Roland FR-8X BK billentyűs V-Harmonika

A hagyomány és modern technológia egyedülálló kapcsolódása
A teljesen megújult FR-8x-el a Roland tökéletes összhangot hozott létre a hagyományos harmonika játszhatósága és a legkorszerűbb digitális technológia által nyújtott lehetőségek között. A világ legkiválóbb harmonikásait is bevonták a fejlesztésekbe, ami nagyban hozzájárult az új FR-8x korábban elérhetetlen kifinomultságához és sokoldalúságához. Az innovatív Dynamic Bellows Behavior technológia tökéletesen reprodukálja az akusztikus hangszereknél megszokott fújtató viselkedést, miközben a kibővített hangszín készlet, négy multi-effekt, beépített Looper és a hangszer sok más praktikus tulajdonsága a lehetőségek óriási tárházát kínálja. Az akusztikus hagyományok és a modern csúcstechnológiák társításának eredményeként, az FR-8x V-harmonika minden zenész számára új dimenziókat tár fel a kreatív zenei szabadság terén.


Igazi akusztikus játékérzet, dinamikus fújtató viselkedéssel
Az FR-8x billentyűs harmonika vadonatúj Dynamics Bellows Behavior technológiája igazi áttörést jelent a digitális harmonikát használó zenészek számára. Az akusztikus harmonikában a hangot nyelvsípok hozzák létre, amelyeket a fújtató mozgatásával keltett levegőáramlás szólaltat meg. A fújtató ellenállása folyamatosan változik az éppen megszólaló nyelvsípok és leütött billentyűk számától függően. Az FR-8x esetében a Dynamic Bellows Behavior automatikusan és valósidőben állítja be a levegőáramlást a fújtatóban a kiválasztott regiszter és a leütött hangok számának megfelelően, így az akusztikus harmonikáknál megszokott fújtató érzet tökéletes pontossággal reprodukálható. A Dynamic Bellows Behavior funkció egyszerűen kikapcsolható, ha valaki a korábbi V-Harmonikák fújtató működését szeretné használni.


Új kialakítású interfész színes kijelzővel és jól áttekinthető panel elrendezéssel
Az FR-8x billentyűs harmonika kezelőfelülete teljesen megújult, ami minden korábbinál egyszerűbb működtetést tesz lehetővé. A nagyméretű, színes, süllyesztett kijelző megkönnyíti a különböző paraméterek áttekintését és szerkesztését, miközben az új előlap elrendezés gyors és intuitív működtetést tesz lehetővé, számos gomb és szabályzó segítségével. Három teljesen új billenőkapcsolóval a kéz billentyűzeten tartása közben vezérelhet különböző funkciókat (pl. regiszterek váltása, User programok kiválasztása stb.). Mindezek mellett 1400 User program memória áll rendelkezésre a saját beállítások mentéséhez és gyors behívásához.


Sokoldalú felhasználás és beépített akkumulátor töltés
A FR-8x billentyűs harmonika egy teljesen önálló hangszer, újratölthető-beépített akkumulátorral és saját sztereó erősítő rendszerrel. Az akkumulátor töltése, a közvetlenül csatlakoztatható, tartozék AC adapterrel történik anélkül, hogy a hangszer tápellátása szünetelne a töltés folyamata közben. Továbbá, most már minden csatlakozó-aljzat a hangszeren található, beleértve a MIDI, USB és az erősítő vagy felvevő eszközök csatlakoztatására szolgáló audió Jack aljzatokat is.


Világklasszis hangszínek kibővített tárháza
A világ autentikus harmonika hangszíneinek átfogó készlete mellett, az FR-8x billentyűs harmonika több mint 180 zenekari és ütős hangszínt is tárol, amelyek hihetetlenül kiszélesítik a hangszer által nyújtott lehetőségeket. Ezek között szerepelnek hagyományos hangszerek, úgy mint vonósok és fúvósok, valamint elektromos/ akusztikus gitár, kórus, templomi orgona, szájharmonika, etnikus és szintetizátor hangszínek, továbbá dobszettek széles skálája is. A Virtual Tone Wheel hanggenerátornak köszönhetően lélegzetelállító orgona hangszínek megszólaltatása is lehetséges a Treble (upper), Chord (Lower) és Bass (Pedal) szekciókkal. A saját ízlésnek és zenei stílusnak megfelelő orgona hang kialakítása a felharmonikus regiszterekkel történik. A hangszer négy belső memória tartománya - egyenként 8 MB tárolókapacitással - lehetővé teszi új hangszínek betöltését a Roland hangszín könyvtárból.


