-16% Korg PA900 kísérőautomatikás szintetizátor + AJÁNDÉK STÍLUSCSOMAG!

A Korg kísérő-automatikás hangszerek új generációjának legújabb tagja: Pa900!

A Korg világszerte ismert, és elismert arranger szériája, a Pa egy új családtaggal bővült, itt a Pa900 klasszikus 61 billentyűs, szintetizátormechanikás, afertouch-, és billentésérzékeny kísérőautomatikás hangszerek kategóriájában  Új hangszínekkel, új stílusokkal bővül a PA kínálata, a kezelőfelület megőrizte egyszerűségét, a hangrendszere megújult, erőteljes kristálytiszta hangzású, egyaránt okoz élményt az előadó, és a közönség számára. 

A rendkívül népszerű PA600 hangkészletét megduplázták, 192MB User PCM memóriával toldották meg az eddigieket, a felhasználói stílusok száma eléri az 1200-at, nincs stílus, hangszerelés, vagy ismert zenei környezet a világ bármely tájáról, ami ne lenne megtalálható a Pa900-ban. A TC Helicon csúcsminőségű Vocal Harmonizere is a Pa900 része lett, ugyanúgy, ahogy a duál szekvenszer, az Mp3 lejátszó, és felvevő egyaránt. A hangrendszer is átalakult, a külső is megváltozott, alumínium oldallapok, és új ezüst színű design jellemzi az új jövevényt. A professzionalitás jegyében természetesen szabványos videó kimeneten keresztül képernyőre köthetjük a kijelzőt, karaoke-hez, vagy az előadó segítségére.

A hangszínkészletről... 

A Korg jelenleg legjobb hangkeltőjét kapta a Pa 900, a legnagyobb Pa-ból megismert, és változatlanul népszerű RX (Real eXperience) technológia és a DNC (Defined Nuance Control) felel az akusztikus hangok megszólaltatásának tökéletes élethűségéhez. A hangszerekre jellemző apró finom részletek megszólaltatásához a joystick-ot, illetve egyéb kontrollereket használhatunk, ilyenek például a fúváshang, pizzicato a vonósoknál, illetve a hajlítások. Lenyűgözően élethű hangmintákkal bír a Pa 900, a több mint 1100 hangszín között helyet kapott egy új sztereó zongora húrrezonanciával, pedálzajjal, eddig a Pa szériákban nem szerepelt elektromos zongorák (egyenesen az SV-1-es szanpadi zongorából), új fúvósok, új gitárok több, mint 70 dobszett, a Korg minden hangszíncsaládból a legjobbakat töltötte új arrangerébe. A Drum Family szerkesztővel az összes dobparaméter könnyen változtatható, egészen új szettek hozhatók létre. Új GM lejátszó a MIDI fájlok jobb megszólalásához, Korg, Wav, Aiff formátumok beolvasása. 

Ne feledjük, hogy a Pa900 azon felül, hogy a legjobb ár-érték arányú kísérőautomatikás hangszer, egyben egy komplex szintetizátor is, egy hangszín 24 oszcillátorból állhat, és minden hangszín a legapróbb részletességig teljesekörűen szerkeszthető.

Az új stílusok 

A kísérőautomatikás hangszerek minőségét a zenei stílusok mennyisége, és a stílusok hangszerelésének zeneisége, és részletessége adja meg. A Pa900 túlzás nélkül az egyik legjobban, és legjobb minőségű hangszerelésekkel felszerelt arranger szintetizátor, 400 stílussal, mindegyikhez 4 fill-IN + Break pattern-nel, variációval (Auto Fill funcióval), és befejezéssel. Az új stílusokat 1200 user tárhelyen menthetjük, a Pa900 a Guitar Mode 2 funkciójával a gitáros kíséretek még élethűbben szólalnak meg, és a Chord szekvenszer segítségével felvehetjük a harmóniamenetet, és hozzájátszhatunk, akár gyakorlás, vagy élő előadás közben.

A kiváló minőségű effektek, mint minden Korg-ban

A Korg a Pa900-ba a legjobb effekt könyvtáraiból válogatott össze 125 multieffekt-láncot, ezek között a legkülönfélébbek is megtalálhatók, a zengetőktől a delay-en át a komplexebb effektekig, vintage torzítók, minden amire szükség lehet. Egyidejűleg 4 sztereó multieffekt lehet egy dalon, sávonként van mély, és magas EQ, ezek beállításai dalonként menthetők, és más dalokban az elmentett beállítások behívhatók, ettől egységessé válhat dalaink hangképe, mély és magas arányai kiegyenlítettebbek lesznek.

A lánc végén (a kimenet előtt) négy sávos parametrikus EQ, és Limiter áll rendelkezésre a finom beállításhoz, hogy mindenféle helyszínhez, környezethez igazíthassuk a hangzást.

