Yamaha CLP-565GP WH Clavinova digitális zongora

A "Real Grand Expression" hang, a billentés és a pedálok tökéletes integrációja egy valódi zongora játékérzetét nyújtja.

Real Grand Expression. Ez a kifejezés a Clavinova kifejezőkészségét határozza meg. Itt nemcsak a hang, a billentés és a pedálok abszolút érvényesüléséről van szó, hanem olyan technológiák alkalmazásáról, melyeket speciálisan az akusztikus zongoragyártás során fejlesztettek ki azzal a céllal, hogy ezt a három összetevőt egyetlen hangszerbe ötvözzék. A billentésnek és a pedál játékérzetének köszönhetően a zongora pontosan a kívánt hangot adja vissza. Játék közben teljesen azt fogja érezni, mintha igazi zongorán játszana.


A világ legjobb koncertzongoráinak a hangzása

A méltán elismert CFX és a Bösendorfer Imperial zongorák jól felismerhetőek jellegzetes, változatos hangszínkészletükről, finom, könnyű, lágy hangjukról. A 2010-es Nemzetközi Chopin Zongoraverseny győztesének a Yamaha legjobb koncertzongorájára, a CFX-re esett a választása, a Bösendorfer Imperial márkanév is hosszú története során kivívta a zongoristák elismerését.

Mindkét kiváló zongora hangszínei megtalálhatóak a Clavinovában. A rendkívül tapasztalt zongoratechnikusok által tökéletesen behangolt hangszer minden egyes billentyűjének a hangját egyenként digitalizáltak, így a Clavinova képes pontosan visszaadni a hangszerek egyedi hangkarakterisztikáját.

A Clavinova hangszerrel egyszerre élvezheti a CFX és a Bösendorfer Imperial különlegesen magávalragadó hangját.


Visszaadja a Zengetés rezonanciát és az akusztikus zongora mély zengő hangját.

A Clavinova valósághű akusztikus zongora hangjához hozzájárul a húrrezonancia, mely szimulálja azt a lágy hangot, amit az egymáshoz közel található húrok rezgése okoz. Az eredmény - szépen csengő, felharmonikusokban gazdag, mély zengés.

A húrok rezgése mellett a zengetés visszaadja az akusztikus zongora jellegzetes mély rezonanciáját. Az igazi koncertzongoránál tapasztalható hangszínváltozásokat ugyanúgy képes visszaadni, például a zengető pedál lenyomása utáni hangszínváltozásokat. A billentyűágyból megszólaló hangok is megszólaltathatóak, és az összes ilyen hang egybeolvadása eredményeként keletkezett összrezonancia is hallható.


Az egyenletes hangszínátmenetek tökéletesen megfelelnek a billentyű lenyomásának

A zongorista megváltoztathatja a hangerőt, illetve a dinamikát - egyszerűen a billentyűk lenyomásának erősségével érheti el a lágy és fényes csillogó hangzást.

A Clavinova hosszú, gondosan digitalizált, részletgazdag zongora mintákat tartalmaz, a Yamaha egyedi technológiájának köszönhetően pedig a játékos a billentés erősségével képes egyenletes hangtónus átmeneteket megszólaltatni.


A staccato-tól a legato-ig-hihetetlenül kifejező hangok szólaltathatóak meg.

A Yamaha Smooth Release technológiának köszönhetően a Clavinova kristálytiszta staccato játékot és akár a billentyűk felengedése után még hallható hangot is képes reprodukálni. Ez a hangszer a zongorista játékának a legapróbb ujjmozdulatait is hűen szólaltatja meg.


Key-Off hangminták

Amint a zongorista felengedi ujjait a billentyűkről, a tompító ráereszkedik a húrokra és lenémítja a hangot. Az úgynevezett Key-Off hangminták éppen ezeket a hangokat tartalmazzák és megszólalásukkal még több realizmust visznek a zongora hangjába.


256 hang polifónia

A magas polifónia szám lehetővé teszi, hogy a hangok kihagyása nélkül, egyszerre sok hangot tudjon megszólaltatni


Súlyozott kalapácsmechanikás 3X (GH3X) billentyűzet

Alkalmazva a zongorák kalapácsmechanikás rendszerét és rugómentes mechanizmusát, a GH3X működése pontosan reprodukálja az akusztikus zongora mechanikáját: a mélyebb hangoknál nehezebb, a magasabb hangoknál könnyebb a billentyűk járása. Továbbá a billentyűzet mozgását, állapotát három érzékelő figyeli, értelmezi, annak érdekében, hogy minél hasonlóbb legyen a zongora működéséhez.

