Yamaha MOXF-8 szintetizátor

A népszerű MOX sorozatot a legújabb MOTIF XF technológiával frissítettük, hozzáadtunk több hangszínt, több effektet és megadtuk a lehetőséget az opcionális Flash memória bővítéséhez is. Mivel kompatibilis a MOTIF XF és az MOX hangszerek adataival, az MOXF óriási méretű hangszín és hangminta könyvtárakkal rendelkezik, továbbá opcionális szoftverrel is használható. Bővíthető, hordozható, elérhető árú és ráadásul sokféle egyéb termékkel is kompatibilis, ezek a hangszerek zenészek és producerek újabb generációinak mutatják meg a MOTIF-ban rejlő lehetőségeket.


MOTIF XF hanggenerátor

Az MOXF gazdag hangszín parkkal rendelkezik, melyben találhatóak zongorák, elektromos zongorák, vonósok, fafúvosok, zenekari hangszerek, gitárok, basszusgitárok, dobok, illetve rengeteg régi és modern szintetizátor hangszín. Külön figyelmet érdemel két Yamaha nagyzongora (a 9-ft CFIIIS és a 7-ft S6) hangszín digitális reinkarnációja, melyeket csak egy akusztikus zongorákat gyártó cég tud létrehozni. Az aprólékos, minden részletre kiterjedő digitalizálás eredménye a különlegesen szép, valósághű zongora hangszín, mely még a legigényesebb játékosok tetszését is el fogja nyerni. Összesen 741 MB hullámforma, új tartalommal, a MOXF 136 teljesen új hangszínt tartalmaz, beleértve a fantasztikus S6 nagyzongora hangszínét, keyboard hangszíneket, például klavinetteket és orgonákat, valamint számos, különböző műfajú – a nagyzenekari hangszínektől a hip-hop-ig - új hangszínt kínál.


VCM effektek

A Yamaha saját fejlesztésű VCM (Virtuális Áramkör Modellezés) technológiája szimulálja a régi hangszínszabályozók, kompresszorok és phaserek hangzását egészen áramköri szintig lebontva. Ezzel a technológiával a Yamaha lehetővé tette, hogy a MOXF hangszínei még jobb minőségben szólaljanak meg, a VCM effekteken keresztül, melyek modellezik a hangszínszabályozók, kompresszorok, phaserek és stomp boxok legapróbb alkatrészeit is egészen a tranzinsztorok és ellenálások szintjéig. Az MOXF szintén tartalmazza a Yamaha már ipari szabványként használt digitális keverők kiváló effektjeit, úgymint az SPX2000-ben található díjnyertes REV-X effektje. Az MOXF A/D bemenetére csatlakoztatott mikrofonba énekelve effektezheti hangját (Vocoder) vagy szintetizátor hangszíneket is vezérelhet.


Flash memória bővítés

Az opcionális Flash memóriával 1GB méretig új hangszínekkel bővítheti MOXF hangszerét és személyre szabhatja hangszínkészletét, többek között olyan tartalommal töltheti fel mint a Yamaha “Inspiration In A Flash” és “CP1 Piano,” vagy egyéb külső fejlesztők hangkönyvtáraival.


A performance móddal növelheti kreativitását

A performance mód lehetővé teszi, hogy több hangszínt egyszerre szólaltasson meg (max. 4 darabot) egy MIDI csatornán, így a dinamikus játékával is megszólaltathatja a hangszíneket vagy külön szólózhat a dobokra és basszus kíséretre is. Az interaktív Arpeggio lehetővé teszi, hogy akár egyszerű akkordok vagy külön hangokra építkezve arpeggio játékkal egészítse ki dallamait, inspirálja kreativitását. Az MOXF 256 gyári performance beállítással rendelkezik, melyek széleskörű felhasználási lehetőségeket nyújtanak rendkívül sok műfajban, pl. Rock, World, Hip Hop, Jazz, stb.


Beépített dalszerkesztő, hogy formába öltse kreativitását

A hangszerben található egy beépített zeneszerkesztő, amely segítségével számítógép vagy külső eszköz nélkül is komponálhat zenét. A zeneszerkesztővel kétféle módszerrel vehet fel: valós időben (Realtime), ami játékát azonnal felveszi, vagy lépésben (Step), ami akkor fontos, ha pontos, ismétlődő vagy általában nehéz részeket szeretne rögzíteni. A különösen kreatív performance játékunkat a [REC] gomb megnyomásával közvetlenül a dal vagy a Pattern részbe rögzíthetjük.


