Korg SP280 WH digitális zongora - Állvánnyal

Gazdag és dinamikus akusztikus zongora hang, mely élvezetessé teszi a játékot
Az előadásmód dinamikájától függően a négy zongora minta közül a megfelelő kiválasztásával az SP-280 egy valódi akusztikus zongora játékérzetét kelti. A kényes pianissimo-tól a dinamikus fortissimo-ig, a megszólaló hang karaktere a játéknak megfelelően változik. A "Grand Piano" hangszín hűen adja vissza az akusztikus zongora Damper pedáljának megnyomásakor keletkező rezgéseket, növeli a zongora hangzás által nyújtott élményt és így élvezetesebbé teszi a játékot. 


Autentikus Vintage elektromos zongora hangok, elsősorban élő előadásra
A tervezés során különös figyelmet fordítottak a kiváló minőségű elektromos zongora hangszinekre. Az elektromos zongora hangok reprodukálásakor nemcsak az a fontos, ahogyan a hang a billentyű lenyomására reagál, hanem azok a finom hangok is lényegesek, amelyek a billentyű felengedésekor keletkeznek. Hat féle elektromos zongora áll rendelkezésre, ezeket a hangszíneket a 60-as és 70-es évek pop zenéjében, illetve a Soul zenében használták és használják ma is. 


30 kiváló minőségű hangszín
Az akusztikus és elektromos zongorahangokkal együtt, az SP-280-ban 30 kiváló minőségű hangszín, többek között orgona, klavinova, csembaló, vonós, stb. található. A Layer mód lehetővé teszi, hogy egyszerre két hangszínt szólaltasson meg, a Partner módnak köszöngetően pedig a billentyűzet bal és jobb területre osztható fel, így ugyanabban a hangmagasság tartományban - egyidőben - két ember játszhat. A két fejhallgató aljzat lehetővé teszi, hogy az SP-280 hangját mind a két játékos élvezhesse. 


Három effekt
A hangszerben három effekt található: a Brilliance, melynek segítségével beállíthatja a hangszín fényességét, a Reverb, mely a koncerttermek természetes térhatását (zengését) szimulálja, és a kórus, mely teresebbé teszi a hangzást. 


Nagy teljesítményű erősítő egység, hogy elég hangos legyen
Az SP-280 két beépített erősítője 2 x 22 W kimeneti teljesítményt szolgáltat, ez kategóriájában a legmagasabb. Telt hangzásának, meleg mély tónusának és csillogó magashangjainak köszönhetően az SP-280 erősítője sokat tesz azért, hogy a zongorahangok még tökéletesebbek legyenek. Mivel a hangszórók igen nagy hangerővel képesek megszólalni, kisebb helyen a hangszer hangja önmagában, külső PA rendszer csatlakoztatása nélkül is betölti a teret. 


Stílusos megjelenés
A Korg SP-250 digitális zongora jellegzetes formavilágát követő SP-280 elődjéhez képest még dizájnosabb megjelenésű. A modern, esztétikus, lekerekített burkolatú hangszer minden stílusú berendezéshez jól illeszkedik. A formatervezők még a hátoldal kialakítására is figyeltek, hiszen tudták, hogy szinpadon a néző a hangszer hátoldalát látja. Az igényes megjelenés cáfolja azt az elképzelést, hogy egy zongorán csak úgy játszhat, ha a háta a falnak van támasztva. Az SP-280 esetében szabadon eldöntheti, hogy hol helyezi el a hangszert. Választhatja a színes, a fekete vagy a fehér kivitelt, hogy minél jobban illeszkedjen a szoba hangulatához, színvilágához. 


Natural Weighted Hammer Action (NH) billentyűzet, mely a valódi akusztikus zongorák játék érzetét kelti
A Natural Weighted Hammer Action (NH, azaz természetes súlyozású, kalapács mechanikás) billentyűzet az akusztikus zongora érzetét kelti. Az alsó regiszterekben a nehezebb, és a magasabb regiszterek felé haladva az egyre könnyebb billentés árnyalt játékot tesz lehetővé, élethűvé, kifejezővé teszi a hangzást. A Key Touch Control funkció háromféle beállítása meghatározza, hogy a játék dinamikája milyen hatással legyen a kimenetre, így saját játék stílusához, leütés erősségéhez igazíthatja a billentyűzet reakcióit. 


Könnyű és ezért könnyen szállítható
Mivel az SP-280-t igen könnyű, ezért bárhol elhelyezheti, bárhova elviheti. Az álvánnyal együtt a súlya nem több, mint 19 kg (ami körülbelül 30%-al kevesebb, mint elődjének, az SP-250-nek a súlya). 