Az új fejlesztésű GH3X billentyűzet rendelkezik a kiváltópontos mechanikával, ez azt jelenti, hogy a billentyű lenyomásának utolsó fázisában tapasztalható egy kis kattanás, ez pedig úgy lett tervezve, hogy ez a hatás az igazi zongorához hasonlóan csak a leggyengébb billentyűleütéskor észlelhető.


Szintetikus elefántcsont borítású billentyűzet - több órányi zongorázás után még mindig élvezet rajra játszani

Visszaadja az egykoron csak a legjobb zongorák billentyűzetére jellemző elefántcsont borítás jellegzetes tapintását. A felület a zongorázáshoz a legideálisabb anyaggal van bevonva, amely megakadályozza, hogy az ujjak több órás gyakorlás után is csússzanak.


Teljes zongoratest rezonancia, éppen úgy, mint egy akusztikus zongoránál

Az akusztikus zongorákhoz hasonlóan a Clavinova hangszerek rezgését is a legoptimálisabbra állították be, a hangszórók megfelelő elhelyezésével és az anyagok gondos kiválasztásával. A zongora hangképének elérése érdekében ezekben a hangszerekben akusztikus nyílások találhatóak (Tone Escapement), melyek lehetővé teszik, hogy a hang ne maradjon a hangszer belsejében, hanem közvetlenül a hallgatósághoz jusson el.


Hangszerre tervezett hangrendszer

A mély kifejező zongora hangot a zongora fedele tovább erősíti.


Akusztikai Optimalizáló—A kiegyensúlyozott hang biztosítéka

A Clavinova hangszerekben található az Akusztikai Optimalizáló, mely a hang és hangszín egyenletes áramlásáért felelős.

Az új technológia - a Yamaha hangszerekkel kapcsolatos legbensőbb információk ismeretében kifejlesztett Akusztikai Optimalizáló természetes, egyenletes hangképet sugároz.


Változatos zongora leckék

Zongoragyakorlatok a megfelelő technika felépítése érdekében a következő szerzőktől: Hanon, Bayer, Czerny és Burgmüller.


Több sávos dalfelvétel

A Clavinova digitális zongorákban található felvevővel egyetlen gombnyomással rögzítheti játékát* és ezáltal objektív képet kaphat előadásáról. Továbbá, maximum 16 sávra vehet fel, melyeket egyszerre le is játszhat, a felvétel történhet külön kezekkel, vagy az úgynevezett "overdub" technikával is külön hangszínek rögzítésével.

* A felvételek MIDI formátumban készülnek, és akár az USB flash memóriára is rögzíthetőek. A felvett anyag számítógépen történő lejátszásához szükséges lesz a számítógépére telepített kompatibilis lejátszó szoftverre is.


USB Audio Felvétel

Rögzítse játékát USB flash memóriára, készítsen audió fájlokat (WAV formátumban) a számítógépére, ossza meg felvételeit vagy írja ki őket egy CD-re.


Különböző Keyboard hangszínek

A világklasszisnak számító zongora hangszínek mellett a Clavinova CLP sorozat még számos lenyűgöző hangszínnel büszkélkedhet, pl. elektromos zongora és sokféle orgona hangszínnel. Élvezze a választás szabadságát, keresse meg a játszani kívánt zenei műfajnak legmegfelelőbb hangszínt.


Az új zengetés teret, térbeliséget ad a hangszernek

Az új zengetések lehetővé teszik, hogy olyan környezetet varázsoljanak a zongorajátékos köré, mintha koncertteremben lenne, vagy mintha az orgonista egy székesegyházban játszana.

A Clavinova sorozatban található különleges effektek mélységet és teret adnak a hangszer hangjához és még saját otthonába is varázsolhatja a koncerttermek hangulatát.


Intelligens Akusztika Vezérlés (IAC) - tökéletes az otthoni zenéléshez

Különösen hasznos funkció az állítható hangerő, hiszen otthonában nem mindig van lehetősége hangosan zenélni. Nagyon gyakran alacsony hangerőnél a mély és a magas frekvenciák nem hallatszanak megfelelően. A jelenség megoldására született az Intelligens Akusztika Vezérlés (IAC), mely automatikusan kiegyenlíti a problémás frekvenciákat bármely hangerőnél.


A Clavinova és a Yamaha alkalmazások

Az iPad, iPhone vagy iPod touch tulajdonosok számára a Yamaha alkalmazások még élvezetesebbé teszik a zenélést!

 • GH3X kalapácsmechanikás digitális nagyzongora, USB
 • Billentyűzet: 88 kalapácsmechanikás billentyűzet, GH3X, kiváltópontos mechanika, szintetikus elefántcsont borítás
 • Hangszínek: 34 hangszín, Yamaha CFX és Bösendorfer Imperial nagyzongora hangszínek
 • Polifónia: 256
 • Effektek: 6 zengető, 3 Chorus, 7 Brilliance, 12 effekt
 • Dalok: 18 hangszín demo, 50 zongora darab, 303 oktató dal, WAV formátumú dal lejátszás/felvétel
 • Dalfelvevő: 16-sávos dalfelvevő
 • Adattároló: USB adattároló (pl.: pendrive)
 • Funkciók: Dual (két hangszín megszólaltatása egyszerre)/ Split (billentyűzet két külön hangszínen megszólaló szekcióra osztása), metronóm, transzponálás, hangolás
 • Kijelző: 128 x 64 pixeles LCD
 • Hangszóró: 2 x 16 cm, 2 x 5 cm (2 x 25 + 2 x 10 Watt)
 • Szabályzók: hangszín, dal vezérlő gombok, menü vezérlők
 • Analóg csatlakozók: 2 fejhallgató kimenet, AUX in (vonal bemenet), AUX out (vonal kimenet)
 • Digitális csatlakozók: USB memória csatlakozó (pl.: Pendrive), USB To Host (zongora-számítógép csatlakoztatására), MIDI be/ki/át
 • Egyéb: Smooth Release (a billentyűk felengedési sebességétől függő zongorahangzás), Key-Off Sample (külön hangszín a billentyűk felengedésekor), String Resonance (a hagyományos zongorahúrok rezgésének modellezésére),
  Damper Resonance (a hagyományos zongora pedálhasználata során keletkező rezonancia modellezése, attól is függően, hogy a billentyű lenyomás a pedál lenyomás előtt vagy után történik)
 • Méret: 1430 x 932 x 1147 mm
 • Súly: 101 kg
 • Bővíthetőség: fejhallgató, i-UX1 (USB/iOS kábel), i-MX1 (MIDI/iOS kábel)
 • Szín: lakkozott fehér (WH: Polished White)

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Yamaha CLP-565GP WH Clavinova digitális zongora

 • Megtekintések: 1331
 • Gyártó: Yamaha
 • Termék kód: yamclp565gpwh
 • Jutalom pont: 14458
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 1.445.900 Ft
 • Nettó ár: 1.138.504 Ft
 • Ár jutalom pontban: 1445900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Yamaha CLP-535R Clavinova digitális zongora - KÉSZLETAKCIÓ! -13%
A "Real Grand Expression" hang, a billentés és a pedálok tökéletes integrációja egy valódi nagyzongo..
514.900 Ft 449.900 Ft
Nettó ár: 354.252 Ft
Yamaha CLP-535WH Clavinova digitális zongora - KÉSZLETAKCIÓ! -13%
A "Real Grand Expression" hang, a billentés és a pedálok tökéletes integrációja egy valódi nagyzongo..
514.900 Ft 449.900 Ft
Nettó ár: 354.252 Ft
Yamaha CLP-535WA Clavinova digitális zongora - KÉSZLETAKCIÓ! -13%
A "Real Grand Expression" hang, a billentés és a pedálok tökéletes integrációja egy valódi nagyzongo..
514.900 Ft 449.900 Ft
Nettó ár: 354.252 Ft
Yamaha CLP-535PE Clavinova digitális zongora - KÉSZLETAKCIÓ! -14%
A "Real Grand Expression" hang, a billentés és a pedálok tökéletes integrációja egy valódi nagyzongo..
639.900 Ft 549.900 Ft
Nettó ár: 432.992 Ft
Yamaha CLP-545PE Clavinova digitális zongora - KÉSZLETAKCIÓ! -11%
A "Real Grand Expression" hang, a billentés és a pedálok tökéletes integrációja egy valódi nagyzongo..
755.900 Ft 669.900 Ft
Nettó ár: 527.480 Ft