-7% Yamaha Tyros 5-76 kísérő-automatikás szintetizátor

A valóság hatalma

Egy kiváló performance keyboard, élethű hangszínekkel, effektekkel és valósághű kísérettel, a Tyros5 új, 76 billentyűs változatával maximálisan kihasználhatja a Tyros5 hangszerben rejlő kiváló előadási lehetőségeket.


Több mint 300 új hangszín beleértve S.Art2 hangszíneket is

Több mint 300 új hangszínnel láttuk el a Tyros5 hangszert, többek között új rézfúvós, gitár, szintetizátor, elektromos zongora és pianínó hangszínekkel. Az S.Art2 hangszínek olyan érzetet keltenek, mintha tényleg az eredeti hangszeren játszana.


Élethű Ensemble Performance

Ensemble Voice egy új funkció, amely valósághűen imitál egy zenekari szekció hangzását.Korábban olyan hangszínek mint a Brass Quartet négy játékos mintavételezett hangját tartalmazta, mely a maga idejében jól hangzott. Azonban, ha két hangot játszott egyszerre, akkor olyan volt mintha nyolc játékos játszott volna, ami jól hangzott, csak éppen nem volt valósághű. A Tyros5 Ensemble hangszínekben a kísérő játékosok száma mindig azonos, mert a Tyros5 profi zenei hangszerelővel is rendelkezik. Ha két hangot játszik egyszerre a Brass Quartet Ensemble hangszínben a Tyros5 a felső hangot a trombitához az alsó hangot a harsonához osztja ki, és a hangzás ettől hihetetlenűl valósághű.

Az Ensemble hangszínek olyan paramétereket használatára épülnek, melyek jellemzőek a valódi zenekari szekciókra, például a hangok megszólaltatásánál apró időbeni eltérések. Ezáltal a hangzás annyira valósághű, mintha a zenészek ténylegesen ott játszanának, így a kvartett „tagjaként” még élvezetesebben lehet játszani.


Üdvözöljük az Orgona hangszínek világában

A Tyros5-ben a Vintage, Home, Euro, Concert és Theatre orgona hangszínek a hangmintái tökéletesen megegyeznek az eredeti hangszerek hangjaival, ezáltal a Tyros5 teljes mértékben képes megoldani minden olyan feladatot, amivel egy orgonista találkozhat. A funkciók között található a valósághű orgona stílusú hangszín szabályzó készlet, állítható effektek és intuítiv kezelőfelület, mely segít játék közben valós időben megváltoztatni a hangzást, az Organ World bármely orgona játékkal kapcsolatos feladatra kiválóan alkalmas.


Adjon ritmust játékához az audió stílusok segítségével

A Tyros5 lenyűgöző kísérőautomatikával rendelkezik az audió stílusoknak a természetes érzetet, a dobok és ütős hangszerek teret és melegséget adnak és ezekhez a kíséretekhez adódik hozzá még 40 ütőhangszeres játékra épülő stílus. Az audió stílusok profitálnak a Yamaha Time Stretch technológiából is, az audió tempója a hangmagasság megtartása mellett megváltoztatható, vagyis minden tökéletes szinkronban marad.


A továbbfejlesztett DSP valósághű effektjeivel megszólaltathatja azt a bizonyos "hangot" is

A Tyros5 nemcsak új, kiváló minőségű effektekkel rendelkezik, mint például a Real Distortion és a Real Reverb, hanem csodaszép, kézreálló kezelőfelülettel, kijelzővel is - pont olyan, mint ami valódi effekten található. Olyan VCM effekteket is tartalmaznak, amelyek a Yamaha csúcskategóriás keverőiben is megtalálható technológiát használják.


Real Reverb

A Valós Zengetés a Reverb technológia újabb verziója, amely a korábbi Tyrosban már megtalálható volt. Az új algoritmus már több tényező figyelembevételével dolgozik és ezáltal még egyenletesebb, természetesebb zengetést képes létrehozni.