Teljeskörű szoftvercsomag

Az MOXF hangszer mellé számos különféle zenei szoftvert adunk, melyekkel a hangszert integrálhatja számítógépes rendszerébe. Ezek között található az MOXF Editor szerkesztő, amivel hangszíneket szerkeszthet, keverési arányokat állíthat be, az MOXF Remote Editor, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen hozzon létre és szerkesszen control template beállításokat kedvenc VST hangszerei számára, a Remote Tools programmal pedig a Cubase szoftvert rendkívül egyszerűen tudja használni.


Egyetlen USB kábel Audió és MIDI kapcsolathoz

Mindössze egyetlen USB kábel szükséges, hogy audió és MIDI adatokat cseréljen az MOXF és a számítógépe között. Az MOXF beépített 4 bemenetes és 2 kimenetes USB audió interface-szel rendelkezik a hangszer hangjának rögzítéséhez, emellett két audió bemenetre akár egy gitárt és mikrofont is csatlakoztathat és mindezt felveheti számítógépére. Kompatibilis az összes jelentősebb DAW szoftverrel, beleértve a Cubase programot is, a hangszer hangját és a sztereó analóg bemenetekre csatlakoztatott hangforrásokat is digitális formában közvetlenül rögzítheti számítógépére. Sokkal több mint egy egyszerű szintetizátor, az USB csatlakozás segítségével hangszere teljesértékű mesterbillentyűként is használható, játszhat és vezérelhet VST szoftver szintetizátorokat, melyek az MOXF audió kimenetén szólalnak meg, így VST hangszereit minden egyéb külső eszköz nélkül, mindössze egy számítógép segítségével viheti színpadra.


Zenélés a Cubase AI 7 programmal

A Cubase AI 7 a Steinberg DAW egyik szoftveres dalszerkesztője, mely külön a Yamaha szintetizátorok számára készült. Mivel az MOXF hangszeren megtalálható a MIDI és az audió interface is, ezért maximum 32 audió és 48 MIDI sáv is felvehető vele. Sőt még analóg keverőt, mikrofont vagy gitárt is csatlakoztathat az analóg bemenetekre, így az MOXF hangszeren keresztül bármilyen hangszer hangját rögzítheti számítógépére. A beépített effektekkel és azzal a lehetőséggel, hogy akár 16 VST hangszert is vezérelhet, a Cubase AI lehetővé teszi, hogy az összes zenei munkálatot - a kottazástól az autómatizált keverésig minden folyamatot - számítógépén elvégezze.


DAW szoftver vezérlése

Az MOXF speciális távirányítás módjával DAW szoftvereket vezérelhet, a hangszer kezelőfelületéről a program ablakait nyithatja-zárhatja, hozzáadhat hangszer sávokat és VST hangszereket adhat hozzá. Az AI potméterrel bármely paramétert megadhat, csak az egeret kell a mező fölé irányítani és a rész automatikusan vezérelhetővé válik. Az MOXF segítségével más népszerű DAW rendszert is vezérelhet.


Steinberg Prologue VSTi

A Prologue egy csodálatos, gazdag hangzású virtuális analóg szintetizátor, amely nélkülözhetetlen része lesz a VSTi arzenáljának. A Prologue hangszínválasztékában a vastag szinti szőnyegektől a nyers brutális lead-ekig minden megtalálható. A Prologue ötletes felhasználói kezelőfelülete mindent biztosít a hangszín szerkesztéshez, mindhárom oszcillátor elérhető, minőségi multi-mód szűrő, négy burkológörbe, kettő LFO, modulációs matrix és effektek tartoznak a hangszerhez. Mivel a Prologue 128 hangig polifónikus, valószínűleg sohasem fog kifogyni a hangokból.


YC-3B Tone Wheel Organ VST

Az YC-3B egy VST hangszer, mely képes az eletromos orgona jól ismert hangját reprodukálni. Összesen 64 különböző gyári hangszínbeállítást tartalmaz, de saját hangszíneket is készíthet és menthet el VST preset-nek.


Könnyen kezelhető mindenre kiterjedő vezérlés

A Kategória keresés módban a hangszerek 16 kategóriára vannak osztva, külön alkategóriákba, így sokkal könnyebb megtalálni a keresett hangszínt. A performance creator segítségével könnyedén, egyetlen gombnyomással tud layer-eket vagy split performance beállításokat létrehozni. Induljon ki egy olyan hangszínből, ami tetszik, majd nyomja meg a LAYER gombot és a hangszer szerint a legmegfelelőbb második hangszín kiválasztásra kerül. Nyomja meg a SPLIT gombot és a bal kéz basszus hangszíne automatikusan kiválasztódik, majd válassza a DRUM ASSIGN gombot és máris rengeteg beépített dob pattern kíséret áll rendelkezésére.


