-22% Korg LP380 RW digitális zongora - Ajándék fejhallgatóval!

Stílusos megjelenés
Az LP-380 egy digitális zongora, melyet úgy terveztek, hogy mindenféle berendezési tárgyhoz, belső dekorációhoz illeszkedjen. Csupán 26 cm mély, ez elég vékony ahhoz, hogy bárhol elférjen. A fából készült zongorafedél lezárt állapotban is elegáns megjelenésű. Gondoljon arra, hogy a fedél a kényes billentyűzet mechanika védelmére is szolgál, ezért óvatosan hajtsa le. A keskeny és stílusos megjelenés egyben megfelelő stabilitást is garantál. Az RH3 billentyűzet, a három pedál, és nagy átmérőjű hangszórók biztosítják a kiváló zongora hangot és a valódi zongorákhoz hasonló játékélményt.

Telt, dinamikus zongora hangszín, mely élvezetessé teszi a játékot
Annak érdekében, hogy a hangszer a lehető legpontosabban reprodukálja az akusztikus zongorát, a játék dinamikájától függően négy zongora hangminta valamelyike szólal meg. Akár finoman billent, akár erős Crescendo-kat szólaltat meg, a hangszer élethűen reagál a játékra. Különösen igaz ez a Classic Piano és a Grand Piano hangszínekre, melyek az akusztikus zongora pedáljának lenyomásakor jelentkező rezonanciákat is élethűen modellezik, és ez a tökéletes hangzás még kellemesebbé, még élvezetesebbé teszi a játékot.

Autentikus Vintage elektromos zongora hangszínek
A Korg különösen nagy hangsúlyt fektetett az elektromos zongora hangszínekre. A hangzás nem csak a billentyű lenyomásakor létrejövő tiszta hangot tartalmazza, hanem azokat a finom mellékhangokat is, melyek a billentyű felengedésekor keletkeznek. Összesen hatféle hangszín közül lehet választani, ezek közül néhányat korábban a 60-as és 70-es évek pop zenéjében használtak, más hangszínek pedig a Soul zenében közkedveltek.

30 kiváló minőségű hangszín
A zongora és elektromos zongora hangokkal együtt a hangszerben összesen harminc kiváló minőségű hangzás található. A Layer Mode-nak köszönhetően egyszerre két hangszín szólalhat meg, a Partner Mode pedig bal és jobb területre osztja fel a billentyűzetet, így ugyanabban a hangmagasság tartományban egyidőben ketten is játszhatnak. A két zenész számára két fejhallgató kimenet áll rendelkezésre, így együtt hallgathatják az LP-380 hangját. A kilenc különböző temperálás közül választva a történelmi zeneművek autentikus előadására is lehetőség nyílik.

Három effekt
A hangszerben három effekt található: az egyikkel beállítható a hang fénye, a Reverb egy koncert terem természetes térhatását (zengését) szimulálja, a Chorus pedig teresebbé teszi a hangzást.

Nagyteljesítményű erősítő és hangszóró egység, hogy a hangerő elegendő legyen
Az erősítő (2 x 22 W) teljesítménye a maga nemében egyedülálló, kiválóan alkalmas a gazdag zongora hangzás megszólaltatására, zengő mélyeket, szikrázó magasakat, és gyönyörű rezonanciát produkál. A dobozban két nagy átmérőjű, 10 cm-es hangszóró van elhelyezve, amelyeknek köszönhetően a legmélyebb hangok is hallhatók lesznek. A hangszórók billentyűzet alatti elhelyezkedése olyan érzést kelt, mintha a hang az egész zongorát beborítaná, így még életszerűbb lesz a hangzás.

Real Weighted Hammer Action 3 billentyűzet - kiváló játékérzet
A valódi kalapácsmechanikás (RH3) billentyűzeten olyan érzés játszani, mint egy nagyzongorán, a mélyebb regiszterekben nehezebb a billentés, mely a magasabb regiszterek felé haladva egyre könnyebbé válik. Az ismétlődő billentyűleütésekre adott rövid reakció időnek köszönhetően játék közben még a gyors részek is tökéletesen reprodukálhatók. A Key Touch Control funkció lehetővé teszi, hogy játéktechnikájától függően három dinamikaszint közül választhasson, és ezáltal személyre szabhassa a hangszer billentyűzetét.

Csökkentett méret és súly
A könnyebb szállítás, mozgatás érdekében a korábbi modellhez (LP-350) képest az LP-380 csupán körülbelül 5.0 kg, így az áthelyezés szó szerint nem okoz nehézséget és az összeszerelése is biztonságosabb.

LINE OUT kimeneti csatlakozó
A LINE OUT csatlakozó (sztereó mini-jack) aljzaton keresztül a hangszert külső erősítőrendszerhez vagy felvevő eszközhöz csatlakoztathatja.

Metronóm
A belső metronóm lehetővé teszi az ütemezés, a tempó, és a hangerő beállítását. A hangsúlyos leütések megszólaltatásához csengő hangot is használhat.

Kiváló pedál használat
Az LP-380 az általánosan elterjedt koncert nagyzongora pedálokkal rendelkezik, támogatja a Half-Damper, a Damper és a Soft pedálok használatát. A rögzített pedálok tökéletes helyzete egy valódi zongora játékélményét adja.