Real Distortion

A Real Distortion effektek a 60-70-es évek klasszikus gitár erősítőinek a digitális modellezései. Az effektek között legendás analóg gitár effekt pedálok digitális változatai is megtalálhatóak. Az eredmény: részleteiben pontosan modellezett valós torzított gitár hang teljes dinamikával, frekvenciával.Az új, jól eltalált grafikus interface használata során olyan érzése lehet, mintha az eredeti erősítővel dolgozna!


VCM (Virtuális Áramkör Modellezés)

A digitális megoldást egyre több hangstúdió és koncert terem alkalmazza, de az analóg eszközöket - utánozhatatlanul jellegzetes meleg hangzásuk miatt - még most is használják. A VCM Technológia digitálisan lemodellezi a régi analóg eszközök klasszikussá vált hangzását.


Változatos kiváló teljesítményt nyújtó hanggenerátor teljes kontrolt biztosít a hangok felett.

A Tyros5 képes audió felvételére és lejátszására (beleértve az audió stílus játékot is), és számos olyan funkcióval is rendelkezik melyekkel az audió jelet lehet manipulálni, "karaoke" jellegű "minusz egy" dallamokat készíthet saját hangnemben és tempóban.


Audio Link Multi Pad

Az Audio Link Multi Pad funkcióval saját audió fájljait (effektek, ének részletek, stb.), rendelheti a padokhoz, majd szólaltathatja meg őket játék közben szintén a Pad-ok segítségével.


Énekhang kioltás

A kiváló Vocal Cancel funkció kioltja vagy elnyomja az audió fájlban központi szerepet játszó ének és szóló részeket, így saját "minusz egy" dalokat hozhat létre "karaoke" stílusban: az eredmény ének nélküli hangszeres kíséret.


Time stretch és pitch shift

Nem mindenki rendelkezik azonos hangterjedelemmel. A Tyros5 a pitch shift funkcióval képes bármely hangnemre áttranszponálni kedvenc dalát anélkül, hogy a dal tempója megváltozna. Ha szeretné megváltoztatni a tempót, akkor a time stretch funkcióval lelassíthatja vagy felgyorsíthatja a dalt anélkül, hogy a hangmagasság közben megváltozna.


Stílus vezérlés jobb kézzel

A Tyros5-el három részre oszthatja a billentyűzetet. Ezáltal például különböző zónákhoz, különböző hangszínt rendelhet. A Tyros5 kísérőautomatikájával az akkordokat a jobbkéz rész osztási zónáiban is lefoghatja, és így a bal kézzel játszhatja a basszus szólamot.


Cross fader

Szabályozza a MIDI dal és az audió fájl közötti hangerő arányt. A potméter balra forgatásával a MIDI dal lejátszás, míg a jobb oldalra forgatásával az audió lejátszás hangerejét növelheti.


Panel zár

A panel zár segítségével megakadályozhatja, hogy illetéktelen személy megváltoztassa a hangszer beállításait- kiváló funkció koncertező zenész számára.


4 Sub kimenet

A Tyros5 négy Sub Out vonal kimenete rugalmas hangosítási lehetőségeket teremt: például bizonyos szólamot aktív monitorba tud küldeni vagy különböző szólamokat a főhangosításhoz is küldhet.


Új külső

A Tyros5 fémes külsőt kapott (titánium), formája csiszolt fémre emlékeztet és megjelenésében különleges, csúcskategóriás érzetet kelt.A gombok használata és elhelyezésük során arra is ügyeltünk, hogy aki már egyszer elsajátította a Tyros kezelését, most minden gond nélkül az új hangszert is tudja használni.