Könnyű és egyszerűen felszerelhető, új tervezésű állványzat
Az erős, fém állvány tartozék. Könnyen felállítható, és biztonságosan tartja a hangszert. 


LINE IN és LINE OUT csatlakozók
A LINE IN bemenethez (sztereó mini Jack) hordozható audió lejátszót és más hasonló eszközt csatlakoztathat és hangját az SP-280 hangszóróin keresztül hallgathatja. Mindeközben élőben játszhat a hangszeren. A LINE OUT kimenethez (Jack csatlakozó aljzat) erősítőt és hangszórókat vagy felvételi eszközt csatlakoztathat. 


Metronóm
A beépített metronómmal beállíthatja az ütemezést, a tempót és a hangerőt. A ütemek első leütését (az egyet) egy kis csengő hang jelzi. 


Touch Control funkció
A háromféle beállítás közül kiválaszthatja, hogy játékának dinamikája milyen hatással legyen a kimenetre. 


Pedál effektek
A tartozék Damper pedál Half-Damper pedálként működik, és ez lehetővé teszi, hogy a Damper hatás a pedál lenyomásának megfelelően változzon. Ha további, külön megvásárolható kiegészítő pedált is csatlakoztat (PU-2), a Damper pedál mellett Soft és Sostenuto pedált is használhat. Így összességében - az akusztikus zongorákhoz hasonlóan - három pedált használhat. 


MIDI csatlakoztatási lehetőség
Az SP-280 támogatja a MIDI-t, azaz az elektronikus hangszerek és a számítódép közötti Performance adatok egyéges szabványú átvitelét. A MIDI lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott eszközök vezéreljék egymást, valamint hogy az SP-280-t 16 szólamú multi-timbrális hangmodulként használja.

 • Billentyűzet: 88 billentyű (A0–C8), NH Keyboard (Natural Weighted Hammer Action) 
 • Billentés kiválasztás: Könnyű, normál, nehéz
 • Hangmagasság: Transzponálás, finomhangolás
 • Hang generálás: Stereo Piano System
 • Maximum polifónia: 120 hang
 • Hangszínek: 30 (3 bank, egy bankban 10 hangszín);
 • Effektek: Brilliance, Reverb és Chorus
 • Demo dalok: 30 (10 hangszín demo és 20 zongora demo)
 • Metronóm: Tempó, ütemezés, az ütem egyek kimelése, Sound és Volume szabályzó
 • Csatlakoztatások: Line Out (L/MONO, R), Line In, MIDI (In, Out), Headphones x 2, Pedal
 • Erősítő: 2 x 22 W
 • Hangszórók: 2 darab ovális
 • Pedálok: Damper*
 • Tápellátás: DC 19 V, AC adapter (tartozék)
 • Méret: 1361 x 406 x 785 mm (állvánnyal együtt, a kottatartó nélkül)
 • Tömeg: 19 kg (állvánnyal együtt, a kottatartó nélkül)
 • Tartozékok: AC adapter, kottatartó, állvány, és Damper pedál
 • Külön megvásárolható kiegészítő: PU-2 pedál

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Korg SP280 WH digitális zongora - Állvánnyal

 • Megtekintések: 1551
 • Gyártó: Korg
 • Termék kód: HD06650
 • Jutalom pont: 2298
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 229.900 Ft
 • Nettó ár: 181.024 Ft
 • Ár jutalom pontban: 229900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Címkék: Digitális, zongorák, Digitális zongorák, Korg, SP280, digitális, zongora, Állvánnyal, Korg SP280 WH digitális zongora - Állvánnyal

Gazdag és dinamikus akusztikus zongora hang, mely élvezetessé teszi a játékotAz előadásmód dinamikáj..
229.900 Ft
Nettó ár: 181.024 Ft
Korg LP380 BK digitális zongora - Ajándék fejhallgatóval! -22%
Stílusos megjelenésAz LP-380 egy digitális zongora, melyet úgy terveztek, hogy mindenféle berendezés..
319.900 Ft 249.900 Ft
Nettó ár: 196.772 Ft
Korg LP380 WH digitális zongora - Ajándék fejhallgatóval! -22%
Stílusos megjelenésAz LP-380 egy digitális zongora, melyet úgy terveztek, hogy mindenféle berendezés..
319.900 Ft 249.900 Ft
Nettó ár: 196.772 Ft
Az SV-1 Vintage színpadi zongora ígéretes kompromisszum az elektro-mechanikus, tranzisztoros, szalag..
579.900 Ft
Nettó ár: 456.614 Ft
Korg LP-180 BK digitális zongora - Ajándék fejhallgatóval! -10%
Az LP180 egy kiváló hangszínekkel megszólaló, modern formatervezésű digitális zongora, amely azon kí..
222.900 Ft 199.900 Ft
Nettó ár: 157.402 Ft