Zónák, Layer-ek és dobok
Az FR-8x billentyűs harmonika minden korábbinál több layer és zóna beállítást tesz lehetővé a prím oldal (jobb kéz) üzemmódokban. A Whole, Zone, High és Low üzemmódok segítségével, akár négy különböző hangszín egyszerre történő megszólaltatása is lehetséges. A korábbi modellekhez képest, most a basszus oldal (bal kéz) üzemmódok is felkínálnak layer lehetőségeket. A programozható dob funkció lehetővé teszi ütős hangszínek megszólaltatását a Bass & Chord gombokkal, ami új dimenziókat kínál játék közben.


Kiváló multi-effektek és beépített Looper
Az FR-8x-ben teljesen új hangzás textúrák találhatók a 4 független multi-effekt motornak (MFX) köszönhetően, melyek dedikált processzálást biztosítanak az Accordion, Orchestra 1, Orchestra 2, és Orchestra Chord részeknek. Minden egyes processzor 84 különböző effekt típust kínál, így széles a választék a finom hangzásoktól az erőteljes, drámai hatásokig. A beépített Looper lehetővé teszi a harmonika játék azonnali felvételét - akár Overdubbing módszerrel is - az FR-8x óriási hangszín készletének használatával. Ezáltal impresszív kíséretek szólaltathatóak meg valósidőben az improvizáláshoz.


USB dalok lejátszása, felvétel készítés és más praktikus funkciók
A beépített MP3/WAV lejátszó lehetővé teszi előre felvett kíséretek lejátszását egy opcionális USB memórián keresztül. Az USB memória egyszerűen csatlakoztatható az előlapon található aljzatra. A dedikált, könnyen elérhető kezelőszervekkel a dalok gyorsan kiválaszthatók és lejátszhatók. Egyetlen gomb lenyomásával játékunk közvetlenül rögzíthető az USB memóriára, ami lehetővé teszi a koncertek felvételét, illetve utólagos visszahallgatását és kiértékelését, valamint praktikus lehetőségeket kínál az oktatáshoz is. A hangszer oldalán található USB porton keresztül az FR-8x számítógéphez csatlakoztatható az adattároláshoz, szoftver frissítéshez vagy a V-Harmonika hangszín szettek kezeléséhez.


Tulajdonságok:

 • Csúcsmodell billentyűs V-Harmonika - a professzionális harmonikások által kért számos fejlesztéssel
 • Az újfejlesztésű Dynamic Bellows Behavior technológia megvalósítja az akusztikus harmonika fújtató ellenállásának jellegzetes viselkedését minden regiszterben
 • AC adapterrel tölthető beépített akkumulátor
 • Óriási harmonika hangszín választék a világ minden tájáról, 180 zenekari és ütős hangszín, valamint világklasszis Virtual Tone Wheel organa hangszínek
 • 4 nagy teljesítményű multi-effekt processzor (MFX), dedikált MFX-el az Accordion, Orchestra 1, Orchestra 2 és Orchestra Chord szekciók számára
 • Vadonatúj kezelőfelület: nagyméretű, könnyen olvasható, színes kijelző, áttekinthető panel elrendezés és három programozható billenőkapcsoló, különböző funkciók kéz-nélküli vezérléséhez
 • 1,400 user program memória a saját beállítások mentéséhez, hogy játék közben minden kéznél legyen
 • Beépített Looper, azonnali zenei kíséretek létrehozásához
 • Felvétel készítés és audió lejátszás USB memórián keresztül; külön USB port számítógép csatlakoztatásához
 • Szín: fekete (BK: black)
 • Méret: 543 x 280 x 415 mm
 • Súly: 12,1 kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Roland FR-8X BK billentyűs V-Harmonika

 • Megtekintések: 2336
 • Gyártó: Roland
 • Termék kód: HD06800
 • Jutalom pont: 16998
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 1.699.900 Ft
 • Nettó ár: 1.338.504 Ft
 • Ár jutalom pontban: 1699900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Címkék: Tangóharmonikák, Roland, FR-8X, billentyűs, V-Harmonika, Roland FR-8X BK billentyűs V-Harmonika

A hagyomány és modern technológia egyedülálló kapcsolódásaA teljesen megújult FR-8x-el a Roland töké..
1.699.900 Ft
Nettó ár: 1.338.504 Ft
Fejlett BOSS technológia egy kompakt, egyszerűen kezelhető, asztali készülékben Két egyszerre..
96.900 Ft
Nettó ár: 76.299 Ft
Hatékonyság és hordozhatóság: A V-harmonika sikertörténete folytatódik Kifejező hangzása és hordozh..
1.099.900 Ft
Nettó ár: 866.063 Ft
Hatékonyság és hordozhatóság: A V-harmonika sikertörténete folytatódik Kifejező hangzása és hordozh..
1.099.900 Ft
Nettó ár: 866.063 Ft
Hatékonyság és hordozhatóság: A V-harmonika sikertörténete folytatódik Kifejező hangzása és hordozh..
1.199.900 Ft
Nettó ár: 944.803 Ft