 • Billentyűzet: 76 billentyűs FSX Initial Touch/Aftertouch billentyűzet, Hard1, Hard2, Medium, Soft1, Soft2 érzékenységgel
 • Hangszínek: 1279 hangszín + 480 XG Voices + 37 dob/effekt, kiemelt hangszínek: 55 Ensemble, 44 Super Articulation 2!, 288 Super Articulation!, 54 Megavoice, 138 Live!, 81 Cool!, 37 Sweet!,
 • 40 Organ World, bővíthető
 • Stílusok: 539 stílus, kiemelt stílusok: 40 +Audio, 7 FreePlay, 441 Pro, 51 Session
 • Stílus szabályzók: Mód választás (Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard), 3 intro, 4x variáció, 4 bepörgetés, break, befejezés,
 • 4 One Touch stílusonként
 • Polifónia: 128 hang
 • Kompatibilitás: XG, GS, GM, GM2
 • Effektek: 55 zengető, 109 Chorus, 325 DSP1, 332 DSP2-9, 10 Master Compressor, 7xMaster EQ, mikrofon: zajzár, kompresszor, 3-sávos EQ, 44 Vocal Harmony, 10 Vocoder
 • Dalok: 5 minta dal, médiáról korlátlan (SMF 0, SMF 1 és XF), MP3, Wav lejátszó (hangmagasság, lassítás/gyorsítás, ének némítás), .aud (Tyros saját formátum)
 • Dalfelvevő: 16-sávos dalfelvevő, MIDI/Wav formátum, .aud (Tyros saját formátum)
 • Adattároló: belső memória (kb. 6,7 MB), 500 GB Hard Disk, külső USB memória (pendrive, Hard Disk, stb.)
 • Funkciók: Dalfelvevő, stílus felvevő, stílus ajánló, dalfelvevő, kottakijelző, dalszöveg kijelző, oktató funkció
 • Kijelző: 640 x 480 pixel színes VGA TFT, 7.5" LCD
 • Szabályzók: pitch bend és modulációs hajlító kerék, 9 tolópotméter, cross fader, Art 1-2 kapcsoló, 4 Multi Pad (190 bank)
 • Kontroller bemenetek: 3 vezérlő pedál bemenet (zengető, Articulation 1, hangerő)
 • Analóg csatlakozók: fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet, Aux bemenet, vonal kimenetek (fő mono/sztereó kimenet, Sub 1-2, Sub 3-4/Aux)
 • Digitális csatlakozók: MIDI A és B be/kimenet, RGB video kimenet, USB To Device, USB To Host
 • Méret: 1140 x 450 x 142 mm
 • Súly: 16 kg
 • Tartozék: kottatartó, vezeték nélküli USB adapter

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Yamaha Tyros 5-76 kísérő-automatikás szintetizátor + 1GB Flash + 2 prémium csomag

 • Megtekintések: 3944
 • Gyártó: Yamaha
 • Termék kód: yat576
 • Jutalom pont: 13498
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 1.349.900 Ft
 • 1.249.900 Ft
 • Nettó ár: 984.173 Ft
 • Ár jutalom pontban: 1349900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Címkék: Szintetizátorok, munkaállomások, Szintetizátorok - munkaállomások, Yamaha, Tyros, 5-76, kísérő-automatikás, szintetizátor, Yamaha Tyros 5-76 kísérő-automatikás szintetizátor

Yamaha Tyros 5-61 kísérő-automatikás szintetizátor + 1GB Flash + 2 prémium csomag -8%
A valóság hatalma Egy kiváló performance keyboard, élethű hangszínekkel, effektekkel és valósághű k..
1.284.900 Ft 1.184.900 Ft
Nettó ár: 932.992 Ft
Yamaha Tyros 5-76 XL kísérőautomatikás szintetizátor + 1GB Flash + 2 prémium csomag -6%
A valóság hatalma Egy kiváló performance keyboard, élethű hangszínekkel, effektekkel és valósághű k..
1.445.900 Ft 1.359.900 Ft
Nettó ár: 1.070.787 Ft
1024 memória modul Yamaha MOTIF XF és Tyros 4 hangszerbe. ..
102.900 Ft
Nettó ár: 81.024 Ft