88- fokozottan súlyozott kalapácsmechanikás billentyűzet (GHS)és 61-félig súlyozott billentyűzet

Az MOX8 88-billentyűs kalapácsmechanikás billentyűzettel rendelkezik, valósághű, akusztikus zongorához hasonló játékérzetet biztosít, mélyebb hangoknál nehezebb, magasabb hangoknál könnyebb a billentyűk járása és a két pont között a billentyűk súlyozása fokozatosan változik. Az MOXF6 billentyűzete 61 félig súlyozott billentyűvel rendelkezik és úgy terveztük, hogy a játékos könnyen és kifejezően játszhasson a hangszer sokféle hangszíne segítségével.


Hordozhatóság- Könnyen hordozható

A könnyű hangszer (MOXF6: 7.1 kg) könnyen szállítható próbákra, koncertekre - ez a Yamaha eddigi legkönnyebb munkaállomása. Mindkét modell 50%-kal könnyebb, mint a MOTIF hangszerek.

 • Billentyűzet: 88 billentyűs dinamikaérzékeny kalapácsmechanika 
 • A hanggenerátora AWM2, kiegészítve az Expanded Articulation-nel 
 • A maximum polifónia 128 hang
 • 16 part multitimbrális, és plusz egy A/D input part
 • Hullámformák: 741MB (16-bit linear-ban, 3,977 hullámforma
 • Voice-ok: Preset: 1,152 Normal + 72 dobszett, GM: 128 hangszín + 1 Dobkit, Felhasználói: 384 Voice + 32 saját dobkit 
 • Performance-mód User: 256 4 part -os multiprogram
 • 18 szűrőtípus
 • Effektek: Reverb x 9 típus, Chorus x 22 féle, Inzert effekt (A, B) x 54 féle x 8 part-on, Vokóder x 1 (ez felhasználja az A, és B inzert slot-ot is ), Master Effekt 9 féle, Master EQ (5 band-es),
  és Part EQ (3 band-es, sztereó) 
 • A szekvenszer szoftver a Remote Control (távvezérlő) funckiója kompatibilis: Windows®: Cubase 7 széria, SONAR X2, Mac®: Cubase 7 , Logic Pro 9, Digital Performer 7 
 • Kontrollerek: Pitch Bend, Modulációs kerék, Címezhető gombok x 8, [DATA] tárcsa, Címezhető switch gombok x 2 
 • Kijelző: 240 x 64 képpont, háttérvilágításos LCD
 • Csatlakozók: OUTPUT [L/MONO]/[R] , A/D INPUT [L]/[R], [FEJHALLGATÓ], [FOOT CONTROLLER], FOOT SWITCH [CÍMEZHETŐ]/[SUSTAIN], MIDI [IN]/[OUT]/[THRU], USB [TO HOST]/[TO DEVICE], DC IN 
 • Tartozékok: AC adapter (PA-150), USB kábel, felhasználói kézikönyv, Online Kézikönyv CD-ROM, és letölthető CUBASE AI 
 • Méret: 1320 x 168 x 405 mm
 • Súly: 14,9 kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Yamaha MOXF-8 szintetizátor

 • Megtekintések: 2282
 • Gyártó: Yamaha
 • Termék kód: yammoxf8
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 499.900 Ft
 • Nettó ár: 393.622 Ft
 • Ár jutalom pontban: 499900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Roland BK-7m kíséretautomatikás modul - KÉSZLETAKCIÓ! -10%
Egy teljes zenekar egy dobozbanAz új BK-7m modullal egy világklasszis kísérő zenekar szólaltatható m..
266.900 Ft 239.900 Ft
Nettó ár: 188.898 Ft
A népszerű MOX sorozatot a legújabb MOTIF XF technológiával frissítettük, hozzáadtunk több hangszínt..
339.900 Ft
Nettó ár: 267.638 Ft
Kurzweil Artis SE digitális színpadi zongora -11%
* 88 billentyűs Fatar TP100 kalapácsmechanikás, billentés-    érzékeny billentyűzet * 2x..
499.900 Ft 443.900 Ft
Nettó ár: 349.528 Ft
A Nord jelenleg legfeljettebb modellezője.   * 49 nem billentésérzékeny, teljes méretű billen..
448.900 Ft
Nettó ár: 353.465 Ft
88 billentyű Graded Hammer kalapácsmechanika 128 hang polifónia 297 hangszín Performanszok: 128 ..
514.900 Ft
Nettó ár: 405.433 Ft