Moog Sub 37 Tribute Edition analóg szintetizátor

A SUB 37 Tribute Edition egy limitált szériás, a Moog Music atyjának és egyben alapítójának, Bob Moog-nak tiszteletére épített új analóg szintetizátor. A Moog Sub 37 nem csak egy küllemében megújult Sub Phatty több billentyűvel, bár az alapját az előd hangmotorja képezi (ugyanazok a stabil, bemelegedési, és várakozási idő nélkül azonnal bekapcsolás után tisztán, felharmonikusokban dús sound-on megszólaló oszcillátorok).

A hangkeltő rész is az ismert két oszcillátor + négyszög szub-oszcillátor plusz zajgenerátor konfigurációból áll a végén a multidrive szűrővel. Minden amit a Moog szintetizátorokban imádnak a zenészek: a kövér basszusok, lágy, de karakteres lead-ek, a harapós hangindítások, a “Moog-karakter” megvan a SUB 37-ben, de az összes régi és új funkció már fizikai vezérlőkkel is bír a kezelőfelületen, az eligazodást pedig immár egy fehér háttérvilágítású LCD kijelző is segíti. A 40 forgópoti, és 74 gomb a panelen a performerek álma, azonnal bele lehet nyúlni az összes paraméterbe.

Több, mint 30 év után ez az első Moog szintetizátor, ami több, mint egy hang “polifóniával” bír: DUO-parafónikus módban két hangot képes egyszerre megszólaltatni (nem konstans hangmagasság különbséggel), de persze monofón módban is működik. A SUB 37 élő előadásokat támogató funkciói, továbbá a programozható arpeggiator/step sequencere, a 256 menthető, és azonnal előhívható preset lehetősége, 37 billentés-, és aftertouch érzékeny billentyűje átgondolt fejlesztés eredményei. A hangszínek modulálását itt két busz is segíti, a két LFO pedig ezúttal tempó szinkronozható. A Mixer felületét is továbbgondolták, az egyes, kettes, és a szub-oszcillátor akár mute-olhatóak külön-külön erre szolgáló szép sárgán világító gombokkal, illetve újdonság a külső jel bekeverése és Feedback paraméter megjelenése. A Feedback a klasszikus Minimoog-gerjedést hivatott előidézni, mikoris visszakeverhető a hangszer kimenete a saját bementére ezzel egyfajta túlvezérlést, szélső esetben gerjedést generálva.

Természetesen a szűrőhöz itt is óriási Cutoff gomb dukál, a meredeksége választható 6/12/18/24 dB/oktáv értékekben, és itt is van MultiDrive torzító, mely a szűrőt vezérli túl (pre). A burkológörbéknél az összes funkciót kezelőfelületről vezérelhetjük, mindent, ami a korábbiakban csak menüből előcsalható extra volt a Sub Phatty-ben (ilyen a Delay, Hold, Velocity amount, Multi-Trigger, Reset, Looping, MIDI Sync, Latch). A SUB 37-hez a legtöbb plugin formátumban és Standalone-módban is futtatható editor szoftver jár, aminek segítségével minden (!) paraméterét automatizálhatjuk.

A SUB 37 TRIBUTE attól teljesen eltekintve, hogy az egyik legszebb szintetizátor a világon, alumínium házban, gyönyörű Phatty-s fa oldallappal, kötelező darab lesz nem csak a gyűjtők számára. Ennyire sokrétű modulációs, és az összes szükséges performance képességgel rendelkező Moog parafón (!) szintetizátor 256 preset memóriával, aftertouch-csal, arpeggiator-ral, step sequencer-rel(!), CV/GATE bemenetekkel, LCD kijelzővel, szoftveres editorral (stb.) Az, amire szükség van stúdiókba és a színpadra azok számára, akik komolyan gondolják, hogy analóg szintivel egészítik ki az eddigi arzenált.

Főbb jellemzők:
* 100% Analóg hangszer, Monofón, és Duo-parafón módban képes meszó-
   lalni
* 37 teljes méretű félig súlyozott aftertouch-os billentyű
* LCD kijelző: 128 X 64 pixel LCD fehér háttérvilágítással
* 2 két modulációs busz, címezhető forrás, és cél paraméterekkel
* DAHDSR burkológörbe (Delay, Attack, Hold, Decay, Sustain, Release) 
   loop, és sync funkciókkal
* 256 preset memória 16 bank-ban 16 patch
* Standalone és Plugin editor
* Szinkronozható arpeggiator és step sequencer
* Klasszikus Moog létreszűrő resonance-szal, valamint MultiDrive, választ-
   ható szűrőmeredekség

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Moog Sub 37 Tribute Edition analóg szintetizátor

  • Megtekintések: 920
  • Gyártó: Moog
  • Termék kód: mosub37
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Garancia: 2 év
  • 489.900 Ft
  • Nettó ár: 385.748 Ft
  • Ár jutalom pontban: 489900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

* Típus: fix hidas * Karakter: vintage * Ajánlott: telecaster gitárokhoz híd pozici..
19.900 Ft
Nettó ár: 15.669 Ft
* Típus: fix hidas/Floyd Rose * Karakter: agresszív * Ajánlott: tömörtestű gitárokh..
31.900 Ft
Nettó ár: 25.118 Ft
* 100% analóg hang * 61 billentyűs, billentésérzékeny és aftertouch-os szintetizátormechanika ..
1.773.900 Ft
Nettó ár: 1.396.772 Ft
* 25 teljes méretű félig súlyozott billentyű, * Hajlítókar és modkerék * Monofón * Hangforrások: ..
279.900 Ft
Nettó ár: 220.394 Ft