Roland GP-7 PE V-Piano Grand digitális zongora

Egy tökéletes zongora élmény
A zongoramodellezés teljesen újszerű megközelítése, valósághű hangzás és billentésérzet; ezek alapján a Roland V-Piano számos nemzetközi elismerést kapott a 2009-es bemutatkozása óta, és sokan a legigényesebb zongoristák közül is ezt a hangszert választják. Merre fejlődött azóta a V-Piano? Megjelent a V-Piano Grand! A gyönyörű és elegáns koncertzongora testben egyedülálló többcsatornás hangrendszer található, ami természetesen adja vissza a zongorista játékát, elmosva a határvonalat a digitális és akusztikus világ között. Az előző generáción túllépve a V-Piano Grand hanggenerátorát tökéletesítették, hangszínkészletét kiegészítették újabb zongora típusokkal. Üdvözlünk mindenkit a zongorahangzás, kifinomultság, és zenei innováció új világában!


Életteli zongorahangzás
A V-Piano Grand megszünteti az előző technológiák korlátait: ez teszi lehetővé, hogy minden egyes hang saját jellegzetes karakterével tökéletesen szólal meg. A V-Piano Grand zongorahang nem késik a megszólaltatáshoz képest, nem torzul az időben, ezáltal szinte eddig elképzelhetetlen hangzást eredményez. Természetes és szép hangzás – álom egy ilyen zongorán játszani.


Csodálatos térbeli hangzás
Minden eddigi hangszerrel ellentétben a V-Piano Grand beépített hangrendszere egy intelligens többcsatornás audio technológia, amely betölti a teret csodálatos térbeli hangzással úgy, hogy a zongorista, és a hallgatóság tudomást sem vesz a hangszórók létezéséről. A zongorahang minden egyes apró összetevője közvetlenül a legoptimálisabb helyről szól, folyamatosan és természetesen követve az előadást. A zongorista elhelyezkedésének megfelelően a kalapácszörej közelebbről hallható, míg pl. a zengő húrok már távolabbról. Minden összetevő intelligens módon térben valós helyen található, így széles és többdimenziós hangzás születik. Ez a megszólalás hiteles mind a zongorista, mind a közönség számára is. Említésre méltó, hogy a hang térhatása egyedileg tervezett minden egyes zongora hangszínre. Ez a rendkívüli tulajdonság kizárólag a V-Piano Grand-ban található meg.


Zongorahang tervezés
A V-Piano Grand–ban választhatunk az erőteljes Vintage zongora modell beállításaitól kezdve a futurisztikus Vanguard válogatásig, létrehozva saját zongorahangszín gyűjteményünket. Alakíthatjuk a virtuális kalapács nemezének keménységét, kísérletezgethetünk egzotikus húrbeállításokkal, hangolásokkal és anyagokkal; pl. hogy minden kalapács három ezüsthúrt üssön meg. Világhírű hangszereket varázsolhatunk ujjaink alá, vagy még sosem hallott jövőbeli zongorán játszhatunk.


Megújult kivitelezés
A Roland zongorák közül először a V-Piano Grand-nál található tükörfényes billentyűzet fedél. Ez idáig a Roland zongoráknál ez vagy billenő, vagy csúsztatható volt, a V-Piano Grand mindkettőt lehetővé teszi. Így alatta elrejthetjük a teljes kezelő felületet, hagyományosabb megjelenést kölcsönözve a hangszernek. A fedél teljes felnyitásakor ez látható, majd ezt a részt takarhatjuk el vízszintesen előrecsúsztatva a fedelet annak nyitott (álló) helyzetében. A kottatartó is lecsukható, ilyenkor a zongora teteje teljesen egyenes.


Tulajdonságok:

 • A Roland forradalmian új V-Piano modellezési technológiája koncertzongora testben.
 • A beépített többcsatornás hangrendszeren igazi akusztikus zongora hangszínek szólalnak meg.
 • Kifinomult PHA III kiváltópontos mechanika, elefántcsont-érzetű billentyűzet.
 • A legújabb zengető pedál mechanika, mely rendkívül érzékenyen reagál használatakor.
 • Elegáns, hagyományos koncertzongora megjelenés
 • Új zongorahangszínek kifejezetten a V-Piano Grand-hoz kifejlesztve
 • Billentyűzet: 88
 • 264 húr
 • Méret nyitott fedéllel: 1485 x 1505 x 1544 mm
 • Méret zárt fedéllel: 1485 x 1505 x 939 mm
 • Súly: 170 kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Roland GP-7 PE V-Piano Grand digitális zongora

 • Megtekintések: 2489
 • Gyártó: Roland
 • Termék kód: HD07718
 • Jutalom pont: 60998
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 6.099.900 Ft
 • Nettó ár: 4.803.071 Ft
 • Ár jutalom pontban: 6099900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Címkék: Digitális, zongorák, Digitális zongorák, Roland, GP-7, V-Piano, Grand, digitális, zongora, Roland GP-7 PE V-Piano Grand digitális zongora

Koncertzongora hangzás és billentés egy kompakt hangszerbenKorábban az autentikus zongora hang és bi..
229.900 Ft
Nettó ár: 181.024 Ft
Prémium minőségű otthoni zongora, világklasszis hangzással A Roland 1972 óta fáradhatatlanul do..
836.900 Ft
Nettó ár: 658.976 Ft
Prémium minőségű otthoni zongora, világklasszis hangzással A Roland 1972 óta fáradhatatlanul do..
836.900 Ft
Nettó ár: 658.976 Ft
Elegáns, kifinomult otthoni zongora, gyönyörű megszólalássalA Roland 1972 óta fáradhatatlanul dolgoz..
999.900 Ft
Nettó ár: 787.323 Ft
Elegáns, kifinomult otthoni zongora, gyönyörű megszólalássalA Roland 1972 óta fáradhatatlanul dolgoz..
999.900 Ft
Nettó ár: 787.323 Ft