MIDI lehetőségek
Az LP-380 egy MIDI-s hangszer, ennek a szabványnak köszönhetően lehetőség nyílik a hangszer és egy számítógép között Performance adatok forgalmazására. A MIDI segítségével a csatlakoztatott hangszerek vezérelhetik egymást, így az LP-380 akár 16 szólamú Multi-Timbral hangmodulként is használható.

Tulajdonságok:

 • Billentyűzet: 88 billentyűből álló  RH3 (Real Weighted Hammer Action 3) billentyűzet 
 • Billentés kiválasztás: Könnyű, normál, nehéz
 • Maximum polifónia: 120 hang
 • Hangszínek: 30 (10 x 3 bank) Acoustic Piano x 5, Electric Grand, Electric Piano x 6, Harpsichord, Clavi x 2, Vibraphone, Marimba, Acoustic Guitar, Jazz Organ x 3, Pipe Organ x 3,    Strings x 3, Choir 3
 • Effektek: Brilliance (hangszín beállítás), Reverb és Chorus (mindegyik 3 féle)
 • Demo dalok: 30 (10 hangszín Demo dal, 20 zongora Demo dal)
 • Metronóm: Tempó, ütemezés, hangsúlyos leütés, hangszín és hangerőbeállítás
 • Csatlakozások: Line Out kimenet, MIDI (bemenet és kimenet), 2 fejhallgató kimenet, pedál, hangszórók, DC19V
 • Erősítő: 2 x 22 W 
 • Hangszórók: 2 darab 10 cm-es
 • Pedálok: Damper, Soft, Sostenuto, Half-Damper támogatás
 • Vezérlők: Power, Volume, Piano Song, Transpose, Function, Touch, Brilliance, Reverb, Chorus, Bank, Sound x 10, Up, Down, Metronome 
 • Tápellátás: DC 19 V, AC adapter (tartozék)
 • Méretek (szélesség x mélység x magasság): 1.355 × 351 × 772 mm, 1.355 × 351 × 936 mm (nyitott zongorafedélel)
 • Tömeg: 37 kg (állvánnyal együtt)
 • Szín: rózsafa (RW: Rosewood)
 • Tartozékok: AC adapter, állvány

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Korg LP380 RW digitális zongora - Ajándék fejhallgatóval!

 • Megtekintések: 1031
 • Gyártó: Korg
 • Termék kód: HD11702
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Garancia: 2 év
 • 319.900 Ft
 • 249.900 Ft
 • Nettó ár: 196.772 Ft
 • Ár jutalom pontban: 249900

Díjtalan országos házhoz szállítás

25.000 Ft-tól ingyenes - 25.000 Ft alatt is csak 990 Ft!

Akár 10 év garancia

Márkától függően, 1-10 év garanciát vállalunk

Webshopunkban & üzletünkben elfogadott bankkártya típusok

Visa/Visa Electron/V-Pay/MasterCard/Maestro/JCB (American Ex. nem)

Erzsébet kártyával is fizethetsz

Üzletünkben ajándék-, iskolai- & gyermekvédelmi utalványokkal & kártyával fizethetsz. Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem. Az utalványokat postázhatod is, a részletekért kérlek írj e-mailt!

OTP Cafetéria ajándék & iskolakezdési kártyával is fizethetsz

Üzletünkben igen, a Webshopban & a futárnak tövényi szabályozás miatt sajnos nem tudsz fizetni. Ha nincs lehetőséged elutazni hozzánk, kérlek írj e-mailt.

Edenred kártyával és utalvánnyal is fizethetsz

Univerzális & elektronika utalványokkal - Ticket compliments ajándék- & Ticket Service Beiskolázási kártyákkal is fizethetsz.

Címkék: Digitális, zongorák, Digitális zongorák, Korg, LP380, digitális, zongora, Ajándék, fejhallgatóval!, Korg LP380 RW digitális zongora - Ajándék fejhallgatóval!

Gazdag és dinamikus akusztikus zongora hang, mely élvezetessé teszi a játékotAz előadásmód dinamikáj..
232.900 Ft
Nettó ár: 183.386 Ft
Gazdag és dinamikus akusztikus zongora hang, mely élvezetessé teszi a játékotAz előadásmód dinamikáj..
232.900 Ft
Nettó ár: 183.386 Ft
Korg LP380 BK digitális zongora - Ajándék fejhallgatóval! -22%
Stílusos megjelenésAz LP-380 egy digitális zongora, melyet úgy terveztek, hogy mindenféle berendezés..
319.900 Ft 249.900 Ft
Nettó ár: 196.772 Ft
Korg LP380 WH digitális zongora - Ajándék fejhallgatóval! -22%
Stílusos megjelenésAz LP-380 egy digitális zongora, melyet úgy terveztek, hogy mindenféle berendezés..
319.900 Ft 249.900 Ft
Nettó ár: 196.772 Ft
Korg LP-180 BK digitális zongora - Ajándék fejhallgatóval! -10%
Az LP180 egy kiváló hangszínekkel megszólaló, modern formatervezésű digitális zongora, amely azon kí..
222.900 Ft 199.900 Ft
Nettó ár: 157.402 Ft