in szoftverrel.

A kompakt és hordozható Pioneer RMX-1000 intuitív működésével szabad vezérlést biztosít a felhasználónak a zenék felturbózásához. Az eszköz 4 szekciója, amelyek több effekt paramétert is vezérelnek, igen könnyen kezelhetők. A különböző szekciók effektjeit kombinálva széles lehetőségek tárulnak elénk, amivel igazán egyedi szetteket produkálhatunk.

Scene FX: ebben a szekcióban 5 Build Up effekt és 5 Break Down effekt közül választhatunk. A Build Up effektekkel, amelyek a BPF ECHO, ECHO, NOISE, SPIRAL UP és a REVERB UP, hozzáadhatunk hangokat, míg a Break Down effektekkel, amelyek a HPF ECHO, LPF ECHO, CRUSH ECHO, SPIRAL DOWN, és a REVERB DOWN, kivághatunk hangokat. A Pioneer RMX-1000-esen nagy méretű potméterrel állíthatjuk a választott effekt paraméterét. Kettő sub-paraméter szintén rendelkezésre áll az effekt további változtatására.

Isolate FX: ez a szekció három különálló potmétert tartalmaz, amellyel a zene mély, közép és magas frekvenciájú hangjait szabályozhatjuk. A szekcióban három effektet találhatunk az Isolator mellett, például ritmikus patterneket, hangszínt biztosítva, amely lehetővé teszi a kimenet szabályozását a mély/közép/magas frekvencia tartományokon. Az Isolator mellett itt találhatóak meg a CUT/ADD, TRANS/ROLL és a GATE/DRIVE effektek.

X-Pad FX: ezen a szekción egy érintésérzékeny pad-ot találunk, amelyet X-PAD FX-nek nevezünk és lehetőséget nyújt olyan hangokat adni a zenéhez, amik eredetileg nem voltak benne. A 4 beépített audio hangminta (KICK, SNARE, CLAP és HI HAT) mellett akár fellépés közben is tölthetünk be SD kártyáról a Pioneer remixbox szoftverben szerkesztett hangmintákat.

Release FX: a Pioneer RMX-1000 tartalmaz egy Release FX eszközt is, amely használatával elnémíthatjuk az éppen játszódó zenét, hogy csak az effektek szóljanak. A Release FX használható fordítottan is, hogy minden effektet elnémítsunk, miközben az eredeti zenét halljuk csupán. A Release FX-ek három típusa elérhető, a Vinyl Brake, az Echo és a Back Spin.

Pioneer RMX-1000 saját beállítások a remixbox szoftver használatával: A tartozék szoftverrelrel lehetőség van testre szabni a Pioneer RMX-1000 számos beállítását, mint például a kimenetet és a különböző szekciók paramétereit. A saját beállítások SD kártyára menthetők és betölthetők ha fellépéskor egy másik Pioneer RMX-1000-et használunk a klubban.

Virtual Studio Technology (VST)/Audio Units (AU) Plug-in: A tartozék VST/AU1 plug-in szoftver használatával zeneszerkesztés közben is használhatjuk a Pioneer RMX-1000 effektjeit, valamint az eszközt számítógéphez csatlakoztatva kontrollerként is használhatjuk a produkciós munkában.

További tulajdonságok:

- Kiváló hangminőség
- Quantize funkció amely lehetővé teszi a zene valós idejű analizálását és 
   az effektnek a zene ütemével való szinkronizálását
- Új Auto BPM funkció amely méri és követi a zene sebességét
- Kompakt dizájn a könnyű hordozhatóságért és a kényelemért
- USB-MIDI, a MIDI kontrollerként való használathoz

Specifikáció:

* RCA, 6,3 mm -es vonal bemenet
* RCA, 6,3 mm -es vonal kimenet
* USB B port
* 48 kHz-es mintavételezés
* 24-bit-es A/D és D/A konverter
* 20 Hz – 20,000 Hz frekvenciaátvitel
* 0.005% harmónikus torzítás (THD)
* Headroom: 20 dB
* Jel/zaj viszony: Send/Return (-10dB): 102dB, Master (+4dB): 98dB
* Tartozék szoftverek: remixboxTM, RMX-1000 Plugin
* Szín: fekete (black), fehér (white), ezüstös fém (metal)
* Méret: 334 x 57 x 157 mm
* Súly: 1,3 kg


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat