Hangszerdiszkont.hu
Kosár
Kategóriák

akusztikus

kiegészítők

billentyűs

mikrofonok

pedálok
Kategóriák
Roland Jupiter 50 szintetizátor

Hűségforintok: 10359 Ft

* Minden elköltött 50 forint után, 1 hűségforinttal
   jutalmazzuk REGISZTRÁLT vásárlóinkat.
* Hűségforintokat a kifizetett rendelésed átvétele után,
   csak is következő vásárláskor tudsz elkölteni.
* AKCIÓS termékek után, hűségforintok NEM járnak.
* A hűségforintok a webáruházban leadott, és
   személyesen átvett rendeléseknél is járnak.
* A hűségforintok vásárlásra IGEN, de szállítási költségre
   - ami csak 25.000 Ft-ig van - NEM használhatóak fel!

Roland Jupiter 50 szintetizátor

Ár : 518 000 Ft
Ár hűségforintokban: 518000

Termékjellemzők:
* Lenyűgöző SuperNATURAL hangszínek, melyeket a Roland legfejlettebb    hangforrása biztosítja
* Könnyen szállítható; 76-súlyozott szintetizátor billentyű
* Gyors, felhasználóbarát kezelő felület, intuitív színkódolt gombok és    tolópotméterek
* Regisztrációs funkció a hangszínek azonnali mentéséhez és kiválasztásához
* Professzionális multi-effektek és csúcs-minőségű zengető
* Játékunk kifejezőképességét növelő hatékony kontrollerek, közte a D-Beam,    modulációs hajlítókar és a csatlakoztatható pedálok
* USB Dal lejátszó/felvevő
* USB audio/MIDI funkció,mellékelt SONAR LE és JUPITER-50 vezérlő-felület plug-in    SONAR-hoz

SuperNATURAL hangszínek egy könnyen szállítható hangszerben

A szintetikus és akusztikus hangszerek egyedülálló fúziójával az új-generációs Roland JUPITER szintetizátor újraértelmezte a játéktechnikai lehetőségeket egy billentyűs hangszeren. A JUPITER-80 kimagasló kifejezőképességnék és a JUNO széria könnyű szállíthatóságának  kombinációjával az új JUPITER-50 SuperNATURAL hangzást és professzionális előadási funkciókat biztosít színpadon és stúdió körülmények között egyaránt.

A legszükségesebb hangszínek a gyári memóriában
A JUPITER-50-ben több, mint 1500 SuperNATURAL szintetizátor hangszín, továbbá több, mint 70 SuperNATURAL akusztikus hangszín található, mindegyikük saját dedikált hangforrással. Bármely négy hangszín kombinációjával saját Live Set beállítások hozhatók létre.

Színpadi zenészeknek — a koncerteken használt hangszínek valóságos kincsestára került a JUPITER-50-be, kiegészítve a már jól ismert SuperNATURAL zongora és elektromos zongora hangzásokkal. A népszerű VK orgona hangforrásából átvett kiváló orgona hangszínek is megtaláhatók a hangszerben, dedikált gombbal a Rotary effekt azonnali eléréséhez.

A szintetizátor szerelmeseinek —  több, mint 1500 SuperNATURAL szintetizátor hangszín, melyek közül négy tetszőleges kombinációjával erőteljes, egyedi Live Set beállítások hozhatók létre. A JUPITER-50-ben klasszikus szintetizátor hangszínek is megtalálhatók, köztük a legkedveltebb analóg hangzások, mint pl. a Roland SH és JUPITER szintetizátorok brass hangszínei , továbbá digitális hangok a D-50-, JD-800- és a Fantom-ból.  A SuperNATURAL akusztikus hangszerek és az említett szintetizátor hangszínek kombinációjával egyedi, kifejező hangszínek készíthetők.

Film zeneszerzőknek — karakteres klasszikus és etnikus hangszerek állnak azonnal rendelkezésre filmzene kompozíciókhoz, köztük az Erhu, szitár, flamenco gitár, timpani és oboa. A Behavior Modeling technológiának köszönhetően a játékmódbeli különbségeket a Jupiter-50 a modellezett hangszereket a sajátos hangzásbeli jellegzetességeikkel képes megszólaltatni.

Könnyű hangszínkészítés
Az összetett hangszínek készítéséhez nem szükséges bonyolult programozás. A JUPITER-50 leegyszerűsíti a hang megtervezésének folyamatát a színkódolt előlapjának, a gyors-elérésű gomboknak és a tolópotmétereknek köszönhetően. A Registration/Live Set architektúra (128 regisztráció, 2.560 Live Set) logikusan kategorizált és azonnal elérhető.

Könnyen szállítható
A mindössze 11 kg súlyú Jupiter-50 kategóriájában az egyik legkönnyebb professzionális hangszer, miközben egy felső-kategóriájú 76-súlyozott szintetizátor billentyűzettel rendelkezik. Az egyedülálló funkciók és hangok, valamint a könnyű szállíthatóság miatt, a Jupiter-50 a sokat turnézó zenészek igazi álomhangszere.

USB funkciók
A JUPITER-50 beépített audio felvevője a zenei ötleteket vagy élő játékot azonnal az USB memóriára rögzíti. Az USB memóriára előre rámásolt WAV, AIFF és MP3 fájlokat színpadi zenei alapként, a JUPITER-50 vezérlő funkció segítségével le lehet játszani. Az audio fájlok USB-ről történő lejátszása közben a billentyűzeten történő játék együttesen is felvehető az USB-memóriára.

Csúcsminőségű effektek
A JUPITER-50 továbbfejlesztett effektrendszerének köszönthetően komplex hangzások hozhatók létre. Öt féle professzionális-minőségő zengető algoritmus, valamint számtalan speciális effekt (MFX). Választható MFX struktúra, melybe akár négy effekt is elhelyezhető párhuzamos vagy soros effekt úton. Az öt MFX struktúra alkalmazásával teljes mértékben kihasználhatók a JUPITER-50 hatékony effektjei. Ezek segítségével intenzív elektro szinti hangszínek, vagy akár összetett ambient hangzások is készíthetők.

A SuperNATURAL hanggenerátor
A JUPITER-50 tartalmazza a JUPITER-80 nagytestvér összes SuperNATURAL akusztikus hangszínét viselkedés-modellezéssel együtt, valamint átvette számos SuperNATURAL szintetizátor hangszínét és Live szettjeit is. A JUPITER-80-al készített Live szettek és szintetizátor hangszínek is könnyen importálhatóak a JUPITER-50-be egy USB-memória segítségével. A kiváló minőség elérése érdekében a JUPITER-50 ugyanolyan analóg alkatrészekkel készült (pl. D/A konverter), mint a JUPITER-80 zászlóshajó modell.


Vélemények (0)
Értékelés: 0 vélemény  |  Írd meg a véleményedet
Írd meg a véleményedet

Név:


Vélemény: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írd be az ellenőrző kódot:Kiegészítő ajánlat
Bespeco DT5 szék
9 390 Ft
Nettó ár: 7 394 Ft
Roland RPU-3 zongorapedál
41 900 Ft
Nettó ár: 32 992 Ft
Roland CB-JDXi hangszertok
18 900 Ft
Nettó ár: 14 882 Ft
Gewa 900.577 asztali billentyűs állvány
14 900 Ft
Nettó ár: 11 732 Ft
Casio SP-33 pedálkonzol CS-67 állványhoz
19 900 Ft
Nettó ár: 15 669 Ft
Novation Impulse Bag 61 puhatok
26 500 Ft
Nettó ár: 20 866 Ft
Roland KSC-90 BK digitális zongora állvány
56 400 Ft
Nettó ár: 44 409 Ft
Proel EL260 kétszintes billentytűs állvány
31 900 Ft
Nettó ár: 25 118 Ft