TC Helicon® Voice Processzor, a virtuális vokalisták

A Korg, és a TC Helicon együtműködése már hosszú évek óta töretlen, az arranger hangszerek mindig a leújabb, legkifinomultabb vocal processzor algoritmusokat kapják. Első sorban virtuális vokálszólamokat hoz létre az énekhangból a harmonizer, ezen felül zengető, visszhang, eq, és dinamika-processzor is rendelkezésre áll, ezek beállításai közvetlen dedikált gombokkal a kezelőfelületről érhetők el. 

Szekvenszer, és a lejátszók 

A Korg XDS Crossfade Dual Sequencer és lejátszó szintén hosszú évek óta a legjobb, és legújabb fejlesztésekkel kibővülve születik újjá, a Pa 900-asban már az “MP3+G” (MP3+Graphics) formátumot is támogatja. Képes tehát lejátszani az MP3 fájlok szöveges formátumai, ezeket a kijelzőn, vagy a szabványos video outpuon is képes megjeleníteni. Markerek segítségével bejelölhetünk részeket a dalban, ahonnan, vagy ahová bármikor gombnyomással képes ugrani a lejátszó (pl. ha plusz refrént akarunk az élő előadásba illeszteni). Egyidőben két különböző MP3 vagy MIDI fájl játszható le, a MIDI és MP3 fájlok transzponálhatók, gyorsíthatók vagy lassíthatók. A Vocal Remover segítségével MP3 fájlok középső csatornájának manipulálásával az ének eltávolítható. A szekvenszer 16 sávos, a jól ismert Backing Sequence funkcióval rendkívül könnyen hozhatók létre ritmikai, vagy akár hangszeres kíséretsávok. A Pa900-ban, ugyanúgy, ahogy a nagytestvér Pa3X-ben minden ami történik, egyszerre rögzíthető! Mehet dal a lejátszóból, erre rájátszhat, ráénekelhet, a teljes végeredmény valós időben kimenthető mp3-ban akár pendrive-ra! Kibővült a kijelző funkciója a Score Viewer-rel, ami egy a teljes kíséret, vagy akár csak valamely szólam kottapontosságú megjelenítésére képes a kijelzőn. Képes az akkordok felismerésére, és azok megjelenítésére! 

Főbb jellemzők

* 61 billentés-, és aftertouch-érzékeny félig súlyozott billentyű
* Könnyű, kisméretű ház
* Enhanced RX hangmotor ( egy hangszín 24 oszcillátor)
* ROM memória, és 192 MB-nyi PCM hullámforma
* 3 switch kapcsoló, négyirányú joystick (DNC - Defined Nuance Control) 
* Nagy TouchView™ 7” TFT kijelző
* Könnyen áttekinthető kezelőfelület, kiváló kereső
* 2 utas hangrendszer, kristálytiszta hangzás
* 400 stlus, 4 variáció, és a ill In + Break, valamint 15 User bank a    kedvencek, illetve a saját stílusok és beállítások tárolására 
* Továbbfejlesztett Guitar Mode 2, még élethűbb gitár szólamok 
* Chord Sequencer funkció
* 4 sztereó Master effekt (125) + 2 effekt a kimenet előtt (Limiter, EQ) 
* TC Helicon 3 hangú Vocal Processor  4 effekt-tel
* Egyidejűleg két MP3 illetve MIDI fájl lejátszó és felvevő, X-Fader és Vocal    Remover
* TMP3 grafikus formátumú szöveg megjelenítés 
* SMF , Karaoke, és MP3 SongBook adatbázis, felhasználói lista hozható    létre
* Adattárolás Micro SD kártyán
* Méret: 1030 x 378 x 139 mm
* Súly: 10,76 kg

- Díjtalan kizállítás az ország egész területén!
 

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Korg PA900 kísérőautomatikás szintetizátor + AJÁNDÉK STÍLUSCSOMAG!

  • Megtekintések: 3888
  • Gyártó: Korg
  • Termék kód: kopa900
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Garancia: 2 év
  • 559.900 Ft
  • 469.900 Ft
  • Nettó ár: 370.000 Ft
  • Ár jutalom pontban: 469900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

A kreativitás határtalan szabadsága A világ legnépszerűbb munkaállomásainak megalkotása során a KOR..
1.189.900 Ft
Nettó ár: 936.929 Ft
A kreativitás határtalan szabadsága A világ legnépszerűbb munkaállomásainak megalkotása során a KOR..
1.255.900 Ft
Nettó ár: 988.898 Ft
Polifónikus digitális szintetizátor, amely tökéletesen reprodukálja a klasszikus FM hangmodult.A..
55.900 Ft
Nettó ár: 44.016 Ft